Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    01. Studeni 2014. 18:58

Ja sam mislila da ce doci s AS po nas kad ono kosara :) i bilo je kotrljanje...na kraju sam je drzala u rukama...dakle AS definitivno i s nicim drugim ;)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Dada32
    01. Studeni 2014. 19:57

Ne vidim nikakav problem u auto-sjedalici. 
    Imate opciju:
    http://www.mamini.hr/?page_id=79

ili (ako vam je skupo) kupite u Mulleru dekicu za pedesetak kuna i date nekoj teti-šivalici da ju raspori i obrubi taman tu di trebaju ići pojasevi. I onda bebi nema šanse da je hladno. A sve sigurno i po zakonu.

Ana76
    01. Studeni 2014. 20:00

Ja sam negdje procitala da u Njemackoj mislim ili neznam gdje,nedaju da izneses dijete iz bolnice ako ga ne vozis u AS i to bi trebalo i kod nas uvesti pod obavezno!ja kad sam rodila cimerici do mene je suprug donjeo as i sesrta ju je unijela u sobu i bebu lagano stavila u nju,sve namontirala i oni su je samo odnijeli do auta,a meni donijeli kosaru kao da je sigurnija meni u narucju!onakva nikakva poslije poroda,drzala sam tu kosaru u takvom grcu kao da mi zivot o njoj ovisi!ma nikog vise ne slusam,samo sebe!

lily13
    01. Studeni 2014. 20:05

Ma ako je dijete lijepo toplo obuceno i auto ugrijano mislim da je dovoljno samo ih pokriti dekom i svakako dijete u AS! 
    Nama je od rodilista do kuce 5 min. s autom pa prvo dijete nisam stavljala u AS jer je bila u paketini, ali sada drugo sigurno ide jer sam sada puno vise opreznija, puno toga vise znam! :)

tena123
    01. Studeni 2014. 20:26

baš kako je netko napisao da nisu pogodne za bebe nebi ih takve proizvodilia , a i ne daj Bože da se nešto dogodi pa čak i najmanja prometna nesreća ona na parkiralištu, dogodi se u sekundi pa ne želim ni pomišljat što bi se dogodilo s tako malenom bebicom koja nije ničim pričvršćena.. tako da s AS ne mogu pogriješiti. a da će biti hladno to je glupost jer ćemo vjerojatno svaka donjet previše robice i još dekice i tko zna što..
    Za kosinu ovo da beba spava na boku mi se ne da uzimat one jastuke nego ću smotat tetru ili dekicu iza leđa i super.
    a mene je zanimalo ova kosina ispod madraca što se stavlja onaj klinasti jastuk, ako nekom nije jasno na što mislim, pogledajte u bolnici kako bebama stoje krevetići. ali mi se također baš ne da kupovat nešto specijalno pa se sve mislim nekakvu metodu s dekicom smislit..

Leona4
    01. Studeni 2014. 20:57

Nisam ja protiv AS nego sam nekako bila zamislila da izade u paketini(jastuk) pa mi to sve bilo puno za potrpat u AS ali cemo izgleda izbacit paketinu iz AS i izac u njoj s naravno dekicom, ja imam one rolice za spavanje na boku a bas cu u rodilistu obratit paznju na madrace u kreveticima.

TODAY is a new BEGINNING :)

kleaiva
    02. Studeni 2014. 00:19

Moze se umjesto klinastog jastuka staviti nesto pod gornje rubove podnice tako da bude blaga kosina ;) ma uma milijun nacina ;) 
    A za spavanje na boku sam dekicu rolala iza leda da se ne prevrne i to je super funkcioniralo ;)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

ewelyn
    02. Studeni 2014. 09:51

Ja već danima razbijam glavu što i kako pripremiti za izlazak iz rodilišta, baš zato što je biti 1.mjesec i zima, koliko slojeva odjeće, kakav skafander, koliko dekica... i sad ne znam jesam li u pravu ali smislila sam ovo pa vas molim za mišljenje...
    Dakle, planiram mu uzeti bodibenkicu dugih rukava, čarapice, one pamučne hlačice za stopalima (ne bi mučila tako malu bebu sa štramplicama), preko jednodjelno plišano odjelce isto sa stopalima i kapicu, mislila sam i onu laganu pamučnu za unutra pa preko toplu. Imam onu debelu deku sa kapuljačom i vrećom za noge koja ima rupe za remenje za AS, mislim ga u to umotati i još gore dekica.
    Muž kad bude dolazio će sigurno zagrijati auto i više nego što je potrebno pa se bojim da bi mu bilo prevruće u vožnji, a bebe od toga budu nervozne, ovako mogu maknuti dekicu kad uđemo u auto i po potrebi ga razmotati iz te dekice za AS, a da on cijelo vrijeme bude vezan. Jer realno bebi može biti hladno samo od rodilišta do auta i od auta do vrata kuće ili stana pa ne treba ni pretjerivat. Što vi mislite?

cloudy
    02. Studeni 2014. 09:58

I ja isto imam sličnih problema...isto zbog sredine 1.mj.... ja bi kapicu izbacila pamučnu jer kolko kužim ima bebica koje nisu ljubitelji kapica...ja planiram samo neku toplu staviti... jedino ak baš bude neki teški minus onda ću dodavati slojeve...ak je auto zagrijan i kuća isto ma nema šanse da bebici bude toliko hladno tih par minuta dok je vani

Jojo5
    02. Studeni 2014. 10:36

Baš sam o izlasku iz bolnice neki dan pričala sa ženama na temu izlazak iz rodilišta pa su me lijepo savjetovale što da ponesem. pa kažu dosta je body dugi rukav, vunena ili pamučna kapica, jednodjelno odjelce, čarapice , skafander i dekica. Naravno i pelene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.