Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JuicyFruit
    24. Kolovoz 2015. 13:11

Drage okruglice,

evo ja se vratila s mora nakon dva tjedna i sad se ponovno prilagođavam na radni ritam. Sjedenje mi postaje sve teže i ne znam kako ću izdržati još 2 mjeseca! 

A vidim da ste vi bile jako aktivne u međuvremenu, samo sad nemam vremena čitati pa ću večeras  u miru 

lady6
    24. Kolovoz 2015. 13:22

Sto se tice induciranja mene toga i ovako i onako streh...a jos i ako mi secer ne bude dobar..

shimmer
    24. Kolovoz 2015. 13:41

dillb, o čemu ćeš danas pričati s doulom?

buffy, za bol u preponama pomaže mirovanje, sori 
    mene već desetak dana boli, baš kako ste navele, kad hodam i dižem nogu.
    i stidna kost me grozno boli, na dodir.
    zadnja dva dana je lakše, sad samo osjetim kad se okrećem u krevetu ili penjem stepenicama.

sad kad vidim da je i vas ulovilo u otprilike istim tjednima, odmah mi je lakše 

pepita, sretno na pregledu sutra! nadam se da ćeš doznati spol, taman nam ti, buffy i tina505 još falite za popunjavanje gornjeg doma  

juicyfruit, obavezno si uvedi šetnje i razgibavanja dok radiš. i pokušaj ispod stola nabaviti onu klupicu da ti noge budu na povišenom.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    24. Kolovoz 2015. 14:36

allegra, ja ti hodam dijabetologici tu kod nas, iz međimurja sam, pa hodam u Čakovec...
    a neznam u vezi tog induciranog poroda... mene ti je više strah da večina trudnica sa šečerom ide na carski
    ja se nadam da bude sve ok završilo. i taj šečer nek se stabilizira

Pepita2109
    24. Kolovoz 2015. 14:50

lady nemoj si već sad stvarati paniku ja ne paničarim oko poroda nego oko toga da neću ništa stići pripremiti.. 
    buffy meni je troje ljudi obećalo robicu i nitko ništa, frendica i tetka čekaju da saznam spol iako sam rekla da postoji mogućnost da ga i neću saznati tako da šta se tiče robice ne znam šta mi je činiti, a ovo ću pomalo krenuti kozmetiku i sitnice, veće stvari ćemo i mi za kraj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    24. Kolovoz 2015. 14:52

shimmer hvala, vidjet ćemo hoće li doktor vidjeti, nekako se ne nadam da ću saznati hahah

šta se tiče bolova stalno jaučem hahaha  mene najviše leđa bole, a kad trebam ući u kadu ajme majko hahaha jedva nogu dignem hahahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.