allegrazg baš zbog toga ja se trudim što manje čitati, i dapače bar zasad jedva čekam da krene naravno kad bude vrijeme .. moja mama nas je rodila osmero i kad me možda i uhvati nesigrunost kako ću ja to, sjetim se nje pa reko ako je ona mogla osmero mogu i ja jedno
dillb hvala na informacijama i savjetu nama kojima je to prvo dijete jako dobro dođu iskustva mamica hehe
Meni je sljedeći pregled 3 dana poslije vjenčanja hehe dakle 25.08. i jedva čekaaam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
shimmer bravo za školsku trudnoću samo neka se tako nastavi
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, vidim da ti i ja imamo preglede tu negdje moj je 20.08. i jedva čekam.
dilb, hvala kaj si me utješila. znam da je to sve prirodno i normalno,ali ima toliko tih subjektivnih priča koje slušaš i misliš si kak ću ja to.... s druge strane, ne bi žene imale po dvoje,troje djece da je tako grozno, kaj ne?
allegrazg onda čekamo zajedno iako je moj koji dan iza,ali pošto mi je vjenčanje između brzo će proći znam kako ti je i ja svaki pregled jedva čekam
a šta se tiče poroda, moja frendica kad je rodila prvu kćer rekla je da nema šanse da će ikad više roditi, a dvije godine poslije eto prije par dana rodila je drugu kćer. A tako i druga prijateljica neće, neće pa sad već želi drugo ma možemo mi to
🙏👸👸🙏❤️
Pridružuje vam se još jedna zimska bebica, termin nam je početkom veljače.
Mama je trenutno na mirovanju, pa ima puno slobodnog vremena.
Nadam se da će se do sljedeće kontrole stvari popraviti, pa ćemo moći u šetnjice i dane kratite na ljepše načine, a ne u krevetu.
Pozdrav svim mamama! :)
Tarana, dobro dosla :-D
Moj je sljedeci pregled tek pocetkom 9og mj i cini mi se tako daleko.... I termin mi se cini dalekoooooo.
Ja sam planirala cekat sa nabavkom svega do 11og mj. Posto mi je termin u 1om mislim da imam vremena, a mozda ulovim i kakav popust za bozic :-D
Zapravo, bez obzira na trbuscic jos uvijek nisam svjesna trudnoce. Doma sam vec 2 mj i polako me izludjuje osama. Nemam bas drustva pa se dosadjujem doma cijelo vrijeme...
Tarana, dobrodošla!
Ja sam isto prva tei mjeseca morala mirovati,činilo mi se ko vječnost,ali prođe nekako...znaš da to radiš za svoju bebicu,pa ti bude lakše.
Anaheja ista stvar i kod mene, već odavno tražim 'žrtvu' tko bi sa mnom šetao, iako nisam luda za šetnjama svjesna sam što više to bolje jer ja kakva sam ljenčina za čas se za ležim i ništa mi se neda, eto ako si iz zagreba udružimo snage i sve ostale okruglice koje su iz zg koje bi šetale a nemaju s kim
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Iskreno toliko se nadam da će mi na pregledu 17.8. reći da je sve ok da vam ne mogu opisati.
Sve je bilo ok do prošlog tjedna, znači 13 tjedna, bila sam uvjerena kako je najrizičnije razdoblje iza nas, kada sam prokrvarila.
Uglavnom posteljica sprijeda nisko i doktorica kaže to je razlog i zato je mirovanje.
Toliko sam priželjkivala da će mi i druga trudnoća biti kao prva.
Ali biti će da je prije 10 godina ipak i mladost doprinijela svemu . Ne znam!
Nekako me samo strah jer toliko je dana trudnoće ispred mene, želim biti pozitivna, ali grč i strah je prisutan. Davno sam bila trudna, pa sam sve i zaboravila
Sortiraj odgovore
Najstariji