Meni su isto govorili nemoj kupovati dat cu ti bla bla. Evo samo cu reci jos nitko nista. Mi smo sve kupili i sad mirno cekam. Trebam jos tetre oprati i sve spremno za malca. Jer ako se odlu i doci ranije da nije panika. Jedino sto posteljinu nisam. To sam rekla da kad cu biti u bolnici neka pripreme i amen. Da se ne prasi. Mi sko sa kupovinom poceli oko 22.tt jer nisam htjela za kraj si ostaviti setnje po ducanu. I bolje da nisam hehe
ninika... ni ja ništa još nisam dobila iako su svi isto to govorili... ja lagano pripremam sama... baš bi volila čut idući put kad nešto kupim da mi netko kaže dobit ćeš...
ja isto kažem da je šteta šta se kod nas dolazi poslije, a ne prije... mislim, stigneš vidjet bebu ne moraš mi odmah istu sekunudu kad dođem iz bolnice ili u narednih dva tjedna pokucat na vrata i doć se divit bebici... a što se tiče dobivanja... meni su rekli da će mi dati neki koji imaju sad malo veće klince i to kao pod obavezno su naglasili... kad ono ništa... za babinje računam da ću dobit stvari al bez obzira na to moram se opremit...pa neće mi bebica biti gola dok ne dođu gosti/dok ne pustimo goste da dođu
Nama je termin za 18 dana ako ne preduhitrimo sve, mi smo spremne sa svime jer je preblizu za cekanje i odugovlacenje... sad da vas pitam do koliko kg i cm je velicina 62, nekako mi je vecina te velicine ali kako mi je gin rekao da je beba velika sad me malo strah da ne bude malo.
Sta mislite o izlasku iz rodilista u kosari?( split)
Jeste li kupili dude i koriste li se one dok je beba bas mala?
I s cime cete pokrivat bebu, ja imam poplun, ocete li ga vi navuc u navlaku i ocete li stavit prvo dekicu neku pa onda poplun, nekako mi se tako cini da ce bit toplije.
uuuuf sto pitanja imam
TODAY is a new BEGINNING :)
Za velicine sam i ja shvatila da je broj zapravo duzina u cm, moj malis je u 32 tjednu bio 45 dug pa pretpostavljam da nece bit malen na kraju. Ja san i ocekivala veliku bebu posto s tatine strane svi imaju 4-5 kg po rođenju pa sam ja odma za kupnju eliminirala vel 50, 56 nesto imam ostalo sve 62 novo. Ionako brzo prerastu. Mene isto buni to pokrivanje ali imam i vrece,dekice i poplune pa cu vidit ovisno o bebi i temp. tada sta ce nam pasat. Citam da je najbitnije pipat bebu po ledjima i vratu i tako ocijenit treba li je dodatno utoplit ili skinut.
A za babine san vec svima najavila da prvih misec dana bolje da mi ne dolazi niko osim najblizih. Problem jedino 12 mj bozic, nova god ne mogu se bas zatvorit u kucu i ignorirat svih.
Sortiraj odgovore
Najstariji