i ja sam zimsko dijete,i moja prva bebica ce biti termin mi je 8.12
i na temu povracanja eto ja 20+5 i povracam svaki dan,ok nije bas intenzivno kao prije 2-3 tjedna jer kroz svih ovih mjeseci doslovce i casu vode sam povratila, a sad poslje dorucka znam sta me ceka,ali poslje je sve ok..
i da svega sam dobila na tezini 1.5kg jel to ok?
mamii
Pozdrav okruglicama, gdje god bile :-)
Uvijek je lijepo cuti da je sve ok i da dobro napreduje! Kila i po samo? Kako dobro! Ja sam dobila 4 :-/
Sto se zatvora tiče...svaki dan tamanim brdo voća pa sam za sad ok. Nisam primijetila neke tegobe. Donat? Meni je to grozno, ne mogu ja to, kao da jedem zemlju :-P
Mamii dobrodosla u zimske brrrrrrrrr
Ne vidim nista lose sto si dobila 1.5 kg na pola trudnoce jedino sto tebe izmuci ta mucnina i povracanje. To je grozno.
Ja sam evo u 16tt i dobila sam isto ukupno 1.5 kg
allegrazg mojginekolog me naručuje popodne jer sam u popodnevnoj smjeni i došla na prvi pregled, a opet mi je lakše ići poslije 5, nego u 2 jer pješke po najvećem suncu do bolnice pola sata uh uh
mama weeeee baš mi je drago da je sve supeeeer da da sutra sam i ja na redu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mamii dobrodošla ne vidim razlog zašto ne bi bilo ok,ako je sa bebom sve u redu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dulcinela bila si u pravu hvala Bogu, bila sam danas kod dežurnog ginekologa, nalaz je daleko od rizičnog a dobni rizik je takav kakav je zbog godina i to se ne može promjeniti
Pitao me zašto nisam pitala odmah tamo kada sam dobila nalaz, pitala sam ali mi je na šalteru rekla; morate pitati svoga liječnika
Meni je to zvučilo kao da mi ne želi reći loše vijesti
Rekla mi mama da previše kompliciram i mislim da je u pravu. Probati ću sada samo pozitivno bez straha i crnih misli
Moj ginekolog se uskoro vraća s godišnjeg i nadam se da me neće vagati
mama drago mi je da je sve u redu
A ultrazvuk? Jesi vidjela bebicu?
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
to je glavno, da je s bebom sve oke... za to i ja živim svaki put dok idem kod ginekologice
pozdrav mamii, ugodno ti druženje s nama
Dobar vam dan drage moje okruglice, nadam se da ste mi sve malo bolje sada kako je malo zahladilo
Ja vam se napokon javljam kao gospoda jos uvijek gledam taj prsten na ruci i ne vjerujem hehe. Sve je proslo u najboljem redu i jako sam zadovoljna. Nervoze nije bilo, osim malo kada su po mene dosli hehe. Uspjela sam izdrzati do jutra, puno sam plesala i skakutala ali eto zato sada malo vise odmaram. Cak je i beba suradivala i nije puno lupala mamu osim u crkvi hehe. Sada nam je slijedeca pepita
Curke koje cekate preglede sretno, koje ste bile drago mi je da je sve okej a novim curkama zelim dobrodoslicu i ugodnu trudnocu bez tegoba.
Sortiraj odgovore
Najstariji