Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    26. Kolovoz 2015. 08:52

Uf al ste se raspisale

pepita,cestitam na curki..
    ja bebicu osjecam od 17 tjedna i to svaki dan,vise navecer kad legnem na leđa.
    što se bolova tiće,mene ne boli ništa,niti leđa,niti noge.ništa.hvala bogu..

allegra-meni ti lješnjaci baš skinu šečer i jako ih puno jedem.tolko da več poslje ništa nemogu jesti

Mrkvica2
    26. Kolovoz 2015. 09:09

Dobro vam jutro okruglice 

Pepita cestitke na curici. Sto se tice zeljeza ne brini, ja ga pijem od pocetka doslovno, a kazu da trudnicama zeljezo cesto padne zbog povecanja volumena krvi. Pogotovo u trecem tromjesecju. Meni je sinoc prvi put u trudnoci bilo bas cudno i nekako neugodno tijekom odnosa, a zelja je prisutna. Vidis mogli bi i mi poslusati taj savjet pa malo usporiti..

U zadnje vrijeme koga god znam curku nosi, bit ce da je ovo godina djevojcica. Mi smo se isto bebi u muskom rodu obracali a kad ono pisulja mala 

Da vas pitam usput.. jel koja od vas osjeca pritisak na zdjelicu vec? Mene to pomalo pati u zadnje vrijeme, i kukovi su me bas poceli boljeti. Nezz jel to mozda od previse aktivnosti ili zbog bebice vec?

26. Kolovoz 2015. 10:08

Pozdrav okruglicee 😀
    Imala sam goste ovih dana pa nikako da se javim,pa sad dok sam sve procitala.
    Novim okruglicama dobrodosleeee,dadolina tebi je termin 07.01 kao meni i ines24 😊
    Pepita jos jednom cestiram,i bitno da je sve proteklo lijepo i kako treba,cestitam na curiciii,i najbitnije je da je sve kako treba
    Sonja8 super da je uvz prosao uredno i cestitam na curici 😀,mi isto razmisljamo ici na 4d radi gusta najvise,ali to kad dr kaze da mogu klatrati okolo. Di si bila na 4d,ja sam cula za ovu Bencic u Porecu sa je odlicna.
    Okruglice hvala vam od srca na cestitkama za mog deckica,navijamo sada za manji tim 😀
    Shimmer kako si me nasmijala sa onim za stucanja,ta ti je bila predobra😂

Ja bebca cujem jos od 17 t,prije sam osjecala nesto ali nisam mogla biti sigurna jesu li vjetrovi ili beba,isto je najaktivniji ujutro oko 6 nebitno da li spavam ili ne,onda se tokom sana cuje svako toliko,ali vrijeme kad je najaktivniji je 06,12,17,i 23 h onda bas ima akciju 😁 ali meni je to tako super,i kao sto kazete ja bih mogla tako po cijeli dan....
    Ja si vodim evidenciju pokreta, jer planiram napraviti kao mali dnevnik,sa slikicama uvz,komentarima i svim sto se desavalo u trudnoci, trazila sam prvo da li ima da se kupi neki takav dnevnik,ali nisam nasla,...ako znate gdije ima javite 😊

shimmer
    26. Kolovoz 2015. 10:08

pepitice, pa čestitam na malenoj! 
    a ti buffy ne copraj nego isto djevojčicu rađaj da nam ne "pokvariš" lijepi niz 
    tablicu otvara iskusna dillb s momkom, ali onda kad krenu ružičaste snage 

nešto me danas hormoni peru i od jučer razmišljam dok čitam jesenske bebe kako bih baš rado da trudnoća traje npr 7 mjeseci. to bi bilo baš taman. malo sam nestrpljiva, a opet na trenutke shvatim da sam skroz nesvjesna da ću dobiti kćer! pa si mislim kako će izgledati, kako će biti samo naša, da ćemo imati neko biće koje će ovisiti samo o nama. uf 

mrkvica, nije se bebi moglo ništa dogoditi od onog pada jučer, pa i da si direktno na trbuh pala.
    ja sam se jednom zaletila na krevet i ravno na trbuh, SKROZ zaboravila da ga imam i da je netko unutra. na svu sreću, krevet je mekan, a ja sam samo odskočila 
    što se bolova u zdjelici tiče - da. i prepone i zdjelica i sve dolje. nekako mi to sve prerano i veselim se pregledu u petak da porazgovaram s doktoricom jer mi je već prošli put samo spomenula uloživost i blabla pa me zadnjih dana strah da se ne otvaram 

eh i da, allegra, naručili smo ista ona kolica kao i vi! samo su 2u1, posudit ćemo košaru od prijatelja. weeee!

