Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    16. Kolovoz 2015. 15:30

Pozz okruglice! Mene danas glava boli valjda zbog vremena al se veselim ovom tjednu jer su temp.normalnije a i pregled je u cet..meni svaki put radi uzv i bas se veselim vidjeti curku...trudnicki tecaj mi pocinje 8.9. u Petrovoj...ide netko? Planiram radit do negdje 17.9.pa go pa porodiljni i u planu mi je sve nabaviti do tada za bebicu....sto sa dudama varalicama i bocicama? Ja sam mislila uzeti jednu ako bude slucajno trebala. E sad imate savjet koju marku? Ja se dvoumim izmedu aventa i nuka? Da li cete koristiti sterilizator za bocice? Ja planiram vecinu stvari u mulleru kupiti a palene u dm pampersice jer imam one kupone. Dakle u tim drogerijama: dude i jednu flasicu, skarice i cesljic, kremu za guzu sudocrem, bademovo ulje za kupanje, mustela za tnjemenicu, vlazne maramice, pelene, krpice za pranje, ulosci za mene i jednokratne gacice, kozmetiku meni za bolnicu, blazinice,  blazinice za grudnjak za mene, braunov toplomjer u mulleru, toplo hladnu kompresu za prsa u dm-u.....u ljekarni za njegu pupka, aspirator i cepice.....i sigurno jos svasta nesto....

jesam jos kaj zaboravila?

Pepita2109
    16. Kolovoz 2015. 16:38

lady super si, iskreno ne bih znala napamet reći bez svog podsjetnika, ali mislim da je to to  

jojjj nisam vam se pohvalila,ali sanjala sam da dojim svoju bebicu i bio je sinčić, stalno sina sanjam  jednom sam curku ja mislim i to samo kad se pričalo o tome hehe ali inače u snu je uvijek dečkić u pitanju 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Terina
    16. Kolovoz 2015. 16:39

Bok!
    Moj prvi post bit će upravo na ovoj temi. Odlučila sam vam se pridružiti jer krajem zime stiže nam naša prva sreća. :D
    Termin je sredinom veljače, 14.2.
    Danas sam točno 14tt, a već sljedeći tjedan imam pregled koji nikako da dočekam. :)

Tyna24
    16. Kolovoz 2015. 18:34

Terina dobrodošla
    sve nas je više i više

shimmer
    16. Kolovoz 2015. 18:44

terina, welcome!
    imaš u mom potpisu link za tablicu s terminima, pa ako želiš, upiši se 

pozdrav ostalim starim i novim članicama.
    slušam kišu kako rominja i nadam se da će tako biti cijeli sljedeći tjedan 
    pardon, do vikenda, da nam mladenke imaju savršen dan za svadbu 

meni je pregled svaka 3-4 tjedna. ispočetka sam naravno jedva čekala.
    otkad osjetim bebu, nisu mi više toliko napeti.
    i od onog anomaly scana, vidjeli smo da je sve ok. bebo, sad samo rasti.
    doduše, rekao mi je bolnički ginekolog da ću kod njih ići još u 30tt i oko 36tt.
    ovaj u 36tt je za procjenu težine bebe, a nisam shvatila čemu služi ovaj u 30tt, anybody?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    16. Kolovoz 2015. 18:48

Terina dobro dosla medu nas zimske. Sve nas je vise i vise. Juhuuuuu.
    Nadam se da nemas nekih ekstra tegoba i da ces se uz nas osjecati jos bolje. 
    Pepita moguce da dobro sanjas. Ja sam u obje t imala osjećaj sto nosim prije nego je dr potvrdio i bilo je tocno. U ovoj nista ne znam samo kad sanjam onda je sve girly 

Evo kod nas napokon kisaaaaaa. Nikad se nisam veselila zahladenju i kisi kao do sada. 
    Sutra nastupa krecenje. Jedva cekam

• mama@

Pepita moguce da dobro sanjas. Ja sam u obje t imala osjećaj sto nosim prije nego je dr potvrdio i bilo je tocno. U ovoj nista ne znam samo kad sanjam onda je sve girly 

Evo kod nas napokon kisaaaaaa. Nikad se nisam veselila zahladenju i kisi kao do sada. 

• mama@

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.