mene počela hvatati žgaravica pa mi mljeko mora uvijek biti pored.
poroda se ne bojim a niti ne čitam o njemu.sve smo različite,budemo vidjele kak bu kojoj
nekad se o porodu pričalo na drugačiji način. danas žene svoju priču započinju sa "to boli". smatram da se treba informirati i educirati. kad znaš ponešto o nečemu, sigurnija si u sebe i drugačije to odrađuješ. na taj način pomažeš sebi, ali i bolničkom osoblju oko tebe.
meni je doktor na porodu rekao "gospođo, i u bibliji piše rađat ćete u mukama. prema tome, izdržite." da mi danas izgovori tu rečenicu, požalio bi. ali, bez obzira na sve - taj trenutak kada prvi put vidiš svoje dijete... neprocjenjivo, nezaboravno i predivno.
allegrazg, imamo pregled isti dan!!!
Jutro okruglice
Tarana dobrodosla ,i nadam se da ce se sve uskoro regulirati i da ces moci da se opustis,ako ti je za utjehu znam kako ti je,i ja sam prva tri mj. bila na mirovanju zbog spontanog koji sam imala prije ove trudnoce,i stvarno se pazim nista tesko da ne radim,....i onda kad sam mislila da je sve proslo prokrvarila sam sa 16+4,lezala u bolnici sad lezim kuci,kod mene niti ne znaju zasto sam krvarila,ali rekli su strogo mirovanje,....i ja mislim da cu poludjeti ali drzim se,stalno mislim - moram lezati zbog bebe i to je to,sad da kazu da cu morati lezati do kraja trudnoce niti na wc da necu moci,lezala bih bez problema cudo je to kako se povezes sa tom bebom koju nosis,...i sve bi napravila samo da bude ok taj osjecaj me bas fascinira....😊
Sto se tice vitamina,ja sam u pocetku pila folnu i to je to,dr mi je rekla da nema neke pretjerane potrebe da pijem dodatne vitamine,ali ako zelim preporucila mi je elevit. Tako da ja ne pijem nista .... imam tablicu kolicine vit koji se unose tokom dana i tako po tome i jedem,.... nikad nisam jela zdravije.....
Allegrazg mislim da je sve nas kojima je ovo prvi put strah,jer je sve to nesto novo o cemu smo samo slusali,i posto svi pricaju kako jako boli,mislim da nas ta pomisao najvise opterecuje,bar mene😕 ali valjda kad dodje taj trenutak ne mislis vise ni na sta,samo da to izguras do kraja i da sve prodje dobro
Ja danas imam pregled u bolnici,da vidim sta oni kazu,pa vam javim kako je sve proslo
Allegrazg inače imam užasno niski prag tolerancije na bol, cvilim za sve.. od žulja na nozi do migrene i velika sam kukavica prije nego što sam zatrudnila mislila sam da ću umrijeti od straha zbog poroda Al sad nekako sam si na drugom mjestu (naravno, nije mi baš svejedno) ali u glavi mi je samo da s bebicom bude sve u redu a ja.. ja ću valjda preživjeti
Kako su žene prije doma rađale, ni stručnog osoblja ni sterilnih uvjeta ni epiduralne pa su rađale po desetoro i sve 5
Anaheja poslala sam ti zahtjev za prijateljstvo da ti dam fejs il broj moba
Napisala bi to tu ali to može bilo tko čitati tko nekaj kaj se tu spominje upiše u Google
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
dillb slažem se sa tobom da se treba educirati, a ne čitati iskustva hehe.. meni svi samo ponavljaju da boli,ali Bože moj mora boljeti i prođe, i da je najbitnije od svega znati disati. Ja ću na sljedećem pregledu vidjeti za tečaj kada i kako, prvo nisam mislila ići na njega,ali se premišljam hahah
Tyna24 mene žgaravica zeza skoro pa otpočetka i ništa mi ne pomaže, još mogu samo donat mg probat hehe
visnjass tako i ja osjetljiva i na najmanju bol hahaha, ali na ovo ipak drugačije gledam jer je u pitanju moja beba
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja mislim da nema žene (bile trudne ili ne) koja nikad nije pomislila kako ce to biti roditi... Sve znamo da nas čeka, i što nam se više bliži, mislim da nam češće prodje kroz glavu. Kao što ste već rekle, treba se educirati i mislim da nije loše ići na vježbe disanja, ako ništa drugo, barem radi samopouzdanja. Teško mi je reći bojim li se ili ne, ali znam da ne želim biti sama u rađaoni, moj dragi će ići sa mnom, iako je gadljiv i znam da će mu biti teško. Ali bit će i meni, a ja ne mogu birati, nitko to neće odraditi umjesto mene. Tako da, uz njega ću se osjećati sigurnije i mirnije...
Sortiraj odgovore
Najstariji