Jojj cure moje mene je počela hvatati panika da neću ništa uspjeti pripremiti za dolazak bebe već sam u 24tt i nismo još ništa nabavili, robicu će mi dati teta pa nisam htjela dok ne vidim u kakvom je stanju robica, popis imam napisan već duže vrijeme,ali nisam krenula ni sa čime, uh uhh
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita,
Razumijem te. Iako sam ja koja 2 mj nakon tebe, jako sam nestrpljiva kad cu početi spremati stvari za bebača... Ja bih najrađe sve odmah spremila, a imam samo 5 platnenih pelenica koje sam kupila i to je to... Nakon ljeta ćemo valjda ostalo, pomalo. Šta ćete, ja nestrpljiva
Mi isto nismo nista puno jos...budemo kad se vratimo sa godisnjeg...pepita kaj ti je na popisu za bebu iz ljekarne, mislim kozmetika i njega?
Mi jos uvijek nismo bas nista kupili... i ne znam kad da pocnemk..sve mi se cini da je nekako prerano...a i mislim samo na ove vece stvari...
Da se i ja pridruzim. Prva trudnoca i zimska bebica. Termin je 08.01. I navodno je deckic :-D
Sonja8 ma nije ovo nestrplivost nego panika hahah jer ništa ne mogu dok vjenčanje ne prođe, a tada ću već biti u 27 tt hehe zato..
lady6 vlažne maramice, blaga kupka (iako to dvoje neću baš koristiti već prirodno),maslinovo ulje ili bademovo (za kupku), vate, blaznice, pavlovićeva mast, štapići za uha za bebe, fiziološka otopina za nosić, ali ću se raspitati i za sljez,antibiotički prašak za pupak, sterilne gaze (20kom najmanje), pumpica za nos/aspirator,škarice tupog vrha,toplomjer digitalni, četka sa mekom dlakom za tjemenicu, čepići za skidanje temp, nešto protiv grčića
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji