Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    08. Kolovoz 2015. 14:58

a imala si krvarenje i prije pregleda ili  ti je počelo krvarenje kad te pregledavala?

08. Kolovoz 2015. 15:15

Pa pocelo je odjednom kao smedji iscjedak kada odem na wc,i onda sam bila u bolnici 6 dana,napravili su briseve i sve sto treba,i sve je ok. Ja i dalje po malo krvarim,tako smedje ali samo kada odem na wc pa se obrisem,....i sad sam imala u petak zakazanu kontrolu i ona mi to kaze da je upala i ako nema nikakvih bakterija,...

Tyna24
    08. Kolovoz 2015. 15:48

a valjda doktori najbolje znaju, hvala bogu pa ništa lošije nije... bude se i to popravilo, glavno da je bebica dobro

Pepita2109
    08. Kolovoz 2015. 16:19

White2 samo ti odmaraj, valjda doktori znaju zašto su ti dali antibiotik, bila sam i ja dva tjedna na antibioticima samo za svaki slučaj, bilo mi je teško,ali vjerovala sam svom ginekologu. Glavno da je sa bebicom sve u redu  jesi nosila urin na mikrobekteriološki??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    08. Kolovoz 2015. 17:59

dobrodošla tina505! upisala sam te u tablicu, znaš li što nosiš?

white, sigurno ne piješ ništa što škodi bebici. samo pojačaj jogurte ili ubaci neke oralne probiotike da ti se ne bi naselile gljivice.

buffy, ja ću izdajalicu posuditi od prijateljice. znam da je nekima to fuj, ja nemam taj problem 
    sterilizirat ću ju kao i da sam je kupila u ljekarni, a prvo mi je dijete i prvi susret s dojenjem pa ću vidjeti kako će ići. u najboljem slučaju njoj vratim njenu i sebi kupim svoju pa imam i za sljedećeg potomka 

dillb, hvala za linkove s knjigama!

joj krepat ću od ove vrućine. u biti od dosade koju mi stvara jer sam zatvorena u kući po cijele dane.
    navečer idem u šetnje s mužem pa se on zeza da smo kao vampiri koji se hrane sladoledom 
    gledam po netu jesensko-zimske kolekcije za bebolince i tako maštam...

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

08. Kolovoz 2015. 18:24

Hvala vam na rijecima podrske
    Pepita da urin i briseve za mikrobioloski su mi uzeli jos u bolnici i sve je sterilno.
    Ja isto gledam stranice sa beby opremom i stvarima,mada imam vec brdo robice koju sam dobila tako da sto se tice toga necu skoro nista kupovati,tetra pelene i jos neke sitnice.....ali kad gledam ove strane sa stvarima uhvati me da bi pola pokupovala 😀😀

Pepita2109
    08. Kolovoz 2015. 19:52

shimmer i ja stalno nešto škicam po internetu ali se zasad još moram suzdržavati hehe
    white ma onda samo opušteno i kao što je shimmer rekla navali na jogurte ili neke oralne probiotike, ja sam se čak prala dolje sa sodom bikarbonom..

Šta se tiče izdajalice mnoge preporučuju da se čak i posudi, ja nemam od koga pa ću vjerovatno biti prisiljena kupiti to čudo, ali tek na kraju ću to..

nego curke je li koja ikada koristila aspirator za nos na usisavač ili da zna nekoga da je koristio jer me zanima kako funkcionira, dakle gdje odlazi to iz nosića?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.