Mrkvice, možda ti se neka žljezdica zaštopala, pa te to boli...sigurno nije ništa strašno, navodno su svi ti bolovi u grudima normalni u trudnoći. Koliko si ti sada trudna? Moja je curka jučer na anomaly scanu imala 400 grama, a vidim da je tvoja teža. Doktor je rekao da je sve u redu, ali eto pitam znatiželje radi. Od ove vrućine nemogu ni jesti normalno...
Allegrazg joj i ja se nadam da nije nista ozbiljno.. kojem doktoru se opce za to obratiti ako ne prestane? Opce prakse?
Moja malena ti ima 550g ali ja sam ti dns 22+3. Vjeruj mi uzasno se brzo razvijaju, mislim da je ta velicina za taj tjedan sasvim normalna. Moja se u 5tjedana izmedu pregleda zbucala 330g
Pozdrav svim okruglicama i novima zelim dobrodoslicu... Jako ki se svidja taj nadimak Lijepo vas je bilo citati.. vidim da cu morati cesce dolazit jer se toga toliko nakupilo da nisam sve ni popamtit stigla.. Nadam se da ce doktori za nalaze dati nesto s cim ce se sto prije rijesiti problemi. Mrkvice ne znam sta bi to bilo, al ja bi se javila doktoru opce prakse ako ne bi prestalo za svaki slucaj..
uostalom ne moze skoditi.
Bila sam na 3D ultrazvuku i bilo je predivno, doktro je rekao da beba po svim mjerama veca za jedan tjedan.. bila sam u 20 tjednu a vec je imao 400 g i sve duzinske mjere su bile vece. Jedino sto je beba spavala pa nisam vidjela vratolomije. Mislim da sam ja tek pocela odjecati mjehurice tj.neko pliva po trbuhu... jos uvijek cekam.nesto.konkretno..
Vrucine me ubijaju ne znam sta cu sa sobom, ne znam dal.mi je ikad bilo ovako toplo najgore su noci jako tesko zaspem i jaoo nekvalitetno spavam bidim.se dehidrirana svako toliko tako da tokom noci popijem skoro 1l vode i onda se znojim.jos vise.. jedva cekam da temp malo padne
Ispricavam se na dugom postu tek sad vidim da sam se rapisala bas...
Mrkvice, meni je još prije trudnoće ginekolog znao pregledati cice, jer sam šizila čim me neka bolila duže od dva dana kak nas bombardiraju s tim stalno na televiziji...ali baš si mislim, možda te to boli ovaj mišić kaj veže pazuh i cicu, tak je meni znalo biti po par dana...kaj se težine bebe tiče, mislim da imaš pravo, moja je u pet tjedana dobila 290 gramaglavno da je anatomski sve u redu, već bum ja nju zbucala
a nisam ni ja neka velika ženska sa 161 cm.
izgleda da ima dosta bebica koje su veće nego bi trebale biti. ali, ni to nećemo znati dok ih ne izvažu prilikom rođenja, do tad doktori mogu samo procjenjivati težinu.
i ja se još uvijek nadam da sinek neće biti prevelik, iako se pokazalo da moja doktorica ima dobro oko za procjenu dječice koja su još uvijek u trbuhu.
joj... znojenje i spavanje.... nikad se u životu nisam ovoliko znojila. po noći imam pored sebe tetra pelenu kojom se brišem. a spavanje... to je valjda priprema za ono što nas čeka kad se djetešce rodi, malo spavaš - malo dojiš...
Pozdrav svima
Evo i ja se pridružujem zimskom društvu... 14.1.u ovim toplim danima zvuči tako daleko...
Sonja, dobrodošla :) mi smo jakooo blizu, meni je termin 15.1. :)
[/u
Dobro nam dosle nove okruglice bit ce bebica na zimu
Sonja tako sam i ja govorila je daleko 22.11. pa eto ne okrenes se vec prode polovica.. brzo to ide jako
Allegra ja ni ne ocekujem da ce mi bebica biti velika nesto kada naraste posto smo i ja i dragi eto zapeli s rastom hehehe
A sto se tice ovoga, sumnjam da je misic.. bas neka cudna bol. Lakse je kad nosim grudnjak ali jos boli.. probati cu sa toplim tusiranjem i oblozima. Drugo mi ne pada na pamet...
pozz i od mene zimske terminuše :D termin 5.2., veselim se druzenju s vama
Sortiraj odgovore
Najstariji