Meni je ostalo isto...nekad 2 nekad 3 ovisi koliko pijem ...al po ljeti sam i prije isto tako...
I ja idem oko dva puta po noci na wc....beba je i prema uzv i prema tjednima od zadnje m jednaka...meni je rekla za secer u 28.tjednu tak da cu ja jos malo cekati...
Odlasci na wc su se smanjili ali nista bitno.. nazalost
Allegra u 12 ih trebam podignuti. Bas me zanima..
Moji odlasci na "toalet" su veoma jednaki kao i prije
Ponekad ieem jednom a ponekad niti jednom. Ovisi valjda koliko tekucine popijem prije. Al jos me ne smeta. Vise ce me smetati pred kraj kad bude pritisak kao da je litra unutra a ono kap do dvije. I jos kad se bueem morala izvaljati iz kreceta par puta u noci. Ko' kit.
Pozdrav svim okruglicama!
Uglavnom se ne moram dizati po noći (mozda jednom,ali ne svaki dan), ali obavezno me to probudi ujutro, tako da nikad ne mogu duže spavati...
Jeste li počele kupovati /posuđivati stvari za bebača?
pepita, i ja padam u nesvijest kad vidim iglu za vađenje krvi. zato uvijek zjakam po zidovima pa me laborantice pitaju da li je sve ok. dok ne vidim iglu, dobro je.
ja kupim kad vidim nešto što mi se sviđa, a znam da će mi trebati. od prvog sina imam robu, pelene, pokoje cipelice koje nije nosio.
baš sam nekidan pravila popis za ljekarnu... prašak, octenisept i kompresice za pupak, jednokratne gaće....
Još me nešto zanima. Inače nemam baš nešto grudi, možda dobra dvojka i narasle su mi možda za pola broja i stalo, bar ne bole više. Sve me nekako strah da beba neće imati Šta jest
Hoće još rasti ili je to to?
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Mene kod odlaska na wc ubija sto imam osjecaj kao da nisam isla 100god a na kraju tri kapi
Visnjass kolicina mlijrka ne ovisi o velicini grudi tako da se nista ne brini.. imati ce bebica sto papati
Nalaz ogtt-a je uredan nastavljam tamaniti sve i svasta
visnjass, slažem se s Mrkvicom. veličina dojki ne utječe na proizvodnju mlijeka. moje su male, jedva popune dvojku, a dojila sam svoje dijete 21 mjesec.
isto kako plaše žene sa uvučenim bradavicama da neće moći dojiti svoju djecu.
istraživanja su do sad pokazala da grudi najčešće rastu ženama koje nose žensku djecu jer djevojčice dodatno proizvode hormone koje dojke potiču na rast.
i meni se smanjio broj noćnih posjeta zahodu. zapravo... uopće ih više nema. ali kad se mališa obruši na moj mjehur, i one tri kapi mi smetaju za poludit.
Sortiraj odgovore
Najstariji