vama govore da ste se udebljale, meni zašto se nisam. ko bi ih razumio
ja se ne zamaram, glavno da bude sve u redu s trudnoćom
Tako je, sve smo mi individualne, drukcije jedemo i drukcije se krecemo, imamo razlicite metabolizme i kad se na kraju sve zbroji nakon 9 mjeseci, na svijet cemo donijeti oko 3-4 kg tesku bebu. Bitno je da njima nista ne fali i da se razvijaju, a mi cemo prikociti i stesati se kasnije.
Paula, bas lijepo sto si navratila i ovdje, vjerujem da nam i ti uskoro stizes.
Mia i Anci, dobrodosle!
curke, a pijete kakve vitamine sad u trudnoći? ja pijem prenatal, za željezo neke, i još mi je sad prepisala magnezij... jel nije to malo previše?
Elevit pronatal, ima i magnezij i željezo i još x vitamina i minerala
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
pa zato mi baš nije jasno čemu sad dodatno još magnezij... još razmišljam o kupnji...hmmm
ja elevit od početka i isto sada razmišljem o magneziju...pitati ću doktora u utorak, jedva čekam
Pepita to znojenje je uzas.. cini mi se da se 10 puta vise sada znojim nego prije. Grozno.
Ja od vitamina ne pijem nista osim zeljeza i vitamina c uz njega. To sam dobila zajedno od doktora odma na pocetku.
Tyna24, ako pijes Prenatal od Natural Wealtha kao ja, obrati paznju, u njemu nema magnezija pa je dobro da uzmes njega posebno. Ja uzimam onaj sumeci 375mg jednu dnevno. Magnezij je bitan, pogotovo u drugom i trecem tromjesecju, opusta misice maternice dok se siri, stiti od svih vrsta grceva. A i poboljsava probavu, tko ima problema. Dobro je piti i Donat. Tko je anemican, mora i zeljezo. Meni je ok zeljezo, tako da mi je dosta ovaj dodatak u Prenatalu.
Ja nisam anemicna ali mi je doktor odma propisao zeljezo i vitamin c jer je rekao da se trudnicama povecava potreba za zeljezom za 100%. Za ostale prenatale, folne i slicno sam ga pitala on je rekao da to smatra nepotrebnim da je samo bitna dobra prehrana.. vise nisam ni pitala, sve je okej.
Sortiraj odgovore
Najstariji