Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    10. Kolovoz 2015. 10:05

Hvala, dillb! Dosta korisnih informacija! Koji aspirator preporucujete ( proizvodaca mislim)?

lady6
    10. Kolovoz 2015. 10:08

Mi danas idemo gledati kolica (i nadam se kupiti). Sobu cemo cijelu namjestiti, ormar i komoda za previjanje a u pocetku kinderbet kod nas u sobu. Sto mislite o onoj zastitnoj ogradici za kinderbet, ugl.se prodaje u sklopu posteljine ali me zanima jel sigurna za koristiti?

dillb
    10. Kolovoz 2015. 10:08

probala sam samo jedan aspirator, muž kupio u ljekarni (još je i hrvatski proizvod). svi su na isti princip, pa zapravo nije bitan proizvođač. 

ako je samo jedna informacija bila korisna, drago mi je. ja sam u prvoj trudnoći čula tri korisne informacije, tako da ako ikako mogu pomoći - rado kažem. samo pitajte.

shimmer
    10. Kolovoz 2015. 10:57

jutro svima!

za kolica sam već rekla da ćemo peg perego book plus 3u1.
    to sam odlučila brat bratu sigurno negdje u 10tt 
    tad sam ih imala priliku i pogledati uživo i dalje nisam ni istraživala.
    vidim sad da su izašla neka limited edition i koješta, moram to još prostudirati prije kupovine.

lady6, javi koja ste uzeli!

kinderbet ćemo uzeti onaj klasični, samo da se podnica može povisivati/snižavati i bočna stranica maknuti, jer će biti prislonjen skroz uz naš krevet. i isto ćemo maknuti noćne ormariće.
    jako sam htjela da beba bude u mom ili muževom kinderbetu, ali nažalost su oba već davno poklonjena. isto tako za kolijevku, nepotrebno mi je kupovati, ali da mi netko pokloni, uzela bih sigurno 

posebna komoda za presvlačenje nam čak i stane u sobu, ali je naknap i ne volim da je nagurano.
    a komodu za svoje stvari već imamo, tako da ćemo samo osloboditi jednu ladicu za bebine stvari i gore staviti onu podlogu za presvlačenje. najradije bih nekako da je presvlačimo u kupatilu, ali nema mjesta tamo.

za nosni aspirator sam čula da se spominje arianna.
    http://www.miramarprom.hr/

a za bradavice sam na više tema pročitala da se žene kunu u ovaj proizvod.
    http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/319/
    i da ga je jako dobro već u rodilište ponijeti. dillb, daj svoj sud 

presvlaku za ogradicu i posteljinu ću naručiti preko nekoga od onih mnogobrojnih shopova s facebooka. baš se ovih dana spremam poslati upit za cijenu, čim izaberem dezen.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    10. Kolovoz 2015. 11:24

dillb hvala na informacijama, šeširiće, izdajalicu, i kremu za bradavice sam svakako stavila na popis samo ako zatreba, neću sigurno unaprijed kupovati, meni se moje bradavice ne čine uvučene,ali nisu ni čvrste pa sam samo zato stavila na popis  šta se tiče komode za presvlačenje drage moje razmislite dvaput meni je bolja opcija koju je shimmer spomenula, sve frendice i strina su rekle da su je bezveze kupovale jer na tome bebu nisu ni dvaput presvukle već većinom vešmašina, stol ili krevet, a neke po ljeti čak i na podu hehe tako da meni ta komoda za presvlačenje svakako nije na popisu..
    dillb svaka tvoja informacija znači puno ja imam mamu koja nas je osmero rodila, a sad mi se nekako čini da i ja znam više nego ona hahah a i sama je rekla 

Kolica i ja gledam već od 10tt hahaha i u Q9 kolica sam se zaljubila preko ušiju još davno ima prodajna mjesta u Sinju i Splitu pa ćemo vidjeti 

Krevetić ćemo kupiti klasični

E i drage moje ja jučer išla gledat za trudnički tečaj i on je tek 17.11. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Kolovoz 2015. 11:39

Pozdrav okruglice drage.. mi smo se jucer vratili s mora a bili smo u vrlo malom mjestu tako da mi je signal bio uzas pa vas nisam mogla pratiti, a bas ste bile aktivne i raspisale se  Na moru je bilo super, plivanje stvarno opusta i dobro dode.

