Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    05. Kolovoz 2015. 13:01

aherc dobrodošla 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    05. Kolovoz 2015. 13:42

Dobrodošle nove mamice.
    pepita, ja sam malo iza tebe po terminu, ali nisam još ništa isto pripremila...samo razmišljam o kinderbetu,kolicima,presvlacilici, uopće se još nisam sjetila ovih sitnica za higijenu i slično
    Tyna24, ja ću tek u ponedjeljak znati rezultate i dobiti dijetu, jer si mislim da mi nalaz ne bu puno bolji od onog prvog. čula sam da se obroci važu, kaj je to stvarno tako? kak si inače, jel osjetiš bebicu?

Pepita2109
    05. Kolovoz 2015. 13:49

allegrazg ja imam već mjesec dana spreman komplentan popis od odjeće, opreme i higijene/kozmetike hahah, ja o svemu razmišljam i nekad mi se čini ma prerano je,a sada me hvata panika tko zna kada ću krenuti sa kupovinom uopće tek tamo sredinom 9mj tada ću biti već 30-31tt hahah i otud panika kao hoću li moć, hoću li stići i kupiti i pripremiti, oprati, opeglati i slično,a ko zna u kakvom ću stanju biti jer imam problema sa leđima (zbog prijašnjeg posla) ponekad ne mogu ustat iz kreveta koliko me boli suze na oči, ili kad hodam pa mi noga propadne.. a ne želim da itko to obavlja umjesto mene... sad mi žao što nisam odmah počela sa sitnicama, a sada ne mogu dok ne prođe vjenčanje eh eh

🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    05. Kolovoz 2015. 14:17

Pepita isto tako i mene uhvati panika da necu stici sve... Termin je oocetak 12mj ili kraj 11 po zadnjem..a prije 10 mj.ne stignem nista kupovati..mislim mogla bi sad u 8 al mi je nekako prerano,a u 9mj.imamo previse obveza i financijski ne mozemo neke vece stvari kupovati.. bas sam nekako izgubljena... a spisak ja imam samo za robicu i nesto malo od ostalog 

• mama@
    05. Kolovoz 2015. 15:46

Aherc dobro dosla. Meni je termin isto 08.01... na moj rodendan 
    Pepita ne treba te hvatati panika. Stignes sve kupiti. Kreni lagano s malim stvarima. Velike i skupe ostavi za poslije kad budes vise mogla. Sto se tice deterdenta za rublje, ja sam koristila ovaj koji i koristim samo malo blazi (sensitiv) i u manjim kolicinama nego za nas i naravno bez omeksivaca.

Tyna24
    05. Kolovoz 2015. 17:17

allegra,meni ti je rekla 3/4 tanjura povrće,1/4 meso.kruh ne.i tak..ja nist ne vazem.a kak jedem sad na moru,katastrofa
    dok dođem doma bude čiščenje od slatkog

ja uopće nemam nikakav popis,iskreno niti neznam kaj trebam jer je prva beba,ako bude koja tolko dobranek napiše kompletno da se ne mučim

Tyna24
    05. Kolovoz 2015. 17:20

i da,javila se bebica i jučer i danas,sad sam opet bez brige..vele da se curice kasnije jave nego dečki,i da su dečki više aktivni,po mojem to drži vodu

Pepita2109
    05. Kolovoz 2015. 17:27

mama a nadam se da budem, vidjet ćemo ako nam financijski bude dozvoljavalo pa da krenemo odmah lagano nakon vjenčanja, jer kažem mene plaše moja leđa, pa šta ako me to uspori uh uh 

Tyna24 https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/sto-sve-treba-vase-novorodence-474

http://www.roda.hr/article/read/stvari-potrebne-za-zimsku-bebu-iskustvo-mame-jasne

http://www.roda.hr/article/read/stvari-potrebne-za-zimsku-bebu-iskustvo-mame-jasne-drugi-dio

ima dosta popisa i na netu, ja sam ih iskombinirala

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.