Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivonnna
    10. Lipanj 2015. 13:40

Bok drage sadašnje i buduće mame!

Ja sam samo buduća :) Čitam već neko vrijeme korisne savjete s foruma pa sam se sad evo odlučila i priključiti. Nama naša prva bebica dolazi oko Božića (termin je 27.12.) i jako smo nestrpljivi i uzbuđeni :)

Pepita2109
    10. Lipanj 2015. 13:41

dillb i ja mislim da ćemo se još nauživati svakavih simptoma i briga i svega ali do kraja života hehe 
    shimmer baš mi je drago da je sve super 

ja nisam dobro već par dana, bez snage i volje, na rubu plača stalno samo zato jer nisam navikla biti "lijena" i to mi smeta, mogla bih bez problema spavati po cijele dane, i ne znam kako da se borim protiv toga jer imam obaveza, zaista se trudim uživati maximalno,ali eto dođu dani kada pukneš i ne možeš više sama sa sobom.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    10. Lipanj 2015. 13:58

ivonnna, dobro nam došla. baš će vam biti lijep i radostan ovaj Božić. 

bez brige, draga Pepita, sve su ti to čari trudnoće. najbitnije ti je da osluškuješ svoje tijelo i da se ne naprežeš. i mene je fjaka popustila tek prije tjedan-dva. do tad sam bila za ništa. baš su ti hormoni zanimljivi.... probaj malo odmoriti, pa se nekako "nabrijati" na neku od obveza, možda bude lakše. ponekad je autosugestija jako moćna stvar. 

• buffy
    10. Lipanj 2015. 14:33

shimmer baš mi je drago da je sve super 
    Dillb a mogu mislit u ovih 14 tjedana sam skoro izludila od svega..pa dal previse povracam, pa kad je jedan dan pauza dal je sve u redu.. evo najnovije je da sam se zadnjih par dana osjecala super pa me i to zabrinulo, a evo danas kao da sam cijelu noc bila vani ne mogu dalje od kreveta 
    Pepita isto je i meni, mene je danas bas svasta ulovilo pa sam se i malo isplakala... ni ja nisam navikla biti bez da ista radim, jos me dragi doma pazi po mebi i previse,a ni na to nisam navikla pa me i on poceo nervirat, pa me nervira sto mi smetaju neki miris pa ne mogu skuhat ono sto mi se jede nego cekat...ovi hormoni su totalno ludi... izvinite na duzem postu al sam se morala ispuhat 

• buffy
    10. Lipanj 2015. 14:34

Ivonnna dobro dosla...zelim ti skolsku trudnocu..

shimmer
    10. Lipanj 2015. 15:04

hugs all around za buffy i pepitu  
    proći će, proći će, proći će 

ivonnna, tu smo negdje po terminima.
    nadaš li se ti uraniti prije božića ili prenijeti iza nove godine? 

dillb u kojem tjednu si osjetila udarce tj leptiriće prvi put?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

@JustSmile@
    10. Lipanj 2015. 18:41

Evo i mene nakon par dana otsutnosti...meni je danas tako strasno sjela ova vrucina...spava mi se...nisam ni zasto a jos moramo prezivjeti zarucnicki tecaj od 20-22 :D

dobro nam dosle sve nove zimske mamice.radujem se zajedno s vama ♡♡♡ 

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.