Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    18. Srpanj 2015. 01:38

Hej cure, mene ova vrucina ubija pa sam malo zavirila i u ovu temu da vidim kako ste mi. Za one koje me ne znaju ja sam u trudilicama..
    Pepita, mama ★, dulcinela, dilb 
    Ma samo sam htjela prokomentirati, pepita 4 kg za 19 tt? I netko ti nesto prigovara?? 80% trudnica vjerujem dobije vise, pa to je idealno! Dulcinela 3 kg pa to je skroz ok. A sto ljudi lupetaju! Mama dobro si joj odgovorila..
    Ja sam prvu kilu dobila u 5 mj   trudnoce, ali sam stalno grlila skoljku.. I do kraja dobila 9 kg, a inace imam 10-15 viska (kako kome ).
    Drage moje uzivajte u svakom trenutku i donesite nam na svijet puno zdrave djecice!  
    Lijepo je citati vase postove.. 

• mama@
    18. Srpanj 2015. 06:19

Paula neka ti nas škicaš. To su sve pripreme za ono sto tebe ubrzo ceka 

Mrkvica2
    18. Srpanj 2015. 09:26

Jeste mi se nesto raspisale, bit ce ova vrucina pa nemamo sto raditi nego se zavuci u kucu 

Za pocetak dobro dosle nove curke.. biti ce vam lijepo ovdje sa nama 

Sto se tice trbuha i kila.. trbuh mi se na pocetku nije kuzio poceo je tek kasnije, a sada sam prava mala okruglica  Visoka sam 165 a u trudnocu sam krenula sa 53kg.. sada sa skoro puna 22 tjedna imam 58. Iako se jesam zdebljala nikad si nisam bila ljepsa.. napokon imam cice i prosirili su mi se bokovi, tako da mene kilice vesele  Prije trudnoce sam i ja bila pusac ali imala sam srece pa mi uopce nisu pasale na pocetku.. ni kava koja mi jos uvijek ne pase. Sada nekada zapalim jednu ev dvije tjedno iz cistog gusta, ali ne pretjerujem. 

Ja sam vam sva u pripremama jos, pocinje pomalo nervozica.. a ova vrucina bome ne pridonosi. 
    Cuvajte mi se trudnice i odmarajte 

Pepita2109
    18. Srpanj 2015. 09:56

hahahaha mama super odgovor i dobra ideja  
    Paula hvala hehe ma jojjj nitko mi ne prigovora osim nje, a nemam pojma zašto, svaki put kad se dođe gleda jesam li se udebljala i koliko i onda kaže sad si taman samo da ne bude više onak helouuu beba će rast još, a izgleda da za svaki gram trebam njeno dopuštenje hahaha ma briga me samo me izbaci iz takta a ja osjetljiva hvala Bogu..
    Mrkvica pa ti si bar sa razumnom brojkom ušla u trudnoću hahah bez viška ja sam imala 10kg viška, možda se zato jadna sveki i boji,ali opet Bogu hvala uz malo truda skinut ću ih do sljedećeg ljeta 
    Ojjj mene čekaju pripreme zadnje za koji tjedan hehe ova vrućina je katastrofa i rekla sam svom dragom da se ne bih bunila ni da kiša pada na taj dan samo da nije ovakvo vrijeme jer ga ne podnosim nikako heheh a teeebi sreeetnoooo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

angelw
    18. Srpanj 2015. 10:04

jutro okruglice :) ja i danas radno :( srecom mogu od doma raditi, danas je jedan od onih dana kad se jedva vucem

sinoc me muz gleda, kaze a nije tebi malo povelik stomak za 2 mjeseca? nekako se i meni cini, navecer sam bas napuhana, ko kit. lagano prelazim iz hlaca u haljinice, pocinje mi smetati sve oko trbusine

shimmer
    18. Srpanj 2015. 10:25

jutro ženice!

neka nama i svima oko nas glavne teme razgovora kroz cijelu trudnoću budu bile koliko nam je naraslo dupe i trbuh. eh. dok nema pravih problema pa se ljudi zamaraju pi*darijama 
    ne znam jeste li naišle na ovaj članak. svakako ga pročitajte, za svoj mir ako ništa drugo 
    dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/trudnica

Pepita, sjeti se one "svak se češe gdje ga svrbi". 
    pa sljedeći put kroz osmijeh reci svekrvi "joooooj, jel to i vas muče kile pa se stalno za mene bojite? baš ste dragi, ali bez brige. mi mlađi se puno lakše rješavamo viškova, a vaš sin ionako voli da me ima  za što primiti." 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    18. Srpanj 2015. 10:44

angelgw normalno je da ti je trbuh na kraju dana napuhnut ipak je i probava i sve usporilo.. 
    shimmer članak je super, i da jadni ljudi nemaju svoj život pa se petljaju u tuđi tako je bilo tako će i biti
    i svakako sam joj odbrusila par puta na pristojan način, čak joj je i dragi rekao bolje da ljulja nego da žulja hahah 
    ma neću se dati zaajebavati nema šanse  
    uživajte draaage

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    18. Srpanj 2015. 11:35

Pepita to sam i ja rekla, neka i pada kisa ali ovo je nepodnosljivo.. pogotovo nama sada. Sveki samo ignoriraj boli te briga.. uostalom da si i stokilasica ne tice je se. Ja imam srece pa mi dragi voli debeljuce hehe ssamo vice jos koju i bit ces mi taman 

Shimmer slazem se.. samo nek se mi do kraja zamaramo ovakvim glupostima nedaj Boze pravih briga. A clanak.. stvarno prekrasno napisano. Lijepo je za promjenu nesto tako procitati.

Angelw mislim da nam je svima trbuh dosta veci navecer nego ujutro.. i to dosta tako da se ne sekiraj. Ja sam davno vec haljinice uvela jer je prevruce za ista drugo sada..

Anci32
    18. Srpanj 2015. 14:24

Pozz svima :) ja sam u 24 tjednu..do sad sam dobila 8kg..s time da mi se tek oko 20tjedna poceo primjecivati trbuscic..ovo mi je prva trudnoća..i tek sad su se kile počele primjećivati na meni..

Pepita2109
    18. Srpanj 2015. 14:59

Mrkvica da ti vidiš kako meni izgleda dan ja sam doslovno cijelo vrijeme mokra koliko se znojim, tako se nikaad nisam znojila, a onda taj dan i gužva i strka zapravo jedva čekam da prođe koliko god to možda čudno zvučalo  a ne može nas kužiti nitko osim žena koje su prošle isto 
    moj ne voli debeljuce,ali voli kad ima za šta uhvatiti, i naravno sigurna sam da svekrva ne misli ništa loše,ali pogađa kad se ljudi tako petljaju i uspoređuju, meni to glupo skroz
    Anci dobrodošla  samo neka trbuščić lijepo raste 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.