Mrkvica hvala šta se tiče trudničkog, i ja nosim normalne tajice,iako imam jedne trudničke,ali se vide ispod svake majice, tako da i dalje nosim normalne jedino ne nosim traperice već duže vrijeme. A sad za zimu ću ja mislim morati kupovati termo tajice i neke majice zimske malo šire hehe
Curke mene zanima da li koja slučajno zna kakva je procedura sa pratnjom za porod iz nekog drugog grada (dosta udaljenog 350km najmanje)
Joooj mama ja otkad sam saznala da sam trudna jedva čekam taj dan da primim svoju bebicu u naručje i mislila sam ajme kako ću se načekati,a evo nas za 1 dan punih 27 tjedana i ulazimo u 28.ti zaista brzooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozz, okruglice! I stare i nove i novopecene gospode!
Mi imali za vikend neke radne akcije pa sam se bas umorila..ja trudnicke hlace nosim od 10.og tjedna jer su me stare smetale a na poslu sjedim 8 sati....jedino majice sam mozda 3 kupila i 3 hlaca...ostalo od prije nosim....mene kicma ubija u zadnje vrijeme i narucila sam se sutra na masazu pa cemo vidjeti...cure iz zg-a, gdje ste radil ogtt? I da li se treba narucit? Idem po uputnicu u utorak pa cu onaj drugi ici
ja sam išla na Vuk Vrhovec, super su gore i kad dođeš po nalaz ak slučajno nije dobar ko meni, pričekaš upute i dobiješ pribor za kućni profil koji im samo drugi dan odneseš...ja sam sad iskreno u panici zbog toga, danas si radim kućni profil, ali sam čitala po internetu da svim curama induciraju porod bar tjedan dana prije termina zbog tog šećera iako su profili poslije ok...
pozdrav svima, starima i novima.
allegrazg, ne moraš pristati na indukciju ako ne želiš i misliš da je sve ok. svaka čast doktorima i njihovom znanju, ali određene stvari rade bez veze. oni u svakoj trudnoći traže neki problem.
Mia007, razlikaizmeđu bambusa i pamuka (koju različiti portali navode) je u tome da je bambus čišći i zdraviji od pamuka, bolje upija pa je i u skladu s tim malo skuplji. ja sam paket od 10 tetra plena, običnih pamučnih bijelih kupila u Magic baby za 99 kn.
nemojte se opterećivati i paničariti kad je spavanje u pitanju. sasvim je normalno da spavate onako kako vam odgovara. ja sam prvu trudnoću cijelu prespavala na desnom boku, čak sam i porođaj odležala na desnom. beba će se okretati kako se vi okrećete, a ako joj nešto ne odgovara dat će vam do znanja. i sad znam leći na lijevi bok pa me mališa traži da promijenim stranu. čari trudnoće...
danas mi dolazi doula! baš sam nestrpljiva i vesela.
Pepita cestitam i zelim vam jos najmanje 100 godina ljubavi i srece
A sto se tice spavanja meni je ova noc bila burna.. i jos uvijek traje.. kako god legnem lupanje je tu... a ja uzivam
... spavati cu kad se smiri.. samo ne znam kako da legnem sjednem izgleda da mom bebacu nis ne pase
buffy, ti bebaća prvo uspavaj laganim njihanjem. pa kad se umiri, brzo na spavanje.
Hvala vam drage moje
lady6 i mene leđa ubijaju, ali srećom dragi masira po potrebi i to odradi savršeno
moja beba je izgleda najmirnija ovdje,javi se ona,ali ono sve je to ništa naspram vaših hehe
ja od sljedećeg mjeseca krećem lagano u kupovinu za bebu, i ne znam odakle ima tko kakav prijedlog?
🙏👸👸🙏❤️
a sutraaa pregleeeed napoookonnnn
🙏👸👸🙏❤️
I da mene prepone bas jako bole jedva hodam ima tko kakav savijet kako ublazit tu bol?
Sortiraj odgovore
Najstariji