Aida: dobro nam dosla! :))))) ♡♡♡♡♡
Sve nas je vise i vise...:) usrecuje me to.neka nas :p
Visnjass hvala ti!uhhh,evo i mene uhvatila nesanica.nepamtim kad sam ostala budna toliko dugo...normalna je to nervoza...nestrpljenje...a vrijeme nikako proci. :D
kad sam vec kod lavande danas,cijeli dan ju nesto spominjem i mirisim,ode ulja pod nos staviti,mozda brze zaspim :)) xD puca me lavandomania :D hehehe.
laku noc okruglice moje!
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
lijepih vijesti opet na pretek, samo neka se tako nastavi.
Tyna24, nadam se da će taj tvoj šećer sad biti u normali. možda...... ti je šećer na pretragama rastao zbog nervoze. hm... tko će ga znati. ja držim fige da ostane unutar propisanih vrijednosti.
Mrkvica, daj recept za slatkać. nije mi ispao reprezentativno. možda bi bio bolji da sam imala strojček za sladoled.
just smile, obožavam miris lavande. znam zapaliti i aroma lampu kad smo šmrkavi, pa mi se nekako čini da se odmah lakše diše.
ja se danas nekako čudno osjećam. dok sam hodala do pekarne, jedva sam se kretala, imala sam osjećaj da me kontrakcije stežu. sad sam se malo primirila pa je bolje. možda je mali legao kak meni ne paše, ili kako je Mrkvica rekla - možda me malo tukao pa se maternica grčila. a možda je i probava. vidjet ćemo.
Jutro okruglice Nadam se da ste negdje pod klimom
Nego, htjela sam vas pitati da li je koja od vas alergična na ambroziju? Jutros sam vidjela da je zlica već u zraku i sve se bojim kako će mi ovo ljeto bez lijekova izgledati
Ako imate kakav savjet molim vas da ga podijelite!
Dillb jednostavnije da jednostavnije nemoze biti.. nikakvi strojevi za slatkac. Kupis slatko vrhnje i istuces ga i umjesas voce koje zelis.. ja eto s kupinama radim jer se lako umijesaju a imam ih doma u vrtu. I to bubnes u skrinju.. nije kao kupovni ali meni je super
Aida, dobrodosla! Blizu su nam termini.
Mrkvica, cestitam na dobrom pregledu.
Dillb, drugi sladoled ce biti bolji, ali ne sumnjam da je i ovaj fin. Dobro je da si malo prilegla ako se nisi dobro osjecala. Vazno je slusati svoje tijelo.
VisnjaS, hvala, nadam se da ce biti sve dobro u petak.
Vruce je, ali navodno nam za vikend stize malo osvjezenja.
hvala Mrkvica. probat ćemo i tu jednostavnost. imam doma dobar recept za slatkać i bude fin, ali se pravi od jaja koja nisu termički obrađena.
uh.... čujem da je vani 36 stupnjeva u hladu. šefica kaže da joj se vrti u glavi. to znači da ću sjesti u auto u kojem će biti najmanje 50.
nadam se da će nam pristići nekakvo osvježenje uskoro.
Okruglice moje drage vidim da je svima jednako loše na ovim vrućinama a kako i ne bi bilo ovo je stvarno već previše, ali ja kako sam čitala i slušala na radiju da je danas vrhunac toplinskog vala i da već od sutra moći ćemo napokon disati ja se nadam da će biti tako tijekom noći sam se probudila i jasstuk je sav bio natopljen znojem nevjerovatno nešto, odurno se osjećam zbog ovog znojenja.. po stranisi koju pratim i koja daje prognozu i do mjesec dana unaprijed (zasad bila točna) sljedeći mjesec bi trebao biti normalniji
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Okruglice moje drage trebam savjet.. mozda neka od vas zna sto uciniti. Naime sinoc me probudila bol u lijevoj cici dolje ispod malo prema pazuhu, mislila sam da sam se nazuljala pa sam se okrenula i zaspala, ali od jutros ne prestaje.. nesmijem se jace pomaknuti, a dodirnuti nedaj Boze.. nikad me nije tako bolilo pa neznam trebam li se brinuti. Nadam se da ce prestati, ali ako koja ima iskustva ili savjet dobro ce doci.
Sortiraj odgovore
Najstariji