Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    26. Srpanj 2015. 16:43

mama o da, da me bar hoće žuljati pa nebi jela to smeće bar ne navečer prije spavanja.. niš meni ne smeta.. i oduvijek tako..
    Jutros sam za 'kaznu' jela müsle sa sušenim brusnicama i svježim kupinama i jogurtom.. jedva sam to žvakala i ne kužim jer nije loše, fino je ali ne.. ne ide.. to je prezdravo..

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    26. Srpanj 2015. 17:54

dulcinela da zbog toga je ponudio
    mama odbila sam iz toga razloga jer mi nije potreban nikakav stres,a rezultat kakav god bio ne mjenja činjenicu da je to dijete moje.. 
    malla dobrodošlaaaa i sretnoooooo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    26. Srpanj 2015. 18:24

cure, jel muči koju zatvor i kak si pomažete? mene zadnjih par dana ko da kamenje imam u crijevima...
    visnjass meni je u Mekiću McCountry najdraži i odkad si napisala razmišljam da dragog nagovorim da odemo na jedan 

• mama@
    26. Srpanj 2015. 18:39

Tyna, Visnjass ja bas volim müslie. Tj.obozavam ih. Samo ja natopim u jogurtu ili mlijeku barem 1 sat prije nego cu jesti i nakon toga dodam neku voćku.  Ma milina 
    Pepita i ja smatram da dodatni stres nije potreban. I ovako smo dovoljno stresirane opcenito.

visnjass
    26. Srpanj 2015. 19:18

allegrazg koji god probam uvijek se vraćam na McCountry 
    Još uvijek najbolji 

A kaj se tiče zatvora 
    Idem na wc svaki drugi-treći dan
    Jučer sam hodala od kvatrića do savice  (cca 5 kilometara) i sve je proradilo, zapravo, jedva stigla. Treba hodati da crijeva prorade, vlakna (očito ne pomaže jer vjerujem da sve mi na dan pojedemo bar jednu voćku) i čula sam da pomaže Donat Mg
    Meni doma stoji i ne mogu se nagovoriti jer mi se gadi 
    Zadnji put sam ga otvorila i odugovlačila na kraju sam iz boce potegnula nekaj kaj je bilo ko vapno  nataložilo se na dnu i od onda fuj

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

dillb
    27. Srpanj 2015. 08:49

pozdrav okruglice. 

ne dajte da vas gnjave i zafrkavaju. uživajte u svakom novom danu. 

mislim da kombinirani probir ovisi o doktoru. neki šalju jer je to fora, neki jer je nužno, neki zato što se dodatno plaća..... meni je bilo bitno da je nuhalni tanak, da se prikaže nosna kost... a za ostalo se nisam živcirala. 

allegrazg, probaj sa mineralnom, šljivama, laganom kamilicom, vježbanjem ili kako je visnjass  predložila - hodanjem, običnim magnezijem.... pronađi nešto što tvom organizmu odgovara. 

Pepita2109
    27. Srpanj 2015. 09:45

ako se ne varam mama danas ima pregled?! 

Kako ste drage moje, evo tu je od jutra ugodno šta se tiče temperature ali se ja ne osjećam baš dobro  osjećam slabost, umor i zijevam otkad sam se probudila
    Sutra je pregled napokonnnnnn, ali tek u 17:45 hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    27. Srpanj 2015. 10:57

pepita, zato se ja uvijek naručujem ujutro da mi brže dođe 
    visnjass, meni je donat isto odvratan, eno stoji u frižideru već mjesec dana, kupila sam suhe šljive, pa bumo vidjeli

• mama@
    27. Srpanj 2015. 11:48

Evo mene sa pregleda. Sve je okej. Zatvorena sam totalno. Bestija vise nema u urinu. Samo trebam nastaviti s brusnicom i C vitaminom. I da...dobila sam 500g hahaha . Sada sam ukupno na +1,5 kg i to me veseli. 

Sto se zatvora tice. Ja sam ga imala u prva 3 mj t i rijesavala sam ga suhim sljivama, suhim smokvama i kruskama. Dosta tekucine i voće.  I uz to sam u najboljem slučaju isla svaki 2gi dan na wc.
    Pepita sad cekamo tebe sutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.