mama o da, da me bar hoće žuljati pa nebi jela to smeće bar ne navečer prije spavanja.. niš meni ne smeta.. i oduvijek tako..
Jutros sam za 'kaznu' jela müsle sa sušenim brusnicama i svježim kupinama i jogurtom.. jedva sam to žvakala i ne kužim jer nije loše, fino je ali ne.. ne ide.. to je prezdravo..
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
dulcinela da zbog toga je ponudio
mama odbila sam iz toga razloga jer mi nije potreban nikakav stres,a rezultat kakav god bio ne mjenja činjenicu da je to dijete moje..
malla dobrodošlaaaa i sretnoooooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
cure, jel muči koju zatvor i kak si pomažete? mene zadnjih par dana ko da kamenje imam u crijevima...
visnjass meni je u Mekiću McCountry najdraži i odkad si napisala razmišljam da dragog nagovorim da odemo na jedan
Tyna, Visnjass ja bas volim müslie. Tj.obozavam ih. Samo ja natopim u jogurtu ili mlijeku barem 1 sat prije nego cu jesti i nakon toga dodam neku voćku. Ma milina
Pepita i ja smatram da dodatni stres nije potreban. I ovako smo dovoljno stresirane opcenito.
allegrazg koji god probam uvijek se vraćam na McCountry
Još uvijek najbolji
A kaj se tiče zatvora
Idem na wc svaki drugi-treći dan
Jučer sam hodala od kvatrića do savice (cca 5 kilometara) i sve je proradilo, zapravo, jedva stigla. Treba hodati da crijeva prorade, vlakna (očito ne pomaže jer vjerujem da sve mi na dan pojedemo bar jednu voćku) i čula sam da pomaže Donat Mg
Meni doma stoji i ne mogu se nagovoriti jer mi se gadi
Zadnji put sam ga otvorila i odugovlačila na kraju sam iz boce potegnula nekaj kaj je bilo ko vapno nataložilo se na dnu i od onda fuj
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
pozdrav okruglice.
ne dajte da vas gnjave i zafrkavaju. uživajte u svakom novom danu.
mislim da kombinirani probir ovisi o doktoru. neki šalju jer je to fora, neki jer je nužno, neki zato što se dodatno plaća..... meni je bilo bitno da je nuhalni tanak, da se prikaže nosna kost... a za ostalo se nisam živcirala.
allegrazg, probaj sa mineralnom, šljivama, laganom kamilicom, vježbanjem ili kako je visnjass predložila - hodanjem, običnim magnezijem.... pronađi nešto što tvom organizmu odgovara.
ako se ne varam mama danas ima pregled?!
Kako ste drage moje, evo tu je od jutra ugodno šta se tiče temperature ali se ja ne osjećam baš dobro osjećam slabost, umor i zijevam otkad sam se probudila
Sutra je pregled napokonnnnnn, ali tek u 17:45 hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, zato se ja uvijek naručujem ujutro da mi brže dođe
visnjass, meni je donat isto odvratan, eno stoji u frižideru već mjesec dana, kupila sam suhe šljive, pa bumo vidjeli
Evo mene sa pregleda. Sve je okej. Zatvorena sam totalno. Bestija vise nema u urinu. Samo trebam nastaviti s brusnicom i C vitaminom. I da...dobila sam 500g hahaha . Sada sam ukupno na +1,5 kg i to me veseli.
Sto se zatvora tice. Ja sam ga imala u prva 3 mj t i rijesavala sam ga suhim sljivama, suhim smokvama i kruskama. Dosta tekucine i voće. I uz to sam u najboljem slučaju isla svaki 2gi dan na wc.
Pepita sad cekamo tebe sutra.
Sortiraj odgovore
Najstariji