Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    04. Kolovoz 2015. 20:42

White2 znaš li spol? Jesi počela osjećati pokrete bebe? 

allegrazg
    04. Kolovoz 2015. 20:56

upisala sam se i ja 

• buffy
    04. Kolovoz 2015. 23:18

Da li je kada koga bas peckalo u trbuhu..mene je desno od pupka pocelo bas peckati ali kad hodam sjedim i kad se dizem iz lezeceg polozaja?

visnjass
    04. Kolovoz 2015. 23:43

Mene stalno nekaj bocka, bolucka, pecka od pupka pa osjetim kao do mokraćnog kanala skroz do dole, ne znam kak da objasnim. Uglavnom niš strašno

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

visnjass
    05. Kolovoz 2015. 00:41

To oko pupka me žigne par puta i stane i ne svaki dan. Inače ja se zaboravim pa se dignem iz kreveta kao da me netko s iglom piknuo u dupe pa me malo zaboli ali ne to oko pupka.. ne znam s čim bi povezala. Sigurno da osjećamo 'nešto' dok nam se maternica širi i beba raste

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

allegrazg
    05. Kolovoz 2015. 08:08

i mene zna nekad peckat, to je normalno valjda, jer nam se maternica stalno širi, a i bebe rade reda u tibama 

Pepita2109
    05. Kolovoz 2015. 09:19

Pozdrav drage moje okruglice.. Ovih dana sam bila toliko zauzeta da nisam stigla upaliti komp, čitala sam vas redovno,ali nažalost preko moba nemogu pisati..
    Pozdrav novim zimskim bebama 
    Evo mi dvoje smo dobro, vrućine su ajme ajme,ali ok je.. 
    Dragi je sinoć oko 2-3 ujutro došao napokon kući  moj ponos  naime moj dragi je vojnik i prisustovao je jučerašnjem mimohodu 
    shimmer ideja ti je odlična i ja sam se upisala, samo trebala bi link staviti u potpis da ga je lakše naći mamicama koje se još nisu upisale ja sam g
    a našla sasvim slučajno hehe
    tyna24 šta se tiče micanje bebe ja jedan dan osjetim jače, drugi dan jaako slabo mislim da je to sve normalno jer ovisi kako se beba namjesti u tom trenu 
    buffy nisam baš primjetila da me pecka, možda nešto između svrbeža i peckanja zna štrcnuti,ali većinom me počelo svrbjeti hehe

Jooojjj mogla bih još pisati i pisati,ali da ne budem previše dosadna heheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.