Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    09. Kolovoz 2015. 12:47

white o znojenju bih mogla do sutra katastrofa je uhh, naprimjer jučer poslijepodne tu kod mene zahladilo, bilo kiše, vjetra ma ono milina,a sa mene se sve cijedi užas sama sebi sam fuj

ajmeee hvallaaaaaa tiiii puuunoooo na objašnjenju ništa bacam se na vježbanje  pa do sad mi je tlak kod doktora prije pregleda uvijek bio 115/75 -115/80 ,ali voljela bih ga izmjeriti u onom trenu kad mi pozlije da vidim na čemu sam..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    09. Kolovoz 2015. 13:04

Dan okruglice.... znojenje i mene uzasno muci...izadjem oz tusa znojna...  iako obozav ljeto i vrucine ove godine jedva cekam da zahladni ...
    Meni su od jucer pocele oticati noge i ruke... 

Ines24
    09. Kolovoz 2015. 14:22

Nisam toliko aktivna u javljanju, ali čitam vas redovito  trudim se pročitati sve otpočetka, zasad sam na 100-toj stranici 
    Što se tiče priprema i kupovine u rujnu se selim dečku, moramo prvo srediti malo stan pa ćemo onda sve kupovati za bebu, vaši popisi su dobrodošli jer sam i ja nova u ovome pa ne znam što mi treba, a što ne 
    Također želim reći i da sam počela osjetiti svoj maleni mjehurić prije 5 dana 

Pepita2109
    09. Kolovoz 2015. 15:03

White ma slažem se to za kupovinu i ne da mi se trošiti na to sad, malo je teško sam sebi izmjeriti, ja sam mjerila nakon što sam popila od dragog par guca crne kave,ali tek toliko da vidim kako funkcionira i tlak mi ispao 100/45 što je nisko, sutra ću ujutro mjeriti opet,  i kad mi pozlije naravno..
    buffy točno tako, i ja volim ljeto,ali se radujem zahlađenju ovaj put uhh 
    allegrazg točno je tako i meni samo što je meni slabost i u nogama, i oblije me znoj i zna mi se zacrniti pred očima.. ma povezano je sigurno..
    Meni počeli oticati prsti na rukama, na  nogama zasad ne primjećujem.. 
    Ines24 ja radila popis tako što sam kombinirala više popisa sa interneta, nešto sam i znala,a nešto sam i tu od mama čula  ne bih htjela pretjerivati hehe
    Hehe supeeer za mjehurić 

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    09. Kolovoz 2015. 15:13

Popis ću raditi krajem mjeseca, pritom ću se voditi time što nije trebalo mojoj mami kad je rodila mene i brata (kojeg je rodila prije 10 godina) ne treba ni meni 

Pepita2109
    09. Kolovoz 2015. 15:20

Moja mama je rodila zadnju seku koja će tri dana od mog termina navršiti 5 godina, i svakako sam to što znam od nje i pokupila,ali ipak ona dosta stvari nije ni uzimala, a smatram da može olakšati kao što je aspirator za nosić ili ovlaživač zraka, tako da od svega pomalo i dobiti ću svoj popis  a još sam se više šokirala kad sam čula da male bebe ne znaju disati na usta da dišu samo kroz nos i sad će me biti panika da se nosić ne zaštopa

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    09. Kolovoz 2015. 15:28

A ja sam mislila da je između brata i mene velika razlika (14 godina) 
    Ma ne treba paničariti, kako je s nama kao bebama sve bilo dobro u ona vremena kad nisu takve stvari postojale baš, tako će sve biti dobro i s našim bebicama 
    Želim maksimalno uštedjeti na stvarčicama za bebu i kupovati samo ono osnovno jer samo dečko radi, ja sam tek završila faks, doduše i obe bake rade, djedovi su u mirovini, al ne želim ovisiti baš o njima...

Pepita2109
    09. Kolovoz 2015. 15:35

heheh ma nas je 6 cura i 2 dečka, ja najstarija (23god)  dosta njih misli da je i seka moja hahah 

ma naravno, ma ni ja ne mislim kupovati nepotrebno zato sam i stavila popis ovdje pa će iskusne mame ako ga vide reći ako ima štogod nepotrebnog, iako sam se zaista trudila da bude sve potrebno samo gore jer i kod mene samo dragi radi, moja mama ne radi, a njegova je pred mirovinom, a bome ne želim o nikome ovisiti..  tako da sve ćemo mi to same malo po malo 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.