Evoooo mene drage moje okrugliceeee, prije svega od srca vam hvala na lijepim željama
Naravno od jutra ništa nije išlo po planu,sve je kasnilo šta sam planirala naravno zbog moje svekre,ali dobro bilo pa prošlo ne želim se ni prisjećati.. uglavnom fotograf je kasnio, pa dok nas slikao, onda nas omelo stado ovaca koje je onuda prolazilo, već sam mislila da će me cijelu usmrditi jer je smrdilo iza njih još najmanje 10min hahaha, onda smo kasnili u crkvu, ne puno ali jesmo jer jedva goste natjerali da se pomaknu svidjelo se njima valjda ugođaj u dvorištu, eee onda sve u crkvi, sam obred i sve poslije njega je ispalo savršenooooooo, za prvi ples se nismo pripremali nikako nijednom isprobali, nego spontano i romantično i sama sam šokirana kako nismo izgazili jedno drugo i lijepo je izgledalo (tetka snimala mobom), cure moje ja sam mislila da cijelo vrijeme da će biti koma da neću izdržati nikako i da ću zaspati, a izdržala do kraja, plesala sa pauzama, ali naplesala se pošteno i zabavila i eto završio je i taj dan i sada lijepo lagano dalje
e i da svekrva je isto takooo plesala skoro cijelu noć, ma žena me iznenadila skoro nije se dala ludilooo hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
a sadaaa kako ste mi vi vidim da pričate o trudničkoj odjeći, ja do sada kupila samo jedne tajice baš trudničke, ništa posebno nemam a sada za zimu mislim da ću morati štogod ali mi skupooo sve
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja takoder trebam kupiti nesto trudnickog. Za sada nosim jos uvijek svoju robu. Znaci traperice i tajice, ali svakako moram uzeti nesto "preko pupka" jer me polako stiscu ove moje.
Ljeto prolazi u haljinama i tako. Al zimu valja dobro docekati
Pepita cestitke jos jednom i drago mi je da si se lijepo provela i da je dan super prosao unatoc ovcama i svekrvi
Ja nemam jos nista trudnicko osim jedne majce.. iskreno neznam dali uopce da kupujem. Nekako mi se ne svida taj ogromni pojas preko trbuha, ponajvise jer se vidi ispod majce.. mislim da cu ostati na normalnim tajicama i trenirkama sto se hlaca tice dokle ide..
Ja sam trudničke hlače morala ići sa nekih 10tj ići kupiti(u hm) jer su me moje traperice počele stiskati i trbuh me bolio i prije nego sam saznala da sam trudna..pa mi se nije dalo bas cijelo vrijeme biti u tajicama..a trbuh mi se zapravo tek unazad mjesec dana vidi a u 27-om sam tjednu 😁
Sto se tiče dječije opreme to ću sve kod sestre u Austriju otic kupiti,jer je i jeftinije i vise je sniženo ako je...jedino sobicu cemo tu kod nas u Ikei jer je gore skuplje kod nas(to sam se iznenadila!slozili su cijene po standardu valjda)
A sto se tiče kolica,odlučila sam se za Joolz...kod nas ih nema,moram vidit za cijenu u SLO il AUS gdje je povoljnije...prekrasna su,i cak su jeftinija od Stokke-a a punooooo ljepša!!jooj! Pa tko ce dočekati jos 3 mjeseca 😁 jedva čekam kad ce mi biti u narucju ❤️
Mala77777 ja sam tek na pola puta trudnoce pa vec lagano "sanjam" dan kad cu svoju bebu moci gledati svaki dan, a ne samo onda kad me netko naruci za to .
Bas si sretnica jer ides u Aus po opremu za bebicu. Ja sam prvu t shopingirala po Aus. Jako kvalitetna robica. Al bolje ti pozuri . Ti si jos malo pa gotova
Mi smo razmisljali da po kolica odemo u sloveniju ali neznam jel se isplati? Jel kupovala mozda koja od vas pa da zna? I jel stvarno tolika razlika u odnosu na austriju sto se tice kolica i te opreme?
Sortiraj odgovore
Najstariji