Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    21. Srpanj 2015. 15:14

Pozdrav moje drage okruglice, nadam se da ste mi dobro 

Evo i nas s pregleda, sve je u najboljem redu i samnom i sa djevojcicom. Jedini problem je bio sto je bila uzasno aktivna pa je doktoru zadavala probleme s mjerenjem pa su nam i slikice oskudnije hehe. Tocno je udarala di on stavi sondu 😂 prefrigana mala. Lijepo napredujemo, teski smo vec 550.. vise od duplo nam se zbucala. Jedino sto mi se nije svidjelo bas je sto mi je doktor rekao da ako mala bude vise od 3200 da mi ne gine carski jer nemam bas siroku zdjelicu.. drzite fige da idemo na prirodno. Pitala sam i za grceve, potvrdeno da su bh ali kaze on nista opasno. Rekao mi je cak da ako beba udari jace da moze izazvati na tom mjestu senzibilitet maternice pa se zgrci. U 25.tt me ceka ogtt na vuk vrhovac.. s kilazom sam i vise nego zadovoljna na +6 sam 😁

Dillb tako i ja vec dugo radim sladoled.. mama nam ga je radila tako kad smo bili mali. Nema sanse da nebude fini.

Pepita vidis i po netu da nije nista ozbiljno koliko sam shvatila. Taman da se sprijeci na vrijeme, nemoj se bedirati bude sve 5 😉

Curke koje cekaju preglede nadam se da cete nam javiti lijepe vijesti, koje cekate saznati spol da ce te saznati 😉

Jesam navalila, vrijeme je da skratim hehe

lady6
    21. Srpanj 2015. 15:46

Drago mi je da su vam pregledi posli dobro.....Nego, ja na go-u pa visak slobodnog vremena za gluposti...kak vas dozivljavaju doma, posao, prijatelji, najblizi? .....kod mene s apsolutno nista nije promijenilo....ja radim sve iste poslove kao i do sada osim sto ne dizem i ne letim doma po stepenicama kao inace, na posao idem itd...inace ne trazim niciju pomoc al mislim da bi mi godilo da mi za promijenu netko posveti vise paznje ( iskljucujem mamu koja ne zivi samnom al u razgovoru ponekad i pretjeruje tipa nemoj ovo radit, nemoj ono, smiri se, ne budi zivcana i tak)...kakva vi imate iskustva?

Mrkvica2
    21. Srpanj 2015. 16:24

Mene onako.. stede me, pogotovo sada kako je trbuh narastao pa im je valjda jasno da mi se nije tako lako sagnuti i da se gegam okolo kao patkica hrheh.. doma moji i dragi me tetose bas da mi nekad idu i na zivce. Makar bas me zanima kakvi ce biti na faksu u 9.mj oce li se sto promijeniti 😁

Paula5
    21. Srpanj 2015. 18:21

Pozdrav mamice!! 
    Opet ja zalutala...
    Citam vas ponekad pa sam samo (opet) htjela nesto podijeliti. Proslu godinu se moj djecak docepao autana protiv komaraca. Za 2-3 min bez nadzora odsarafio cep i istresao tekucinu. Bilo je manje od decilitra, sa drvenog stola izgrizlo lak, a sa njegove kvalitetne plasticne igracke izgrizlo boje do neprepoznatljivosti. Odtad ne koristim nista slicno, jer sta tek rade nasoj, a pogotovo djecoj kozi. 
    Pepita draga bit ce to ok, nemoj se samo previse brinuti. I ti si zena zmaj, sta jejedna bakterija za tebe, pih! 
    Drage trudnice vama i vasim bebicama velika pusa!! 

tweety91
    21. Srpanj 2015. 18:40

Dobrodošla Aida! :)

[/u

allegrazg
    21. Srpanj 2015. 20:43

dobrodošla Aida  termin ti je na moj rođendan 

visnjass
    21. Srpanj 2015. 21:23

:) Just smile :) sretno sutra 
    ja sam noćas slabo spavala, možda nekih 3-4 sata, jedva sam čekala jutro da idem u bolnicu 
    mama nemoj se ustručavati tražiti ultrazvuk, njima je to posao i rutina a nama zlata vrijedi 
    dulcinela držim fige da u petak bude sve kako treba 
    Mrkvica, allegrazg hvala Bogu da je sve super prošlo 

Okruglice moje, nadam se da nisam nikoga izostavila u postu a ako jesam, oprostite mi
    Pročitala sam puno lijepih vijesti i nadam se da ću svaki dan pročitati nešto lijepo 

Aida dobrodošla, moj termin je dan iza 

Inače sam stalno na mobitelu i stavljam smajliće s mobitela i danas na laptopu vidim da su moji smajlići izobličeni 
    Čak je jedan smješkao okrenuo tužnu facu, tak da to više neću dirati 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.