Meni nije jasno zašto svi pljuju po tim as i tome da se bebice u njima iznose iz rodilišta...da nije za tako male bibice ne bi ih ni proizvodili za njih.... a to šta su prije ljudi bebe nosili u rukama i na razno razne druge načine (sjetimo se,bar se ja sjećam da su romi sredinom 90tih bebe furali u onim drvenim koritima ili kak se to već zove) to je druga priča...ovak je sigurnije,praktičnije i ja ne planiram bebu drugačije vozit u autu jer nam je relacija od pol sata i nedaj bože svašta se može desit...
Slažem se. Kako ću sirotu malu u košaru, još je neka XL košara, pa kotrljala bi se unutra ko ping pong loptica
Pa da...pogotovo u autu u pokretu...ja uopće ne želim zamišljati kak bi to izgledalo u košari meni na putu doma..sa 101 zavojem...
Svakako AS, pogotovo ako se ide autom. Nigdje beba nije sigurna kao u AS. Istruckala bi se bebica u kosari previse I ne daj Boze naglog kocenja ili neceg goreg.
14.06.2014. L ♥
Plus da ne spominjemo da murja uredno kažnjava ak su bebice u nečem drugom....ne znam...ja nekak podržavam te as i politiku nekih rodilišta da pregledaju jel pravilno namještena prije puštanja bebice iz bolnice
Sortiraj odgovore
Najstariji