Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    05. Kolovoz 2015. 18:11

Tyna24, našla sam te neke dijete na internetu i u njima je u skoro svakom obroku šnita kruha ili za ručak krumpir,tjestenina...a niš,u ponedjeljak bum pametnija
    Cure pitanjce...danas sam skužila da me s lijeve strane baš unutra u trbuhu dolje niže probode ko iglom oštro na sekundu i pusti, do sada nekih pet do deset puta.... i kad smo bili u šetnji me bolio donji dio trbuha nešto između ko kad trebam dobiti i ići na wc. čim sam stala,prestalo je.jel se to kome događalo? nekak me strah...

Sonja8
    05. Kolovoz 2015. 19:23

allegrazg, mene zna ponekad zaboljeti u trbuhu niže, ali kad se više saginjem ili više hodam... Nekad zna i ovako kako si opisala, kao da te nešto probode, tada sjednem, ali brzo prodje na svu sreću i onda kao da ništa nije bilo. Ne znam zašto je to, ali nekako vjerujem da je sve u redu 
    Pitanje svima...pijete li kakve dodatke prehrani? Ja pijem probiotik i minerale, vitamine nisam htjela piti jer jedem dosta voća pa nekako mislim da je bolje da vitamine tako unosim u tijelo...

Anaheja
    05. Kolovoz 2015. 19:46

Uffff... Vidim da ste sve debelo u pripremama... Ja sam tek pocela proucavat kolica i kimbace, o ostalome nisam ni razmisljala toliko... Najskuplje je prvo na popisu 
    A o dodatcima prehrani... Ja pijem prenatal, mada i ja jedem ogromne kolicine voca. Ali ipak, kaj je ziher je ziher 

allegrazg
    05. Kolovoz 2015. 19:54

Sonja, mene to danas cijeli dan, propikne,pa prestane,ali traje sekundu,dvije...nadam se da nije nikaj,a i curka mi stalno pleše 
    koji probiotik piješ? ja od dodataka samo Elevit od početka.

• buffy
    05. Kolovoz 2015. 20:06

Od dodataka pijem centravit prenatal, prvenstveno jer sam dobila besplatno kutiju za probat 

Sonja8
    05. Kolovoz 2015. 20:12

Ma i meni je gin preporučio taj elevit, ali čitala sam malo o tome pa sam zaključila da nisam baš za te umjetne vitamine... Ja pijem i minerale i probiotik od Forevera. To se naruči preko nekog tko to baš prodaje, nema ih u ljekarni. Meni ih je preporučila prijateljica koja već godinama to "proučava". 
    A što se tiče te boli u trbuhu ja nekako mislim da mi svi imamo dane kad se bolje i kad se lošije odjećamo... I da je takva povremena umjerena bol u redu...ako boli jače i češće e onda bolje ići kod Dr i neka on provjeri...

shimmer
    05. Kolovoz 2015. 22:18

lady, upisala sam te u tablicu. zasad si prva po terminu, iako mislim da je diilb prije tebe, ali vidjela sam da se javljala na jesenskim bebama. valjda nam je neće ukrasti 
    anaheja, dobrodošla! i tebe sam ubacila u tablicu. (meni piše da ti je nick anaheja, a vidim da te ispod svi pozdravljaju s aherc, zbunj?)

stavit ću link u potpis da ostale cure vide i ne moraju kopati po starim postovima.

pepita2109, mene ne hvata panika da neću stići nego da krenem prerano.
    nekako si računam da je kraj rujna/početak listopada ok vrijeme za krenuti. tad ću biti 28/29tt.
    jer krupne stvari smo već izabrali, samo ih trebamo kupiti pa neću gubiti vrijeme za razgledavanje i biranje.
    doduše, ako mi sutra na uzv potvrde curicu, past će neki šopingić robice 100% 

elevit nisam pila sigurno mjesec i pol. jučer sam se ohrabrila pa opet popila pola i sad kad su mi mučnine stvarno prošle (kuc kuc kuc) izgleda da mi ne smeta. ali svejedno ću ga uzimati prije spavanja. baš imam ptsp od te tablete 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Anaheja
    05. Kolovoz 2015. 22:34

Ulogirala sam se preko facea pa mi je automatski od tamo povukao nekakve besmislene podatke. Danas sam tek sjela za komp pa vidjela da preko moba pola toga ne vidim i ispravila podatke 
    Hvala svima na dobrodoslici 

• mama@
    06. Kolovoz 2015. 07:40

Anaheja = Aherc ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.