Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    23. Srpanj 2015. 00:20

evo i mene!bila jutros kod dr.,dobila sam 1kg od pocetka trudnoce ali meni izgleda puuuuno vise..jos mi danas maceha kaze:bit ces ti veeeelika trudnica :D
    nalazi krvi i urina hvala Bogu,dobri su.jedino je tlak jako mali...ali to nije nista novo...bolje da je nizak nego da je visok..ode mi gin. na godisnji pa je kontrola i napokoooooon uzv tek u 9.mj.bit cemo tada na pola puta i nemogu docekati mahati svom zlatu.vidjeli smo se zadnji puta kada smo bili samo 10mm :D ♡♡♡♡♡♡♡

nove okruglice,dobro nam dosle! :))))))

Puse saljem i laku noc zelim!

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Tyna24
    23. Srpanj 2015. 11:49

okruglice, dali se kojoj događa da ju boli u tom području gdje se nalazi beba ujutro? mene boli zadnjih par dana kad ustanem pa onda prođe za 1-2 sata...

Sonja8
    23. Srpanj 2015. 12:05

Mene zna zaboljeti povremeno, najčešće kad se umorim, npr.ako sam se više saginjala... Ali tada legnem na ledja da mi se trbuščić opusti i sve prodje. Jučer sam bila na pregledu i sve je u redu pa smatram da je i to uobičajeno :-)
    Inače da se nadovežem na ostale koje još ne znaju spol...nama je 15+2 tj i još ni mi ne znamo...

• buffy
    23. Srpanj 2015. 12:12

Dobar dan svima... 
    Sto se tice bolova bas sam ja mislila postavit pitanje .. sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina.. malo sam se i prepala i mislila ic kod doktora....Kako ja jos uvijek samo "mjehurice osjecam" i do sad je bilo ujutro, a danas jos nisam osjetila.. i toga me malo strah 

Sonja8
    23. Srpanj 2015. 12:22

Pitanjce... Jeste li bile možda na mini anomaly? Planirate ići na 4d uzv?

visnjass
    23. Srpanj 2015. 12:26

Dobar dan i dobro nam došle nove okruglice  
    Mene boli kada mi se napuni mjehur a ne mogu odmah na wc jer sam u gradu ili negdje i nakon što napokon obavim wc nastavi me boljeti još neko vrijeme, sad sam se naučila, čim osjetim, odmah tražim wc

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    23. Srpanj 2015. 12:53

Dobrodošle nove i uživajte u vašim trudnoćama :)
    justsmile super šta je sve u redu za kg woooooow :P :) hehe
    za spol hmm mi smo 22+2 i još ne znamo spol :P heheh
    za bolove vam ne znam ništa reć nemam ih bar ne takve ali mislim da je normalno..
    ja jedino imam pritisak na tom dijelu gdje je beba katkad

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    23. Srpanj 2015. 13:14

:) Just smile :) hvala Bogu da je sve ok 

1 kila.. ? Ljubomorna sam   

Ja sam sa 62-63 faktički preko noći došla na 69  i danas se važem 66, možda jer sad mrvicu manje jedem jer je ta užasna vrućina

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

allegrazg
    23. Srpanj 2015. 13:50

Tyna24, meni zna biti ko visnjiss povezano sa mjehurom...
    Sonja, ja sam bila na anomaly scanu u 11. tjednu i sada u 21. tjednu. Za 4D još nismo odlučili. Vidjeti ću na sljedećem pregledu s doktorom..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.