slažem se s vama. veće brojeve ostavite za kasnije jer ljudi koji vam dolaze gledati bebu obično kupuju brojeve od 68 na dalje. sad se opskrbite sa najbitnijim, a poslije ćete ionako poželjeti malo izaći iz kuće pa će vas šoping oraspoložiti.
Pozdrav i od mene okruglice nadam se da ste mi dobro sve kao i vase bebice
Lady ogtt sam isto radila na vuk vrhovec. Pocinju vec oko 7, pola 8 tako da sam ja do pola 10 bila gotova. I stvarno su ljudi dobri i pristupacni, ko trudnicu te preguraju uvijek.
Sto se tice bolova pa ja sam shvatila da mirovanje uvijek pomogne.. jedino mi za leda ne pomaze nista. Svaki put kad se ustajem,saginjem ili sjedam pruza mi se bol u desnu nogu i to mi je grozno..
Nama sutra zavrsavaju knauf u kuci pa kad to sve priredim krecemo u neku nabavku za bebu.. dosad smo kupili madrac i to jer smo slucajno u mercatoneu nasli jedan za 100 kn vjerovale ili ne, i kupila sam bebi poplun.. nesto robice sam dobila vec ali to moram prebrati kad uhvatim vremena.. e da ako niste vidjele u intersparu imaju bodije svih velicina po 15kuna.
meni je rekla da ne moram vagati ako pazim kaj jedem... nemam pojma... meni je ovih dana šečer ok... skužila sam da ga lješnjaci jako snizuju
Okruglice,evo da se i ja javim..nikako da uhvatim vremena..
vidim da nas sve muce bolovi,mene ledja dosl
Mob mi podivljal..uglavnom htjela reci,mene doslovno ledja rasturaju,pogotovo desna strana,a beba aktivna non stop..
Nama doktor rekao na zadnjem pregledu da je cura i jako smo sret
Gospođo pepita čestitam vam i želim sve najbolje
Evo zakaj najviše osjećamo bebače kad ležimo na leđima, ja volim ležati na leđima dok gledam tv i niš drugo mi ne paše ali eto, nije dobro i treba izbjegavati
Osjeti li beba da se smanjuje količina kisikakoju pupkovinom dobiva, kretnjama i laganim udarcima stimulirat će posteljicu da dopremi novu pošiljku krvi bogatu hranjivim tvarima i kisikom. Do takvih situacija uglavnom dolazi ako je majka fizički vrlo aktivna ili leži u neudobnom položaju na leđima, što pritišće krvne žile koje opskrbljuju plod krvlju, pa beba ne dobiva dovoljno hrane.
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
visnjass hvalaaa ti ja još nemam osjećaj da sam udana žena hahah
ja na leđima ne mogu dugo jer teže dišem kao da mi netko sjedi na plućima.. i kao na leđima se može ležati ako nije sasvim vodoravan položaj dakle ako ste na povišenom
moja bebica je danas aktivnija nego inače svako malo ju osjetim, možda je skužila da je napetost nestala hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji