Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    16. Kolovoz 2015. 05:01

Justsmile jojj znam kako je. Mi smo imali dosta gostiju van zg-a koji su spavali ovdje.. ta guzva ti vec krene stvarati nervozu.. ma ne brini na kraju ces uzivati, ipak je to vas dan. Mene je prala neka luda sreca 

Anaheja mislim da svi oni tako odma ocekuju prave nogometne udarce odmah a nemoze 

Sad sam stvarno sretna sto imam uzv svaki pregled.. a zalila se kako mi je dugo cekati mjesec dana izmedu pregleda. Svaka vam cast cure sto izdrzite

• mama@
    16. Kolovoz 2015. 08:11

Anaheja imala sam 2 uzv do sada. Jedan na potvrdi trudnoce kod svog dr, a drugi u bolnici kad se mjeri nuhalni i to je sve. Nakon toga nista. Ne bih voljela ni da je precesto uzv ali ne sviđa mi se ni ovako 
    Stvarno ocekujem uzv u utorak. Nadam se da bude tako

Sonja8
    16. Kolovoz 2015. 08:43

Bas sam se iznenadila dok sam čitala da neke tako rijetko idu na uzv... Ja sam bila prekjucer kod gin i narucila me za 2 tjedna... Uzv radi svaki put. Inace me naručuje svaka 3 tj, ali zbog otvaranja komplikacija 31.8. ce me pregledati opet. 
    Sinoc sam tako lijepo osjetila kretnje u trbuščiću...stvarno predivan osjećaj! I podsjetnik kako vrijeme leti...
    Pozdrav svim okruglicama

Pepita2109
    16. Kolovoz 2015. 10:45

:) just smile :) svaka čast na 600 uzvanika, ajme meni ja bih poludjela hahah ja i dragi smo srećom tip za što manje gužve 

ja sam do sada imala svaki put uzv, i sve, i nikad mi nije palo na pamet da se bunim što moram 4tjedna čekati sljedeći pregled baš zbog toga jer znam da neke doslovno imaju 3uzv tokom trudnoće.. zato vama cure želim da što prije vidite svoje bebice.. do sad sam i sličicu dobila svaki put jedino nisam prošli zato jer se mom dragom ginekologu žurilo da se javi na mobitel,ali nema veze  još 9 dana do mog pregledaa 

cure moje kod nas ništa od zahlađenja za sada nešto se nazire u daljini,ali tako je bilo i jučer

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    16. Kolovoz 2015. 10:45

btw Just smile upisana si i nisam znala koji termin da ti upišem kad si stavila 2, pa sam upisala oba hahha kad saznaš pravi lako se promijeni

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    16. Kolovoz 2015. 11:02

600 gostiju?? ja bi valjda poludjela
    mi smo ih imali 60 i to mi je dosta

meni do sad samo na jednom pregledu nije radila uzv, a naručena sam opet za 3 tjedna, i opet bude mi radila uzv, več mi je napomenula... svaka od vas ima pravo reči da hoće na uzv...

16. Kolovoz 2015. 11:03

Pozdrav okruglice :-) 
    Čitam vas i pratim,ali me tel nervira pa mi se ne da kucati.. 
    Ni mene nije gledala uvz sad zadnji put,dala mi je uputnicu za uvz u 20 t koji rade u bolnici.ali posto sam već završila tu onda su oni radili onaj kontrolni da vide da je sa bebom sve ok.
    I daa evo konačno pada kiša!!! 
    Sonja8 kod kg si ginekologa?

Sonja8
    16. Kolovoz 2015. 11:16

White, sto i ti si iz Pule? Sta kažu u bolnici? Btw.ja sam kod dr.Ladavac. Htjela je i meni dati uputnicu za bolnicu u 20tj, ali sam rekla da planiram u Poreč na 4d pa je rekla super, onda da mi ne treba pregled u bolnici i neka joj samo nalaze donesem...

16. Kolovoz 2015. 11:34

Sonja8 da,pa još onaj dan sam ti pisala da možemo u šetnju skupa :-D 
    Ja sam kod Modrusan,i imam ovaj zakazan uvz u bolnici sad u petak,a sve se bojim da ću ga tu i dočekati...
    U bolnici ništa novo,nalazi uredni,urinokultura sterilna, krv super... A kažu da imam upalu rodnice a od cega ne zna niko...pa su mi uključili antibiotik

Sonja8
    16. Kolovoz 2015. 11:44

Hehe, vidjela ja da si ti napisala da bi mogle skupa u šetnju, ali mislila sam da si mozda negdje u Istri pa kao sve je to blizu 
    Brižna ti, još uvijek u bolnici. Bitno da su nalazi u redu! Kada izađeš i kad budes mogla u šetnju, javi se 

16. Kolovoz 2015. 11:51

Sonja8 naravno ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI