Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamii
    27. Srpanj 2015. 12:06

i ja sam zimsko dijete,i moja prva bebica ce biti termin mi je 8.12
    i na temu povracanja eto ja 20+5 i povracam svaki dan,ok nije bas intenzivno kao prije 2-3 tjedna jer kroz svih ovih mjeseci doslovce i casu vode sam povratila, a sad poslje dorucka znam sta me ceka,ali poslje je sve ok..
    i da svega sam dobila na tezini 1.5kg jel to ok?

mamii

Sonja8
    27. Srpanj 2015. 12:07

Pozdrav okruglicama, gdje god bile :-)
    Uvijek je lijepo cuti da je sve ok i da dobro napreduje! Kila i po samo? Kako dobro! Ja sam dobila 4 :-/ 
    Sto se zatvora tiče...svaki dan tamanim brdo voća pa sam za sad ok. Nisam primijetila neke tegobe.  Donat? Meni je to grozno, ne mogu ja to, kao da jedem zemlju :-P 

• mama@
    27. Srpanj 2015. 12:25

Mamii dobrodosla u zimske brrrrrrrrr 
    Ne vidim nista lose sto si dobila 1.5 kg na pola trudnoce jedino sto tebe izmuci ta mucnina i povracanje. To je grozno.
    Ja sam evo u 16tt i dobila sam isto ukupno 1.5 kg

Pepita2109
    27. Srpanj 2015. 12:48

allegrazg mojginekolog me naručuje popodne jer sam u popodnevnoj smjeni i došla na prvi pregled, a opet mi je lakše ići poslije 5, nego u 2 jer pješke po najvećem suncu do bolnice pola sata uh uh
    mama weeeee baš mi je drago da je sve supeeeer  da da sutra sam i ja na redu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    27. Srpanj 2015. 12:50

mamii dobrodošla ne vidim razlog zašto ne bi bilo ok,ako je sa bebom sve u redu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    27. Srpanj 2015. 13:49

dulcinela bila si u pravu hvala Bogu, bila sam danas kod dežurnog ginekologa, nalaz je daleko od rizičnog a dobni rizik je takav kakav je zbog godina i to se ne može promjeniti

Pitao me zašto nisam pitala odmah tamo kada sam dobila nalaz, pitala sam ali mi je na šalteru rekla; morate pitati svoga liječnika 
    Meni je to zvučilo kao da mi ne želi reći loše vijesti

Rekla mi mama da previše kompliciram i mislim da je u pravu. Probati ću sada samo pozitivno bez straha i crnih misli

Moj ginekolog se uskoro vraća s godišnjeg i nadam se da me neće vagati 

mama drago mi je da je sve u redu 
    A ultrazvuk? Jesi vidjela bebicu?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Sonja8
    27. Srpanj 2015. 14:15

White…ima li kakvih novosti? Kako si? Kako bebica?

Tyna24
    27. Srpanj 2015. 14:17

to je glavno, da je s bebom sve oke... za to i ja živim svaki put dok idem kod ginekologice

pozdrav mamii, ugodno ti druženje s nama

Mrkvica2
    27. Srpanj 2015. 16:00

Dobar vam dan drage moje okruglice, nadam se da ste mi sve malo bolje sada kako je malo zahladilo 

Ja vam se napokon javljam kao gospoda  jos uvijek gledam taj prsten na ruci i ne vjerujem hehe. Sve je proslo u najboljem redu i jako sam zadovoljna. Nervoze nije bilo, osim malo kada su po mene dosli hehe. Uspjela sam izdrzati do jutra, puno sam plesala i skakutala ali eto zato sada malo vise odmaram. Cak je i beba suradivala i nije puno lupala mamu osim u crkvi hehe. Sada nam je slijedeca pepita 

Curke koje cekate preglede sretno, koje ste bile drago mi je da je sve okej a novim curkama zelim dobrodoslicu i ugodnu trudnocu bez tegoba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.