Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    22. Kolovoz 2015. 18:40

http://sunasce.hr/esunasce/?product=busa-njezne-tetra-pelenice-od-bambusa-s-uzorkom

http://sunasce.hr/esunasce/?product=tetra-pelene-u-boji-i-s-tiskom-izaberi-svoj-uzorak-po-1-kom

Sad sam skužila da su ove skuplje od bambusa. Koja je razlika? Jesu li te toliko bolje?

Tyna24
    22. Kolovoz 2015. 21:29

meni se javlja bebica dok sjedim i dok ležim na leđima...
    a ja obožavam spavati na leđima, pa me probudi u noći kad me počne lupkati, tak da se moram premjestiti na bok
    a nemogu se na taj lijevi bok priviknuti

Mrkvica2
    22. Kolovoz 2015. 22:13

Znam da preporucaju taj lijevi bok, ali posto ona tako jako udara i nemirna je kada legnem prisiljena sam spavati na desnom ipak 

Mia007
    22. Kolovoz 2015. 22:21

Meni je ugodnije spavati na desnom :)

Mrkvica2
    23. Kolovoz 2015. 09:48

Ja sam oduvjek spavala na trbuhu i bas mi uzasno fali da mogu leci na trbuh 

Mrkvica2
    23. Kolovoz 2015. 09:49

Gospodo pepita javi dojmove kada stigness 

allegrazg
    23. Kolovoz 2015. 10:01

shimmer, bili smo i kod tog moja beba, ali više nema sve boje i u pravilu su mu cijene slične ko dućani. to kod njega ti je isto cijena za gotovinu, a ak plaćaš karticom onda je 10% više.
    pepita, kako je prošlo? 

Tyna24
    23. Kolovoz 2015. 11:57

ja sam jucer konacno kupila trudnicke hlace i tajice...joooj koje olaksanje,vec su me sve hlace tiskale

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.