pozdrav trudnice. sviđa mi se ovaj vaš naziv "okruglice".
tako se i osjećam, okruglo i veliko. iako mi ljudi iz okoline kažu da nisam velika. da li da im vjerujem ili ne..... hm...
ja pijem elevit pronatal (vrlo često mi se desi pa zaboravim), popijem i tableticu omege 3. na zadnjoj kontroli je doktorica dodala i magnezij. ništa od tih vitaminskih dodataka neće naštetiti djetetu, ali dijete će iz naših organizama izvući sve što im je potrebno. zato pijemo vitamine i minerale, da svoj organizam očuvamo i održimo u ravnoteži.
ja sam evo danas kupila još i magnezij... neče naškodit.. a višak vitamina i minerala ionak popiškimo van
zatvorena sam unutra ko zatvorenik, vani je nepodnošljivo. preživjet ćemo i to mi OKRUGLICE (baš mi se sviđa naziv )
Okruglice...moze bas mi je fora...za komarce raid tekucina a za tijelo djecji neki losion s uljima od olivala u kozmu kupila...prvo djeluje...drugo ne
Ja sam napokon pobjegla od vrucina. Ovdje je ugodnih 22° i napokon dolazim k sebi, nisam mogla funkcionirati vise u domovini :D na proslom pregledu je bilo odlicno, bebac raste i cucla palac. Zaljubila sam se <3
[/u
Mrkvica: za role te razumijem ali njih se stvarno ne usudim.
shimmer: ma mene ti je samo zanimalo jel ima tko jos ovdje da isto vozi bic jer gdje god me vide iscudjavaju se meni,trudnoci i biciklu.kao to neide zajedno a ja nemogu objasniti ljudima da se osjecam ugodno i da mi je super,stovise,bolje nego pjeske.
mislim da si ti stavila onaj link clanka iz Db,rasplakala sam se kao kisna godina °•° eh ti hormoni.... :D
visnjass sretno sutra,znam kako ti je,jaa sam prekosutra na redu za pregled.♡
ja pijem a-z mama iz dm-a
puse okruglice,laku noc vam zelim! :))) ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Za komarce koristim onaj raid aparatic s uljem i meni je odlican.. ne jedu me komarci a inace sam cijela u ljubicastim flekama koliko mi jako iskoci od ugriza. On me spasava pa se ni ne mazem nicim. Probala sam sprejeve i svasta ali nula bodova. Aparatic mila majka.
Ja sam uspjela djevojacku u subotu prezivjeti 😁 sada pomalo odmaram skupljam snagu za subotu.
I ja sutra imam pregled i nemogu docekati da vidim svoju curicu. Napokon nakon vise od mj dana 😍
Nadam se da ste mi dobro i cuvajte mi se okruglice 😘
Pozdrav okruglice moje kako izdržavate? Sretno curke na pregledu, mene čeka za točno tjedan dana..
danas sam bila po nalaze i imam leukocita i bakterijica u mokraći pa sam tužna, piše na nalazu dakle prvi dan 10 na 4, drugi 10 na 3 i treći 10 na 5 :( i sad ne znam više šta to znači :( ali me straaaaaaaaah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Našla objašnjenje
Vrijednosti urinokulture i kako ih tumaciti:
104ili 10na4 ili 10.000/ml = 10.000 bakterija po mililitru urina– Kod odraslih ovo je vrlo blaga ili nepostojeca infekcija. Lijecenje cesto nije potrebno. Kod djece poduzeti odgovarajuce mjere.
105ili 10na5 ili 100.000/ml = 100.000 bakterija po mililitru urina– Manja nekriticna infekcija. Potrebno preduzeti odgovarajuce mjere kao se infekcija ne bi prosirila.
106ili 10na6 ili 1000.000/ml = 1000.000 bakterija po mililitru urina– Jaca infekcija. Poduzeti potrebne mjere saniranja infekcije u sto kracem roku.
107ili 10na7 ili 10.000.000/ml = 10.000.000 bakterija po mililitru urina– Kriticna infekcija. Hitno poduzeti odgovarajuce mjere kako infekcija ne bi zahvatila kompletan urinarni trakt ukljucujuci i bubrege.
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
o... bit će novih izvještaja o bebaćima.... supać, jedva čekam...
što se tiče komaraca, mi se mažemo autanom. dijete mi je ispikano na svim mogućim i nemogućim mjestima, tako da me više ne zanimaju ni sastojci - samo da odbija beštije. čula sam da limun, luk, čili i slične jake biljke odbijaju komarice, ali još to nismo isprobali. stalno govorim "sad ću", pa nikako da iscijedim limun i namažemo se. zamisli posla.....
jučer sam radila sladoled od kupina. sinek je pomagao. jedva čekam da ga degustiramo.
Sortiraj odgovore
Najstariji