Allegra mislim da je sada vec kasno da ti odgovorim.. ali eto ja sam po nalaze morala doci samo u 301. Nikakva doktorica ni nista. A vjerojatno si vec vidjela da se s uputnicom ulazi kod tete tamo. Nadam se da si uspjela sve i da su nalazi okej 

Da se osvrnem na neke teme koje su bile.. moja mala je 4 dana naprednija od zadnje m i tako vec dosta pise na nalazu, i ja se znojim kao prasica hehe. Netko je napisao da ce probati sa dnevnim protiv znojenja gacica.. probala ne pomaze. Slabost o kojoj pricate je ocito normalna pojava za nas.. jer vidim da nas ima dosta sa tim problemom. Poroda se ne bojim bas, drzim se one ja to mogu zena sam  a planiram roditi u vinogradskoj jer sam cula samo lijepa iskustva. 

Zene moje drage kad vidim kako ste se vi aktivirale oko tih stvari i svega osjecam se uzas  Jedino sto sam ja nasla je kindac koji mi se svida u ikei. Nista nismo kupili jos, a bome ni popis sastavila nisam a eto jucer sam napunila punih 25 tjedana.. bas se mutavo osjecam u moru tih stvari. Znam samo da necemo imati komodicu jer nam ipak ne stane u sobu, a soba predvidena za bebicu trenutno nije slobodna pa nemamo kud sa njom. U svakom slucaju mislim da ce mi ovo sto tu pisete puno pomoci  Za kolica se jos uvijek nadam da cemo ih dobiti pa da i tu malo ustedimo.

Meni stopala naticu u zadnje vrijeme i neznam kako to bar malo ublaziti.. vec se osjecam kao da mi je koza premala. Nadam se da ce ubrzo malo zahladiti pa da ce se to stabilizirati..

Vec sam previse oduljila pa cu se sada tu zaustaviti. Pozz od nas dvije 

Ines24
    10. Kolovoz 2015. 11:44

Pepita kad budeš kolica pogledala uživo javi kakva su  možda i da nabaciš koju slikicu ako ti dozvole da ih malo uslikaš 

Sonja8
    10. Kolovoz 2015. 11:54

dillb, hvala na korisnim savjetima...ja čitam, čitam i upijam sve po malo...sve će to dobro doći kad zatreba. 
    Inače,bradavice su mi jako osjetljive pa se bojim kako će tek osjetljive (ili ne želim ni pomisliti kakve još) biti dok budem dojila, ali trudit ću se najviše što mogu i nastojat ću biti hrabra. Ponekad ne znam čega se više bojim, boli zbog poroda ili početka dojenja (nekoliko mojih prijateljica je stvarno imalo velikih problema s dojenjem i neke su rekle da im je to bilo teže i bolnije od samog poroda).

Pepita2109
    10. Kolovoz 2015. 11:55

Mrkvica pa lijepo da si se fino okupala i nauživala, šta se tiče aktivacije oko stvari, ma sve stigneš, tu u par dana pohvataš sve hahah  i onda "samo" preostaje kupiti hehe

Ja nemam pojma da li sam počela naoticati, ništa ne primjećujem, aaaaliii svakako ću početi piti čaj od koprive, on je dobar za to i za još puno toga u trudnoći 

da slabost nam je očito svima tu pod normalno postala.. ja jutros mjerila tlak 90/50, hvala White još jednom na objašnjenju, jer vjerovatno ne bih ni znala da mi je toliko nizak, i svakako ću morati ginekologu reći jer kod njega mi je uvijek ajmo reč idealan,a još mi bilo sumnjivo kako kad mi ga mjeri prije pregleda kad sam u stanju ludila, adrenalina, straha i uzbuđenja.. ah ah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.