Pozdrav drage moje.
Dulcinela drago mi je da si s nama. Sad ce i alms kod nas.
Kad ti stare trudilice ostvare plusic i idu jedna za drugom to je nesto ekstra, barem meni.
Pepita zao mi je jer se mucis jos i s aknama kraj svega. Ja sam koristila ulje cajevca prije. Ne znam dali se smije sada jer je jako dosta. Trenutno kod mene se lice ocistilo skroz. Mislim od silnih vitamina. A ljeti mi je pomagala slana voda, morska, na licu.
Shimmer bas mi je krivo zbog tih mucnina. Vec je trebalo nestati sve. Drzi se.
Biffy sto se simptoma tice...mene su mucnine prosle. Jedino se pojavi onako neka muka kad sam bas gladna, ali nista kao na pocetku. Bezvoljna sam jos uvijek, al i to je nesto manje no prije. Midlim da idem na bolje. Jedino sto me jos zeza jest losa probava. Ali bude se i to rijesilo vec.
Super hvala vam cure.. vec sam se malo bila zabrinula..jer od bezvooljnosti odjedanput energije imam vise.. jedino sto me tlak muci..al s tim imam uvijek muke pogotovo po ljeti... pa sam se bila i malo zabrinula,...
vidi ove buffy, ima energije pa joj smeta
šala naravno.
smiješno mi još jer sam se sjetila kako mi je prijateljica koja je rodila prije pet mjeseci pričala
kako prvih par mjeseci strahuješ hoće sve biti ok, mučiš se s mučninama.
onda napokon dobiješ pravi trbuščić, bude ti bolje, i kaže ona, to traje deset dana,
pa ti već dosadi i išla bi roditi
tako će i mi kroz svaku fazu, za nekoliko mjeseci će nam bit smiješno čitati ove postove s početka.
hvala vam drage supatnice na riječima utjehe, idemo dan po dan.
netko je pitao za trbuščić, meni se ne vidi, izgledam kao da sam se najela i napuhnula.
ujutro kad se probudim skoro uopće ne.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
mama a već sam dobila od par ljudi savjet da se okupam u moru, nadam se da budem uskoro..
buffy bolje višak energije nego manjak, samo se nemoj preforsirati ničime
shimmer svaka faza nosi svoje ja jedva čekam da mi prođe moje vjenčanje pa da mogu odmarati i samo o bebici brinuti
ja sam i povraćala i ležala tjedan dana ma bila sva nikakva, ali trudite se uživati u svemu jer je sve to zbog naših bebica
pa tako i meni ove moje bolne akne
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, hvala na dobrodoslici, bas mi je drago da sam s vama. Zao mi je zbog akni, ali to bi se trebalo popraviti u trudnoci, bar mislim. Imala sam i ja cesto tih potkoznih tzv.komedona, ali nekako mi je sada lice cisce. Bas sam primijetila da me trudnoca izgleda lupila na bolje s licem.
Sta su ti hormoni!
dillb i mama, hvala cure, bas je lijepo kao stara trudilica doci medju trudnice. Sigurna sam da nam dolazi i almS. Dillb, vjerujem da je divno osjetiti pokrete bebe, ja imam jos puno vremena do toga. Mama, tako je i meni bolje u zeludcu kad nesto pojedem.
Shimmer, nadam se da ce te brzo proci mucnine, vjerujem da je to jako tesko...Ali, sve bi mi izdrzale za nase mrvice.
dulcinela i nama je i meni se lice popravilo još odmah u početku trudnoće dok još nisam ni znala da sam trudna, a evo pogoršalo se prije 2 tjedna negdje... ma hormoni su čudo.. alii neka ako je zbog bebice
vekyvee baš te zeza to,ajme nadam se da će ti brzo proći, ja sam radila to da čim bih osjetila mučninu nešto bih pojela i bilo bi mi bolje, skuhaj si kamilicu da ti smiri želudac, meni je pomogla..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
he he he... vidjet ćete vi što nas još sve čeka. pa žigne ovdje, pa probode ondje, pa zategne tu... tisuću misli u trenu prođe kroz glavu. shvatile smo da se trebamo opustiti da bi zatrudnile, tako i u trudnoći trebamo biti vesele i pozitivne da bi sve bilo ok.
ja još uvijek pažljivo perem zube jer mi se od četkanja diže želudac. koliko sam samo puta grlila školjku zbog dnevnog rituala.... nadam se, vekyveee, da će uskoro prestati i tvoje mučnine. (ja sam se tješila mišlju da ne može trajati duže od 9 mjeseci).
ja trenutno imam problema s oblačenjem hlača, jedva mogu nogu dignuti koliko me boli stidna kost. već vidim doktoricu kako mi se sutra smije kad dođem sa svim trudničkim tegobama.
evo mene s pregleda, nuhalni je 1.5mm, phew
nisam mislila da će biti tako detaljan pregled, ali gledala je organe.
rekla je da mjehur i želudac normalno rade, pokazala nam rukice i nogice.
vidjeli smo kako se beba češka po glavici, noge su joj bile u zraku.
u jednom je trenutku onako čak poskočila, ja sam se stvarno zabezeknula
jer na pregledu s 8 tjedana je ličila na... grah
spol nije htjela pogađati, to ćemo nadam se vidjeti na sljedećem pregledu kod naše doktorice.
odmah mi je manje muka pa ću uživati na krilima pozitive dok mogu
i pozdrav novim zimskim mamama na temi
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer, baš lijepe vijesti. neka mali/a skakutavac i dalje skače i lijepo napreduje.
ovaj moj je danas vrckav, osjetim ga češće.
Sortiraj odgovore
Najstariji