Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    20. Srpanj 2015. 10:37

pozdrav trudnice. sviđa mi se ovaj vaš naziv "okruglice". 

tako se i osjećam, okruglo i veliko. iako mi ljudi iz okoline kažu da nisam velika. da li da im vjerujem ili ne..... hm...

ja pijem elevit pronatal (vrlo često mi se desi pa zaboravim), popijem i tableticu omege 3. na zadnjoj kontroli je doktorica dodala i magnezij. ništa od tih vitaminskih dodataka neće naštetiti djetetu, ali dijete će iz naših organizama izvući sve što im je potrebno. zato pijemo vitamine i minerale, da svoj organizam očuvamo i održimo u ravnoteži.

Tyna24
    20. Srpanj 2015. 13:40

ja sam evo danas kupila još i magnezij... neče naškodit.. a višak vitamina i minerala ionak popiškimo van

zatvorena sam unutra ko zatvorenik, vani je nepodnošljivo. preživjet ćemo i to mi OKRUGLICE (baš mi se sviđa naziv )

lady6
    20. Srpanj 2015. 16:47

Okruglice...moze bas mi je fora...za komarce raid tekucina a za tijelo djecji neki losion s uljima od olivala u kozmu kupila...prvo djeluje...drugo ne

tweety91
    20. Srpanj 2015. 17:00

Ja sam napokon pobjegla od vrucina. Ovdje je ugodnih 22° i napokon dolazim k sebi, nisam mogla funkcionirati vise u domovini :D na proslom pregledu je bilo odlicno, bebac raste i cucla palac. Zaljubila sam se <3

[/u

@JustSmile@
    20. Srpanj 2015. 22:46

Mrkvica: za role te razumijem ali njih se stvarno ne usudim.

shimmer: ma mene ti je samo zanimalo jel ima tko jos ovdje da isto vozi bic jer gdje god me vide iscudjavaju se meni,trudnoci i biciklu.kao to neide zajedno a ja nemogu objasniti ljudima da se osjecam ugodno i da mi je super,stovise,bolje nego pjeske.
    mislim da si ti stavila onaj link clanka iz Db,rasplakala sam se kao kisna godina °•° eh ti hormoni.... :D

visnjass sretno sutra,znam kako ti je,jaa sam prekosutra na redu za pregled.♡

ja pijem a-z mama iz dm-a

puse okruglice,laku noc vam zelim! :))) ♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    20. Srpanj 2015. 22:48

Za komarce koristim onaj raid aparatic s uljem i meni je odlican.. ne jedu me komarci a inace sam cijela u ljubicastim flekama koliko mi jako iskoci od ugriza. On me spasava pa se ni ne mazem nicim. Probala sam sprejeve i svasta ali nula bodova. Aparatic mila majka.

Ja sam uspjela djevojacku u subotu prezivjeti 😁 sada pomalo odmaram skupljam snagu za subotu.

I ja sutra imam pregled i nemogu docekati da vidim svoju curicu. Napokon nakon vise od mj dana 😍

Nadam se da ste mi dobro i cuvajte mi se okruglice 😘

Pepita2109
    21. Srpanj 2015. 10:38

Pozdrav okruglice moje kako izdržavate? Sretno curke na pregledu, mene čeka za točno tjedan dana..
    danas sam bila po nalaze i imam leukocita i bakterijica u mokraći pa sam tužna, piše na nalazu dakle prvi dan 10 na 4, drugi 10 na 3 i treći 10 na 5 :( i sad ne znam više šta to znači :( ali me straaaaaaaaah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    21. Srpanj 2015. 10:47

Našla objašnjenje 

Vrijednosti urinokulture i kako ih tumaciti:
    104ili 10na4 ili 10.000/ml = 10.000 bakterija po mililitru urina– Kod odraslih ovo je vrlo blaga ili nepostojeca infekcija. Lijecenje cesto nije potrebno. Kod djece poduzeti odgovarajuce mjere.
    105ili 10na5 ili 100.000/ml = 100.000 bakterija po mililitru urina– Manja nekriticna infekcija. Potrebno preduzeti odgovarajuce mjere kao se infekcija ne bi prosirila.
    106ili 10na6 ili 1000.000/ml = 1000.000 bakterija po mililitru urina– Jaca infekcija. Poduzeti potrebne mjere saniranja infekcije u sto kracem roku.
    107ili 10na7 ili 10.000.000/ml = 10.000.000 bakterija po mililitru urina– Kriticna infekcija. Hitno poduzeti odgovarajuce mjere kako infekcija ne bi zahvatila kompletan urinarni trakt ukljucujuci i bubrege.

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    21. Srpanj 2015. 11:12

o... bit će novih izvještaja o bebaćima.... supać, jedva čekam... 

što se tiče komaraca, mi se mažemo autanom. dijete mi je ispikano na svim mogućim i nemogućim mjestima, tako da me više ne zanimaju ni sastojci - samo da odbija beštije. čula sam da limun, luk, čili i slične jake biljke odbijaju komarice, ali još to nismo isprobali. stalno govorim "sad ću", pa nikako da iscijedim limun i namažemo se. zamisli posla.....

jučer sam radila sladoled od kupina. sinek je pomagao. jedva čekam da ga degustiramo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.