Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    24. Srpanj 2015. 16:38

Uh hvala Dillb :) već sam se zabrinula da ne bi trebala imati iscjedak i da nesto nije dobro.

[/u

24. Srpanj 2015. 17:40

I kod nas je zahladilo,puše :-D 
    Samo eto ja uživam u Zahlađenje iz bolnice :( danas su me primili jer sam počela da krvarim 
    Bebac je dobro sve uredno,oni ne vide otkuda ta krv,pa su me ostavili ostavili da naprave pretrage :-S

visnjass
    24. Srpanj 2015. 18:17

White znam da nije ugodno ali vjerujem da će biti sve u redu čim si pod njihovom nadzorom. 
    Drži se 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    24. Srpanj 2015. 20:29

Ali sam se sada nasekirala..napisem litaniju i onda me izbaci sa foruma i neta i neposalje tekst..ode..obrisano..uhhh..
    nego,
    Pepita, Visnjass: hvala vamm :))) 
    Za kg neznam ni sama...em jedem sve sto dohvatim,izgledam vece i jace,em cice narasle a osjecaj kao da je 5kg u svakoj. xD
    dobila par strija a kg...gdje su?pobjegle,sakrile se valjda?! nebrinem se,stignu se pokazati. :p

White: drzi se,razmisljaj pozitivno.ako kazu da je bebica dobro,ma mora sve biti dobro.zna to nade tijelo zezati malo.odmaraj i samo sretne misli! :) :*

Okruglice,sto vi meni danas radite? Ja radila,ogitala 30 ak okvira za slike,sad kako je zahladilo ode praviti gipsana srca. Pozelite mi srecu,to su prva koje radim.a biti ce ih.... :D ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Tyna24
    24. Srpanj 2015. 22:24

white držite se i ti i bebica!! i dobrodošla... jel ti inače sve u trudnoći bilo ok? nije mi jasno odkud  ovo krvarenje? jel te prije nešt boljelo, nisko nosiš, ili?

• mama@
    25. Srpanj 2015. 05:52

Jutro svima..
     Vidim ima novih trudnica i cestitam svima redom. Nadam se da ste mi dobro.
     Mi smo imali goste ovih dana pa me nije bilo ali smo se nakupali. Djeca najvise. 

Jucer sam isla po rezultat mikrobiologije i nema nicegaaa wohoooooo. Cista ko suza  Napokon.

Evo brojim 2 dana do pregleda i jedva cekam. Ova 3 tjedna izmedu pregleda nikako da mi produ. Valjda od iscekivanja ovih nalaza.

Vidim da kazete da je kod vas nesto osvjezilo... ovdje nije bas. Jedino sto je preko noci nesto lakse za disati

dulcinela
    25. Srpanj 2015. 08:07

MoonLight, Sonja i White, cestitam na trudnoci i dobrodosle. White, drzi se i misli pozitivno, bitno je da si sad kod njih pod nadzorom i da ti obave pretrage. Bit ce sve u redu.
    VisnjaS, mislim iz svega sto sam procitala da ti je ok nalaz kombiniranog. Ali, naravno, neka ti ginekolog procita nalaz. Zbog godina su nize vrijednosti, kao i meni. Ja sam jucer obavila probir test, nuhalni nabor 1,6mm, sve mjere bebe odgovaraju za trajanje trudnoce (12+3), po krvi dobni rizik 1:211, rizik za Downov 1:412, Edwardsov i Patau tek 1:100000. U ponedjeljak zovem doktora da mi protumaci nalaz, ali mislim da je uredan i u napomeni pise da nije nadjen povecani rizik. Necu se brinuti.
    Slatko je bilo vidjeti bebu kako je narasla u manje od 4 tjedna.
    Mama, cestitam na cistom nalazu urina, jupiiiiii! Bas mi je drago.
    Dillb, bas ti je detaljna ginekologinja, a takav je i moj ginekolog i to mi je bas drago.

visnjass
    25. Srpanj 2015. 08:37

Dobro jutro okruglice, stare i nove 

dulcinela meni u napomeni piše;
    Izračunani rizici nemaju dijagnostičnu vrijednost 

A i kod mene drugačije piše, uopće ne znam šta je za šta 

Evo cijeli nalaz
    Po njima iako je bilo točno 13 tjedana je 13+2, ok 

Nuhalni nabora 1,1

Trisomanija 21:    1:9242 granični rizik 1:250

Trisomanija 18-13:    1:6191 granični rizik 1:250

Dobni rizik: 1:180 granični rizik
    1:250

Na temelju biokemijskih biljega
    Trisomanija 21:   1:1510 granični rizik 1:250

Eto, ne znam.. vidim da je ostalo ok osim tog dobnog rizika i ne znam Šta to znači. Moj doktor je na godišnjem.

Oprosti, ako nije bed dulcinela koliko ti imaš godina?
    (mislim da sam ja tu najstarija, 36)

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

25. Srpanj 2015. 08:57

Jutro, hvala svima na riječima podrške! 
    Za sad se ne nerviram,trudim se biti opuštena. Jedino ovi liječnici,iz njih moraš čuvati riječi,... Ko da ih ispitujem za žene u susjednoj sobi,a ne za sebe.
    Do sada nisam imala nikakvih problema,trudnoca uredna,ne nosim nisko....i onda juce odem u wc i krv samo što mi srce nije stalo....dodjem na hitnu dr me pregleda kaže srce kuca i nestane iz ambulante, vrati se za par min sa još dva dr,ovaj jedan radi uvz,one gledaju. Ja pitam šta se desava oni samo kao sve u redu...kako sam se rasplakala....Pa mogli su još nešto da mi kažu ne još dodatno da se nerviram,.... 
    Juce sok od dana,ali danas ne krvarim uzeli mi nalaze,briseve,krv,urin.....i to je to
    Sad odmaram i čekam...

Pepita2109
    25. Srpanj 2015. 10:01

Jutroo okruglice

mama baš mi je drago da ti je nalaz uredan  ja brojim još 3 dana do pregleda i da čekanje ubija hehe
    šta se tiče nalaza nisam mogla čekati da ginekolog vidi nalaze nego sam ga proučila sama i to dosta i po svemu imam infekciju mokraćnog mjehura a sad vidjet ćemo šta ginekolog kaže na sve to.. ja samo znam da se ne mogu nagovorit da pijem čaj ili kuham po ovoj vrućini

white biti će to ssve u redu, doktori su katkad čudni i ne znam zašto se uvijek iz njih mora išta izvlačiti

e sad drage moje ja sam čitala da je ulje gospine trave dobro kapnuti na uložak za sve te gljivice, bakterije, infekcije i slično, aliii me strah, jer znam da se kao čaj ne smije piti u trudnoći, pa ima li koja iskustva ili kakve informacije, čitala sam po interenetu i mišljenja su podjeljelna, a moja svekrva ne zna :/

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.