Shimmer, hvala! Izgleda da cu ja ovdje probijati led prva
, iako mislim da ke pepita jedan dan ispred mene
Da, Anaheja je aherc
Dal mozda koja od vas ima problema sa mucninama ili sam ja jedina sretnica koju to muci i nakon ulaska u 4ti mj trudnoce?
Anaheja ja sam imala dosta izrazebe mucnine do 10 tt. I prije ulaska u 3 mj trudnoce su prestale. Postepeno. Iako, jos uvijek moram redovito jesti i prisiljavam se na to jer mi bude mucno ako ne napravim tako. Neka mi jela isto zasmetaju i njih izbjegavam skroz.
Ali onih pravih konstantnih mucnina vise nemam. I hvala Bogu na tome jer me izmucilo. Drzi se draga. Valjda bude prestalo ubrzo.
Dobar dan i dobrodošle nove okruglice
Vidim da su na listi za sada 4 djevojčice i 2 dječaka, baš me zanima hoće li se izjednačiti ili će djevojčica biti više s obzirom da sada vode hehe
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Na svu srecu nisu konstantne, ali uhvate me barem 3 puta tjedno i onda je kauc moj :P
Jedino sto mi ih je polako dosta jer sam inace poprilicno hiperaktivna :). A sudeci po ultrazvuku i malisan ce biti takav. Nije imao sekundice mira :D
Pozdrav svim okruglicama, meni od jutros nije dobro, ali naravno razlog je vrućina, kod mene je već jutros u 8 sati u kući bilo 29 stupnjeva sad se već popelo na 32 :/ pa sjedim uz ventilator i ne mrdam..
Šta se tiče dodataka kao i većina krenula sam sa folnom pa mi je prepisao elevit koji nikako nisam podnosila, probala i po pola piti i svakako i jednostavno mi ne pašu ako ih pijem redovno pa se trudim samo jesti što više zdravo…
Šta se tiče koja je po redu prva mislim da je i Mrkvica prije mene hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Meni taj elevit skroz paše.Pijem ga od početka,jer mi je ginekolog rekao da u njemu ima dosta folne.
Počela sam malo čitati o porodu ovak kad naletim negdje i na nalete me ulovi panika, ali si poslije pomislim kak su svi budem i ja nekak.
ola svim novim i svim "starim" okruglicama.
upisah se i ja u tablicu, pa nek shimmer to posloži kako treba.
što se tiče priprema za bebaće.... sad vam idu sniženja pa svakako iskoristite popuste i kupite što možete za malo novaca. baby centar ima popust za "porodiljni" dopust od 11% ako se ne varam. sad ima dosta popusta i preko internet portala. ja sam u ponedjeljak kupila nekoliko novih covera i pelena, sad čekam da mi stignu. od svoje tete šivalice ću uzeti još koju pelenu za novorođenče. čekam novu plaću pa ću si uzeti torbu za dječje stvari koja mi se jako svidjela i koji paket tetra pelena.
i ne brinite, dok ste vi sa bebicom u rodilištu, tatek ode do dm-a, učlani bebaća u baby bonus i dobije paket pelena... od ostalih bitnijih stvari za bebu - trebaju vam komprese za pupak, prašak i (netko preporuča, netko ne) octenisept. nisam kupovala škarice tupog vrha, od početka režem noktiće s običnim škaricama. kao jako koristan se pokazao aspirator za nos koji se montira na usisavač.
allegrazg, nemoj se bojati poroda. to je najprirodnija stvar na svijetu za koju smo mi žene stvorene. sve priče o porodu koje čitaš su iz nečijeg osobnog iskustva, prema tome - pune su subjektivnih dojmova. za porod se svakako treba pripremiti. jako je važno disati i imati povjerenja u vlastito tijelo.
strah stvara stres, to sve skupa stvara dodatni grč koji priječi otvaranje, stvaranje oksitocina, usporava porod..... zato drage moje.... kako kaže jedna vjerska knjiga: "jedi, pij i budi vesela". ja sam između trudova spavala! porod je trajao 13,5 sati, ali mi ni na trenutak nije bilo teško. imala sam malu tremu, ali sam se opustila i vjerovala da to moje tijelo može.
sigurna sam da nam i mama može dati koji koristan savjet, ipak je njoj treća trudnoća.
Sortiraj odgovore
Najstariji