Pozz okruglice! Mene danas glava boli valjda zbog vremena al se veselim ovom tjednu jer su temp.normalnije a i pregled je u cet..meni svaki put radi uzv i bas se veselim vidjeti curku...trudnicki tecaj mi pocinje 8.9. u Petrovoj...ide netko? Planiram radit do negdje 17.9.pa go pa porodiljni i u planu mi je sve nabaviti do tada za bebicu....sto sa dudama varalicama i bocicama? Ja sam mislila uzeti jednu ako bude slucajno trebala. E sad imate savjet koju marku? Ja se dvoumim izmedu aventa i nuka? Da li cete koristiti sterilizator za bocice? Ja planiram vecinu stvari u mulleru kupiti a palene u dm pampersice jer imam one kupone. Dakle u tim drogerijama: dude i jednu flasicu, skarice i cesljic, kremu za guzu sudocrem, bademovo ulje za kupanje, mustela za tnjemenicu, vlazne maramice, pelene, krpice za pranje, ulosci za mene i jednokratne gacice, kozmetiku meni za bolnicu, blazinice, blazinice za grudnjak za mene, braunov toplomjer u mulleru, toplo hladnu kompresu za prsa u dm-u.....u ljekarni za njegu pupka, aspirator i cepice.....i sigurno jos svasta nesto
....
jesam jos kaj zaboravila?
lady super si, iskreno ne bih znala napamet reći bez svog podsjetnika, ali mislim da je to to
jojjj nisam vam se pohvalila,ali sanjala sam da dojim svoju bebicu i bio je sinčić, stalno sina sanjam jednom sam curku ja mislim i to samo kad se pričalo o tome hehe ali inače u snu je uvijek dečkić u pitanju
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bok!
Moj prvi post bit će upravo na ovoj temi. Odlučila sam vam se pridružiti jer krajem zime stiže nam naša prva sreća. :D
Termin je sredinom veljače, 14.2.
Danas sam točno 14tt, a već sljedeći tjedan imam pregled koji nikako da dočekam. :)
terina, welcome!
imaš u mom potpisu link za tablicu s terminima, pa ako želiš, upiši se
pozdrav ostalim starim i novim članicama.
slušam kišu kako rominja i nadam se da će tako biti cijeli sljedeći tjedan
pardon, do vikenda, da nam mladenke imaju savršen dan za svadbu
meni je pregled svaka 3-4 tjedna. ispočetka sam naravno jedva čekala.
otkad osjetim bebu, nisu mi više toliko napeti.
i od onog anomaly scana, vidjeli smo da je sve ok. bebo, sad samo rasti.
doduše, rekao mi je bolnički ginekolog da ću kod njih ići još u 30tt i oko 36tt.
ovaj u 36tt je za procjenu težine bebe, a nisam shvatila čemu služi ovaj u 30tt, anybody?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Terina dobro dosla medu nas zimske. Sve nas je vise i vise. Juhuuuuu.
Nadam se da nemas nekih ekstra tegoba i da ces se uz nas osjecati jos bolje.
Pepita moguce da dobro sanjas. Ja sam u obje t imala osjećaj sto nosim prije nego je dr potvrdio i bilo je tocno. U ovoj nista ne znam samo kad sanjam onda je sve girly
Evo kod nas napokon kisaaaaaa. Nikad se nisam veselila zahladenju i kisi kao do sada.
Sutra nastupa krecenje. Jedva cekam
Pepita moguce da dobro sanjas. Ja sam u obje t imala osjećaj sto nosim prije nego je dr potvrdio i bilo je tocno. U ovoj nista ne znam samo kad sanjam onda je sve girly
Evo kod nas napokon kisaaaaaa. Nikad se nisam veselila zahladenju i kisi kao do sada.
Sortiraj odgovore
Najstariji