evo i mene!bila jutros kod dr.,dobila sam 1kg od pocetka trudnoce ali meni izgleda puuuuno vise..jos mi danas maceha kaze:bit ces ti veeeelika trudnica :D
nalazi krvi i urina hvala Bogu,dobri su.jedino je tlak jako mali...ali to nije nista novo...bolje da je nizak nego da je visok..ode mi gin. na godisnji pa je kontrola i napokoooooon uzv tek u 9.mj.bit cemo tada na pola puta i nemogu docekati mahati svom zlatu.vidjeli smo se zadnji puta kada smo bili samo 10mm :D ♡♡♡♡♡♡♡
nove okruglice,dobro nam dosle! :))))))
Puse saljem i laku noc zelim!
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
okruglice, dali se kojoj događa da ju boli u tom području gdje se nalazi beba ujutro? mene boli zadnjih par dana kad ustanem pa onda prođe za 1-2 sata...
Mene zna zaboljeti povremeno, najčešće kad se umorim, npr.ako sam se više saginjala... Ali tada legnem na ledja da mi se trbuščić opusti i sve prodje. Jučer sam bila na pregledu i sve je u redu pa smatram da je i to uobičajeno :-)
Inače da se nadovežem na ostale koje još ne znaju spol...nama je 15+2 tj i još ni mi ne znamo...
Dobar dan svima...
Sto se tice bolova bas sam ja mislila postavit pitanje .. sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina.. malo sam se i prepala i mislila ic kod doktora....Kako ja jos uvijek samo "mjehurice osjecam" i do sad je bilo ujutro, a danas jos nisam osjetila.. i toga me malo strah
Pitanjce... Jeste li bile možda na mini anomaly? Planirate ići na 4d uzv?
Dobar dan i dobro nam došle nove okruglice
Mene boli kada mi se napuni mjehur a ne mogu odmah na wc jer sam u gradu ili negdje i nakon što napokon obavim wc nastavi me boljeti još neko vrijeme, sad sam se naučila, čim osjetim, odmah tražim wc
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobrodošle nove i uživajte u vašim trudnoćama :)
justsmile super šta je sve u redu za kg woooooow :P :) hehe
za spol hmm mi smo 22+2 i još ne znamo spol :P heheh
za bolove vam ne znam ništa reć nemam ih bar ne takve ali mislim da je normalno..
ja jedino imam pritisak na tom dijelu gdje je beba katkad
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
:) Just smile :) hvala Bogu da je sve ok
1 kila.. ? Ljubomorna sam
Ja sam sa 62-63 faktički preko noći došla na 69 i danas se važem 66, možda jer sad mrvicu manje jedem jer je ta užasna vrućina
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Tyna24, meni zna biti ko visnjiss povezano sa mjehurom...
Sonja, ja sam bila na anomaly scanu u 11. tjednu i sada u 21. tjednu. Za 4D još nismo odlučili. Vidjeti ću na sljedećem pregledu s doktorom..
Sortiraj odgovore
Najstariji