Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    21. Srpanj 2015. 11:15

Evo nas s pregleda ☺ 
    Bili smo u Merkuru, doktor i doktorica su bili ok, dobili smo i sličicu 😚
    Ultrazvuk u redu NN 1,1 vadila krv po proceduri nadam se da će i to štimat, uglavnom beba je spavala i nije htjela surađivati ali napravili su potrebno. Za spol nisam niti pitala jer sam bila previše uplašena hoće li sve biti ok (3 trudnice nisu dobile dobre vijesti pa me to pogodilo) a s obzirom da je beba spavala vjerojatno nebi ni vidjeli, nije ni važno, bitno da je sve u redu i da beba napreduje ❤☺😚

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    21. Srpanj 2015. 11:19

Uh pepita ... kada nosis nalaz kod gin? Na pregledu iduci tjedan? Bas me zanima sto ce on reci. Ja idem po nalaz u petak i bas me interesira sto ce sada pisati. Ne piju mi se ljekovi vise. Fuj...
    Mrkvica mahni svojoj curici kad ju vidis 
    Nekako imam osjecaj da ja jedina jos ne znam sto nosim 
    Drage moje. Ja se protiv vrucine borim kupanjem u bazenu s djecom i dragim. Tocnije receno "plutanjem"  Voda je cak 30°C al bas mi pase

• mama@
    21. Srpanj 2015. 11:22

Visnjasss drago mi je da je sve ok s bebom. Ne bitno za spol dokle god je zivo i zdravo. Uvijek me uznemiri kad cujem da je neka trudnica dobila lose vijesti o trudnoci. Uzas.
    Evo ja cekam ponedjeljak na svoj pregled. Jedva cekam. Bas me zanima hoce li sada raditi uzv.

Pepita2109
    21. Srpanj 2015. 11:35

mama da sljedeći tjedan nosim u utorak jer mi je svakako ginekolog na godišnjem sada.. i mene zanima šta će reći
    visnjass glavno da je sve ok spol je najmanje bitan :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    21. Srpanj 2015. 11:59

bok okruglice ja ne koristim za tjelo ništa protiv komaraca, u kući raid bočicu... negdje sam čitala da ti sprejevi za tjelo trudnice nesmiju koristiti pa zato ne koristim. kad sam vani pikaju (zbog bebice sve trpim ) a kad god imam priliku pobjegnem unutra
    dobila sam aparatić za mjerenje šečera, vaš šečer je dobar ili ima koja probleme s šečerom ko i ja?
    doktorica se začudila zašto sam bila na OGTT več u 15.tjednu, inače se radi poslje 20.-toga...
    pa je i meni čudno sad...

lady6
    21. Srpanj 2015. 12:42

Pozz svim okruglicama...meni je rekla ogtt  u 28.tjednu...a na obicnoj kks mi je secer bio ok....da i ja sam cula da se ne smijemo mazati protiv komaraca..zato ja nadobudno kupila biljni pripravak od limuna i lavand jer kao oni odbijaju komarce- rezultat: mislim da ih privlace...meni je u kuci ok...problem je vani i jos kqd zbrojimo vrucinu i stalno znojenje

allegrazg
    21. Srpanj 2015. 13:17

cure evo i mene s pregleda  anomaly scan je prošao super, curka nam se lijepo razvija hvala Bogu, za onu mješovitu floru na urinokulturi je rekao da je to ok nalaz, samo piti puno tekućine, jer u urinu kod njega imam leukocite s dva plusića 

pepita nadam se da bu sve ok, jesi probala probiotike? onaj acidosalus je super, meni je izvukao ureaplazmu prije dvije godine
    visnjass baš mi je drago da je sve super prošlo 
    Tyna24 mene je poslao sada do sljedećeg pregleda na OGTT, na KKS mi je šećer bio ok, ali još prije trudnoće sam radila OGTT i pod opterećenjem mi je bio povišen inzulin, pa pijem tablete za to više od godinu dana

dulcinela
    21. Srpanj 2015. 13:17

Pepita, uh joj, mozda ces dobiti jos lijekova. Kuzim kako se osjecas, nikako ubiti te bestije...nemoj se samo bojati, sta se mora, nije tesko. Rijesit ces ti to vec.
    VisnjaS, cestitam na dobrom nalazu, mene rani probir ceka u petak. Kad tako cujem da su uz tebe tri trudnice saznale losu vijest, sva se preplasim. Ali, nadam se najboljem.
    Mama, sretno na pregledu, nadam se da nece biti vise bakterija.
    Mrkvica, sretne pripreme za dan vjencanja. Samo polako i uzivaj u tome.
    Dillb, kakav je ispao sladoled?
    Cure, mene komarci uopce ne grizu, ne znam sta je to, ali super! Kad god malo na vecer odemo prosetati, muza i ostale pojedose, a meni nista.

dillb
    21. Srpanj 2015. 14:00

Tyna24, ogtt se inače radi poslije 24-og tt, ali ako postoji indikacija za to - radi se i prije. kao što je slučaj kod tebe. bitno je da se na vrijeme sve napravilo i da sad poduzmeš sve potrebne mjere. kontroliraj šećer, pazi na prehranu i čuvaj se. 

visnjass i allegrazg, baš mi je drago da su vam pregledi i bebice ok. samo neka tako nastave. 

dulcinela, sladoled ćemo probati tek kad se vratimo s posla. sad nas čeka na hladnom, u zamrzivaču... blago njemu... 

@JustSmile@
    21. Srpanj 2015. 14:10

Mama:ni ja neznam a kod kuce smo se nas dvoje dogovorili da ne zelimo da znamo nego da nam bude surpriseeeee :D  tako da necu jos dugoooo saznati,osim ak mi sta dodje pa ne pitam ili se dr sama ne izlane(valjda nece,trebam napomenuti) :D

Za KOMARCEEE PROVJERENO: hidrolat od lavande.tjera sve napasnike,od ovih letajucih krvopija do osa,pcela i dr.buba kada sam na kampiranju.em sto tjera gamad,dobar je i za pegle,posto je to destilirana voda,za miris kuce a i miris mmmmm.ja jos dodam ulja u njega.prodavala sam ga jednom davno,sef mi poklonio bocicu tako da sam ja vjerna hidrolatu vec duuuugo :D
    ♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.