Pepita vec sam nekoj od cura rekla, a ista stvar je i kod tebe.. ja sam na +10 i doktor kaze super kilaza. Cak i na netu pise da do ulaska u 3.tromjesecje vecina trudnica dobije 10 kila.. neznam zasto vas toliko plase tim kilama stvarno. Okej ako je radi secera ali opet kile ne znace secer odma.. moja mama je samnom bila na +30 kila pa je imala super secer..
Okruglice samo mi papajte kad ste gladne i mazite svoje bebice. Dobro je netko vec rekao netreba si nista uskracivati u normalnim kolicinama, kad cemo ako necemo sad. A okruglice koje su na dijeti nadam se da ce se sve ipak stabilizirati.. Allegra drago mi je za dobre nalaze, nadam se da ce tako biti i dalje.
White, i ja sam bila kod Dr Benčić u Poreču. Stvarno se potrudila i jako nas je detaljno pregledala. Uzv je trajao duže od sat vremena... Moja gin mi je preporučila da pregled obavim između 20-22 tjedna, tako da sam ja to napravila čim prije jer nisam mogla više čekati. Da nisam išla na 4d dobila bih uputnicu za uzv u bolnici, a tamo se osjećam kao na traci...pregled gotov u minutu i pol. Doslovno.
Strije...uf, za sad su mi se samo na cicama pojavile (ne previše, ali ih ima), a cice su mi narasle skoro za duplo
Trbuščić mažem, za sad je ok, ali mislim da ima dosta veze i s genetikom...moja mama ima puno strija pa mislim da ih necu izbjeći...
Planirala sam od 1.9.krenuti na trudničke vježbe. Ide li jos neka ili ima u planu možda?
Pozz svima
mama imam ja psa točnije od muževe sestre pas je ostao ovdje kad se udala, labradir star 8godina koji je divan,ali za šetnju nije jer nije naučen na povodac, jako vuče i trza a sad to izbjegavam, a ako ga ovako pustim pobjegne k njoj hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
danas popila prvu tabletu za željezo i naravno bilo mi muka i povraćala a lijepo sam rekla ginekologu da sam ih već pila i da mi nisu dobro sjedale, nema mi druge nego malo vina prije spavanja šta kažete?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji