Kad sam imala 14 godina (bila sam razvijenija) mislili su da je brat moje dijete doduše, neke babice i djedovi su to ovak u prolazu samo pitali...
Htjela sam pitati sve mamice, jel ičija beba manja po uzv nego po zadnjoj m? Kod mene se u jednom periodu dogodilo odstupanje od čak tjedan dana pa sam se malo brinula, iako je doktor rekao da je do dva tjedna više ili manje normalno odstupanje...
hvala na popisu potrepština, samo ih pišite, uvijek naiđem na nešto što sam previdjela.
tlak mi je na pregledima uvijek taman ili povišen, iako me zadnja dva dana baš uhvati neki zamor i slabost popodne. ali pripisujem to vremenskim neprilikama.
znojim se i inače dosta, ali sad me fascinira kako mi se gaćice smoče, skroz.
svaki put kad vješam bijeli veš, pola su moje gaće koliko ih mijenjam
ines24, moja beba je šetala po mjerama ispočetka po 4-5 dana. sad na zadnjem uzv je sve bilo u dan-dva po datumu zm. iako nekako stalno očekujem neki veliki skok jer smo i muž i ja visoki.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Super za popis taman da nesto dodam imam ...
Shimmer isti problem s gacicama imam ja...sad sam dnevne uloske pocela koristit da vidim dal ce sta ublaziti
A za mjere bebe moja je veca nego po zadnjom m.... tako da je za sad predvidjane da ce biti ranije ili da ce biti bas velika beba...
Jeste gledale kolica kakva? Znam da postoji takva tema na forumu i nije se pristojno ponavljati, ali su žene tamo prilično neaktivne, postavila sam pitanje, ali još nisam dobila nikakav odgovor nikakav... S obzirom da smo sve ovdje zimske mamice pa ću pitati vas
mi smo gledali 3u1... al ne mislim dati za peg perego po 7000-8000kn...
nemam pojma koje čemo uzeti, al znam da više od 4000kn ne
mi smo gledali peg perrego, ima onaj najjeftiniji model 3u1 u baby centru oko 5000,ali još razgledavamo
kinderbet i ostalo ćemo vjerojatno u ikei,jer je najjeftinije
Mi cemo isto taj 3u1 al mislim maksimalno 3000, a nadam se i jeftinije da cemo nac sta... malo sam prucavala i ima i jedtijijih modela......
Ja sam našla na Leo kids stranici Q9 kolica, predivna su, barem na slici, a i karakteristike, kao i cijena, su sasvim zadovoljavajuće... Nadam se samo da ću ih moći negdje uživo pogledati, ne bih baš htjela preko interneta naručivati bez da ih prije vidim uživo...
A krevetić imam i svoj i od dragog, samo im treba madrac novi
Sortiraj odgovore
Najstariji