dillb, moj dragi ne zeli niti cut da bude sa mnom... A jako bi to htjela... Za njega je previse i vaginalni ultrazvuk, kamo nesto drugo X)
Moram ici privatno radit uzv preko trbuha jer bi on htio sve vidjeti i znati, a zapravo ne imat pojma ni o cemu... :(
A sto se poroda tice, sve informacije su dobro dosle :)
Ipak se treba pripremit, nemaju sve zene srece da je porod gotov za 15 min :P. Nekoliko mojih prijateljica ima takva iskustva pa se u njihove upute i ne mogu bas pouzdat :D
imamo izjednačenje u tablici sad kad sam se ja upisala
4 cure i 4 dečka
vratili se s mora živi i zdravi
Evo i nas s mora....povratak u stvarnost.....i mi imamo pregled 20.8.
Nove cure, dobrodosle!
Sto se tice poroda, mene je isto strah, strah me svega...iako inace nisam kukavica i uvijek cu druge utjesit, sad imam losijih psihickih dana
lady, znači željno išćekujemo 20.08.
cure, jel ima koja od vas obilniji blijedo žućkasti vodenasti iscjedak pogotovo kroz jutro? ja sam ga imala i prije trudnoće u malo manjoj količini, ali sada ima dana kada baš osjetim da mi iscuri, pa moram promijeniti dnevni uložak...brisevi su mi inače ok.
Nemam iskustva sa takvim iscjetkom. Jedini kojeg razaznajem je onaj od gljivica
Tina505 dobrodošlaaa
Anaheja znam kako ti je, ja se toliko ne bojim poroda koliko činjenice da ću biti sama, jer je dragi već isplanirao kako će on biti vani na parkingu sa frendom i piti jer kao to je ipak prvo dijete btw šta se tiče iscjetka takav imam doslovno od početka trudnoće, ginekolog je rekao da je to normalno
lady6 strahovi su normalni, ja otkad sam trudna samo što se svoje sjene ne bojim hahah, bojim se i boli, ma grozna sam,ali Bože moj sve mi to možemo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sto se tice poroda ja sam nekako opustena... jos mi i pomaze to sto dragi se informira o svemu pa svako toliko nesto novo on pronadje ...
Pocela sam razmisljati o izdajalici...sad ne znam dali da lupim odmah ili pricekam? Ste vi mislili o izdajalicama i planirate kupovat?
Okruglice kako provodite dan? Kod nas je pretoplo.....
Vidim svi iscekujemo preglede kod dr,meni su zakazali uvz 21.8
Juce na kontroli u bolnici nista pametno,malo su me zbunili,...dr me je pregledala i rekla da i am kontaktno krvarenje iz rodnice,i da zbog toga krvarim da je to neka upala,...? Nije mi jasno kako niko prije to nije zakljucio,inace vazi za jednu od boljih strucnjaka kod nas. E sad meni su svi brisevi cerviksa sterilni,saprofitna flora,urin takodjer,papa isto..... ona mi dala sumamed 3x1,i plymicol vag radi antibiotika da mi ne dodju gljivice. Poslje sam jsla kod moje dr da mi posalje to u ljekarnu,i pitala je kako to da imam upalu,i od cega,a ona mi kaze da je to jer je rodnica osjetljivija u trudnoci. Pa meni nista vise nije bilo bas jasno,....
Pijem ab,nisam bas odusevljena ali valjda oni znaju
Sortiraj odgovore
Najstariji