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• buffy
    26. Kolovoz 2015. 10:16

White ja sam dnevnik kupila u dm-u... 
    Shimmer bas si me nasmijala odmah sam zamislila tu scenu tebe kako odskaces  s kreveta 
    Ja sam doktoru rekla za bol on nije nista komentorao pa sam shvatila to kao normalno  jer sam se i bila prije predorsirala malo a prepone kad zabole i ne trudnog dugo treba da se oporavi .. meni su zubne desni pocele krvarit tako da se sad koram zubaru narucit

Mrkvica2
    26. Kolovoz 2015. 10:32

Shimmer ma u jednu ruku sam i ja toga svjesna ali preplasis se.. jos poslje kad si vrtis po glavi sta se moglo dogoditi.. ajde bas kad ti doktor iskomentira to na pregledu javi sta je rekao.

Hormoni.. cudna stvar ja se malo malo rasplacem heheh a za curku me pocela tolka euforija prati da nemogu docekati taj 11 mjsesec 

• anjaanja
    26. Kolovoz 2015. 10:57

hej cure! Jutros sve lipo bila napisala i slučajno obrišem ggggggrrrr.
    Uglavnom Mrkvice i ja sam nedavno pala, ali baš na guzu pa sam samo skliznula, ali nije bilo ništa, ako ne osjećaš da išta boli onda je ok. Željezo pijem maltene od prvog dana jer sam i prije trudnoće bila baš anemična i trenutno centravitin prenatal, a baš mi nešto ne sjeda baš naj naj ali aj... Ja isto osjećam taj pristisak u preponama i imam bolove kao menstrualne ali jedva čekam večeras da mi dok napokon kaže da je sve ok. Mene isto strah da sam se počela otvarat jer zadnjih nekoliko dana baš osjećam bol i trbuha i leđa. Neko je spomenio strah od poroda, meni iskreno pomaže molitva da se smirim jer nije me strah poroda već da nešto neće bit ok s bebom. Prvi mi je porod bio jako težak što je ostavilo posljedice i na mene i na bebu, a oporavak je trajao godinu dana mislim bebin ja sam brže stala na noge. uglavnom netreba se bojati, ali je normalno da je neka vrsta straha prisutna, valjda nas to čini ljudima Držite mi palčeve večeras

Pepita2109
    26. Kolovoz 2015. 11:32

Hvala vam drage moje okruglice  
    Imam i ja te bolove leđa, menstrualne, grčeve u preponama i to samo lijevi prepon, i nakon što je počelo dolje boljet nakon odnosa stvarno sam se prestrašila da se ne otvaram, kad ono zacementirana hahah  samo što je meni curka okrenuta glavom dolje pa me pritišće, zato imam i taj pritisak kod saginjanja i nije zgodno, dok se obujem sva se preznojim, to je sve sad još više osjetljivije, nadraženo, a zbog težine i svega i leđa pate, meni leđa pate još i zbog prijašnjeg posla.. 
    Šta se tiče željeza imala sam i ja problema sa željezom i prije T, samo što sam ja to unormalila kupinama domaćim, a sada tu kod dragog njih nemam a nisam neka ljubiteljica voća previše dapače pojela bih ja,ali sam lijena ubrat hahah  pila sam elevit,ali majko mila taj nikako dobro ne utječe na mene kad ga pijem sa stolicom se namučim pošteno, tako da sam ga morala izbaciti..
    Ajme ja ne mogu vjerovati da ću za 13 tjedana ugledati svoju curku   kako je brzo sve ovo prošlo hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    26. Kolovoz 2015. 12:13

lijepe vijesti s pregleda, baš mi je drago. neka su ta dječica zdrava i živahna. 

i mene je bilo strah da sam se počela otvarati, ali zato što moj dječak mlati mamu gdje god stigne. ako ne bude neki sportaš ili boksač - začudit ću se. 

joj.... još tjedan dana pa zasluženi godišnji, i nakon toga službeni porodiljni. kako vrijeme brzo ide. 

ivonnna
    26. Kolovoz 2015. 12:29

Cure, jel neka od vas ima već strije po grudima?

Ja sam kraj 23. tjedna i "nešto" mi se pojavilo sinoć, mislim da su strije, nije puno, par malih ispod bradavice. Jel moguće da je nešto drugo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.