vama govore da ste se udebljale, meni zašto se nisam. ko bi ih razumio
ja se ne zamaram, glavno da bude sve u redu s trudnoćom

Tako je, sve smo mi individualne, drukcije jedemo i drukcije se krecemo, imamo razlicite metabolizme i kad se na kraju sve zbroji nakon 9 mjeseci, na svijet cemo donijeti oko 3-4 kg tesku bebu. Bitno je da njima nista ne fali i da se razvijaju, a mi cemo prikociti i stesati se kasnije.
Paula, bas lijepo sto si navratila i ovdje, vjerujem da nam i ti uskoro stizes.
Mia i Anci, dobrodosle!

curke, a pijete kakve vitamine sad u trudnoći? ja pijem prenatal, za željezo neke, i još mi je sad prepisala magnezij... jel nije to malo previše?

Elevit pronatal, ima i magnezij i željezo i još x vitamina i minerala
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
pa zato mi baš nije jasno čemu sad dodatno još magnezij... još razmišljam o kupnji...hmmm

ja elevit od početka i isto sada razmišljem o magneziju...pitati ću doktora u utorak, jedva čekam

Pepita to znojenje je uzas.. cini mi se da se 10 puta vise sada znojim nego prije. Grozno.
Ja od vitamina ne pijem nista osim zeljeza i vitamina c uz njega. To sam dobila zajedno od doktora odma na pocetku.

Tyna24, ako pijes Prenatal od Natural Wealtha kao ja, obrati paznju, u njemu nema magnezija pa je dobro da uzmes njega posebno. Ja uzimam onaj sumeci 375mg jednu dnevno. Magnezij je bitan, pogotovo u drugom i trecem tromjesecju, opusta misice maternice dok se siri, stiti od svih vrsta grceva. A i poboljsava probavu, tko ima problema. Dobro je piti i Donat. Tko je anemican, mora i zeljezo. Meni je ok zeljezo, tako da mi je dosta ovaj dodatak u Prenatalu.

Ja nisam anemicna ali mi je doktor odma propisao zeljezo i vitamin c jer je rekao da se trudnicama povecava potreba za zeljezom za 100%. Za ostale prenatale, folne i slicno sam ga pitala on je rekao da to smatra nepotrebnim da je samo bitna dobra prehrana.. vise nisam ni pitala, sve je okej.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji