Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    11. Lipanj 2015. 14:38

iskreno, mi smo se još kao djeca igrali sa prstenom i lančićem, tako da sam već dugo sigurna da ću imati troje djece, dječaka, curicu i dječaka. međutim, iznenadio me ovaj dječak jer nismo dobro gledali taj lančić kako se vrti. tako da sam za prvog sina znala da je sin, sad sam mislila da je cura. 

• buffy
    11. Lipanj 2015. 14:43

A o tome sam citala..mislim citala sam puno tih nacina za predvidjanje spola, to me zabavlja jer smo se dog.da ne zelimo znat pa mi je ovo super. Dva puta sam stavila vericu na konac i vrtila se drugacije oba puta  u biti po svim tim stvarima mi malo ispada da je cura malo decko, a ja nemam nikakav osjecaj 

ivonnna
    11. Lipanj 2015. 14:55

Mamice jel se vama vidi trbuh? Ja sam danas zadnji dan 12. tjedna i ne mogu dočekati da počne rasti :)  vidi mi se i sad malo, al ja si mislim da je to škemba :)

• buffy
    11. Lipanj 2015. 15:10

Meni se dobro vidi..a nekako sam ocekivala da ce kasnije...pred par dana je bio posebno vidljiv navecer al sad je prisutan non stop i poprilicno velik bar iz mog kuta gledanja.
    Imala sam i prije skembicu al sad je cijeli tvrd i zaokruzio se 

ivonnna
    11. Lipanj 2015. 15:17

Znači ima nade da se i meni vidi beba a ne salo :D

• buffy
    11. Lipanj 2015. 15:22

Ja se nadam...iako ga ja jos ne pokazujem bas nego ga proucavam iz svih kutova da dokucim dal je bas trbuh ili skembica narasla  da me netoo vidi dok to izvodim bi me ludom proglasio 

• mama@
    11. Lipanj 2015. 16:03

Dobar vam dan moje dame. Ja sam se uredno zavukla u hladovinu i cekam predvecer.
    Kako mi vi podnosite ove pocetnicke vrucine?
    Pepita svi mi imamo svojih dana kad mozemo vise ili manje. Mi koji smo navikli stalno nesto raditi, nama to najteze pada. Ali proci ce. I to vrlo brzo.
    Svim novim trudnicama cestitam. Bile jesenjske il zimske. Kod nas ste sve dobrodosle
    Ja evo brojim sitno do drugog pregleda u ponedjeljak pa se nadam da ce mi podobnije reci termin poroda

• vekyveee
    11. Lipanj 2015. 17:12

meni se trbušćić vidi , nije jako velik al se vidi, lagano ulazin u 15 tjedan :)

• Biserova zena :)
    11. Lipanj 2015. 19:06

Pozdrav drugarice trudnice.....mi smo sad vec 6-a sedmica......prva nam je bebica....pa nas sve interesuje i sve citamo.....
    Da li ste vi imale kakav sekret.....
    pozz super ste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.