Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    16. Kolovoz 2015. 20:29

Mrkvica točno to, ili kad ona odredi doći,a mi imamo planova ona kaže radite vi svoje posle neću smetat, meni se na to digne kosa, jer sam ju jednom uhvatila kako izlazi iz naše sobe, meni se to gadi, tu ima vrta gore kod nas, i ok ovu kuću je digla ona i uložila sav trud i sve,ali Bože moj nitko ju nije tjerao da to prepiše na sina mogla ga je pustiti kao i kćer da kupi nešto svoje i uživati u toj kući.. zahvalna sam joj na svemu,ali radije bih živjela u nekoj maloj kućici ili stanu i imala svoj mir nego ovako, dragi ne zna s njom razgovarati nije nikad ni znao bio ozbiljan ili ne uvijek se derao na nju jer tako djeluje na njega njezina blizina, i zato ona ga ne shvaća ozbiljno,ali ide to polako, zasad je ok situacija kakva je bila.. ali trpjeti više neću, koliko god ona meni bila draga

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Terina
    16. Kolovoz 2015. 20:46

Hvala vam na dobrodošlici!!!
    Totalno sam uzbuđena oko trudnoće, sve mi je novo i stalno imam osjećaj da se događa nekome drugome.
    Bebica je iz ivf-a pa smo tim više iznenađeni i izbezumljeni u isto vrijeme.
    Pepita, vidim da se udaješ sljedeći vikend. Sretno i nadam se da će sve biti onako kako ste si to zamislili.
    O temi svekrva neću puno pisati. Mi smo jedni od onih koji su digli kredit za stan da se maknemo od svih i svi smo zato sretniji i mir nam je. Jest da je financijsko opterećenje, ali drugačije nije išlo.

Terina
    16. Kolovoz 2015. 21:09

Ja još nisam sanjala spol svoje bebe, sanjala ju jesam, ali ne što je.
    Šogorica je sanjala da sam rodila curu, a ja se nisam požalila na taj san. Takav ishod mi odgovara jer bih si voljela jednu princezu.
    Iako sam uvijek mislila da ću imati samo sinove.

Ma što god ispadne, svejedno je, ionako već sada to nešto volim do neba i natrag.

njidfnmik
    16. Kolovoz 2015. 21:18

ja cekam svoju zimsku bebu 5.2.2016.

Mia007
    16. Kolovoz 2015. 21:36

Pozz svima i dobrodošlica novima :) Ja sam se uspjela naručiti za sljedeći pregled u 20tt 28.08. i sad brojim dane. Mislim da je to zadnji veliki anomaly scan? Ne znam da li sm u pravu.. Uglavnom nestrpljivo čekam pregled :) Mislim da sam u zadnja 2 dana osjetila neko micanje bebe, al nisam 100% sigurna :/

allegrazg
    16. Kolovoz 2015. 23:03

pepita, ja ko i tvoj dragi poludim i počnem se derati...uopće ne slušaju kaj im govorim nego samo tupe svoje...kupili smo danas ormar, mene je s toliko godina strah,jer znam da će prigovarati kak ne valja,ne paše,ružan je,ko da oni tu žive i gledaju ga,a ne ja.

• mama@
    16. Kolovoz 2015. 23:12

Njid dobrodosla u zimske. 

Ja oko tih petljanja necu ni pricati. Mogu samo zahvaliti Bogu sto smo od prvog dana sami.
    Prvo smo par mjeseci bili podstanari. Kasnije uzeli stan koji smo nakon 4 god prodali i napravili kucu. Istina, jos kratko placamo neki kredit za uredenje ali ide. Bolje tako nego u necijem. Nikad nam se u ovih 13 godina nitko nije pretjerano petljao. Ne racunam na njihove super savjete i primjedbe. 
    Ja na to samo kazem "dobro" i mi dalje po svome 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.