Drage okruglice,
evo ja se vratila s mora nakon dva tjedna i sad se ponovno prilagođavam na radni ritam. Sjedenje mi postaje sve teže i ne znam kako ću izdržati još 2 mjeseca!
A vidim da ste vi bile jako aktivne u međuvremenu, samo sad nemam vremena čitati pa ću večeras u miru
Sto se tice induciranja mene toga i ovako i onako streh...a jos i ako mi secer ne bude dobar..
dillb, o čemu ćeš danas pričati s doulom?
buffy, za bol u preponama pomaže mirovanje, sori
mene već desetak dana boli, baš kako ste navele, kad hodam i dižem nogu.
i stidna kost me grozno boli, na dodir.
zadnja dva dana je lakše, sad samo osjetim kad se okrećem u krevetu ili penjem stepenicama.
sad kad vidim da je i vas ulovilo u otprilike istim tjednima, odmah mi je lakše
pepita, sretno na pregledu sutra! nadam se da ćeš doznati spol, taman nam ti, buffy i tina505 još falite za popunjavanje gornjeg doma
juicyfruit, obavezno si uvedi šetnje i razgibavanja dok radiš. i pokušaj ispod stola nabaviti onu klupicu da ti noge budu na povišenom.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
allegra, ja ti hodam dijabetologici tu kod nas, iz međimurja sam, pa hodam u Čakovec...
a neznam u vezi tog induciranog poroda... mene ti je više strah da večina trudnica sa šečerom ide na carski
ja se nadam da bude sve ok završilo. i taj šečer nek se stabilizira
lady nemoj si već sad stvarati paniku ja ne paničarim oko poroda nego oko toga da neću ništa stići pripremiti..
buffy meni je troje ljudi obećalo robicu i nitko ništa, frendica i tetka čekaju da saznam spol iako sam rekla da postoji mogućnost da ga i neću saznati tako da šta se tiče robice ne znam šta mi je činiti, a ovo ću pomalo krenuti kozmetiku i sitnice, veće stvari ćemo i mi za kraj
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
shimmer hvala, vidjet ćemo hoće li doktor vidjeti, nekako se ne nadam da ću saznati hahah
šta se tiče bolova stalno jaučem hahaha mene najviše leđa bole, a kad trebam ući u kadu ajme majko hahaha jedva nogu dignem hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji