Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    24. Kolovoz 2015. 22:05

roundandhappy hvala ti  šta se tiče kako sam osjećala bebu, pa koliko se sjećam ja mislim da isto kao i ti.. a sad i dan danas sa skoro punih 27tt je tako, onako kako koji dan.. i mene uhvati panika zbog toga, a sutra ću ispitati doktora

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    24. Kolovoz 2015. 22:37

S obzirom da sam više u članaka pročitala da prvorotkinje počnu osjećati pokrete bebe čak i iza 20 tjedna ja nisam očekivala već sada sa 17 tjedana.. iznenadila sam se   prvo mi nije bilo jasno jer sam mislila crijeva ali uz meškoljenje bili su i blagi udarci tako da sam sigurna da je bebač  i javlja se najviše navečer.. 
    roundandhappy potpuno razumijem tvoju brigu jer ujutro kad se probudim čekam da se i beba javi ali valjda spava ko top (na tatu ) pa me napadaju svakakve misli i nikako dočekati da se javi, preko dana slabo a navečer tulum 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

visnjass
    24. Kolovoz 2015. 22:45

roundandhappy
    Svaka žena i svaka trudnoća iako se radilo čak i o istoj ženi je drugačija, nema pravila, najvažnije je ono što liječnik kaže a sve ostalo je od trudnice do trudnice, od bebe do bebe

• buffy
    24. Kolovoz 2015. 23:01

Ja bi najradje da me lupa cijeli dan bez prestanka taoo bi bila najmirnija. A sto se tice usporedba ni ja ih ne volim niti se obracam.na njih previse. I kod mene je bio isti slucaj s javljanjem jer sam ja dosta kasnije osjetila bebu pa su me svi bec gledali da sam ili luda pa ne znam ili ne znam ni ja sta.. na kraju nisam do neki dan nikome ni rekla samo smo ja i mm uzivali u lupkanju... svaka beba je za sebe prica kao sto.smo.i mi trudnice svaka posebna, iako se meni cini da ste mi vi slicnije nego ove sto poznam ili ove sto su bile..od njih nitoo nije imao problema i briga 

visnjass
    24. Kolovoz 2015. 23:10

Meni svekrva danas digla tlak; oživilo je 
    ?
    Glupi izraz totalno a ljudi tako govore
    Pa živo je od onog trena kad srce počne kucat 

roundandhappy rođakinji nemoj dati gušta, ako treba i otkantaj ju, zašto da te netko bez veze bedira, i inače u životu sve negativno treba maknuti od sebe pogotovo sada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.