Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    05. Kolovoz 2015. 11:19

Jojj cure moje mene je počela hvatati panika da neću ništa uspjeti pripremiti za dolazak bebe  već sam u 24tt i nismo još ništa nabavili, robicu će mi dati teta pa nisam htjela dok ne vidim u kakvom je stanju robica, popis imam napisan već duže vrijeme,ali nisam krenula ni sa čime, uh uhh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    05. Kolovoz 2015. 11:44

Pepita, 
    Razumijem te. Iako sam ja koja 2 mj nakon tebe, jako sam nestrpljiva kad cu početi spremati stvari za bebača... Ja bih najrađe sve odmah spremila, a imam samo 5 platnenih pelenica koje sam kupila i to je to... Nakon ljeta ćemo valjda ostalo, pomalo. Šta ćete, ja nestrpljiva 

lady6
    05. Kolovoz 2015. 11:50

Mi isto nismo nista puno jos...budemo kad se vratimo sa godisnjeg...pepita kaj ti je na popisu za bebu iz ljekarne, mislim kozmetika i njega?

• buffy
    05. Kolovoz 2015. 12:11

Mi jos uvijek nismo bas nista kupili... i ne znam kad da pocnemk..sve mi se cini da je nekako prerano...a i mislim samo na ove vece stvari...

Anaheja
    05. Kolovoz 2015. 12:20

Da se i ja pridruzim. Prva trudnoca i zimska bebica. Termin je 08.01. I navodno je deckic :-D

Sonja8
    05. Kolovoz 2015. 12:27

aherc, dobrodošla :-)

tweety91
    05. Kolovoz 2015. 12:29

Aherc dobrodoslaa :)

[/u

• buffy
    05. Kolovoz 2015. 12:35

Aherc dobrodosla 

Pepita2109
    05. Kolovoz 2015. 13:00

Sonja8 ma nije ovo nestrplivost nego panika hahah  jer ništa ne mogu dok vjenčanje ne prođe, a tada ću već biti u 27 tt hehe zato..
    lady6 vlažne maramice, blaga kupka (iako to dvoje neću baš koristiti već prirodno),maslinovo ulje ili bademovo (za kupku), vate, blaznice, pavlovićeva mast, štapići za uha za bebe, fiziološka otopina za nosić, ali ću se raspitati i za sljez,antibiotički prašak za pupak, sterilne gaze (20kom najmanje), pumpica za nos/aspirator,škarice tupog vrha,toplomjer digitalni, četka sa mekom dlakom za tjemenicu, čepići za skidanje temp, nešto protiv grčića

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.