Gore mi je sjediti nego stajati, dok se ustanem nemrem se ispraviti ali evo polako napredujem.. druga tura robice se suši, torba za rodilište spremno čeka...
evo drage moje ja stigla s pregleda, sve u redu, beba napreduje čak malo previše, iako sad više nema baš tolika odstupanja u veličini kao prije, što je dobar znak, a i ja sam konačno izgubila dvije kile, što u zadnjih 8 mj nisam dozivjela
. uglavnom zatvorena normalno, moja smotavica je čak i štucala pa joj nije mogao nikako trbuh izmjerit.
jedino što mi idem na živce je mokraća mutna, onaj tester je pozitivan, što god to značilo, pretpostavljam upalu mjehura ali ništa me ne peče pa je to malo čudno, i sad po 4 ili 5 puta idem izvadit urinokulturu
Super tena, u kojem si tjednu, koliko je teška? Moja isto stalno štuca :) Meni je jednom isto bila mokraća mutna i isto su mi napisali pozitivno, rekla mi je sestra da su povišeni leukociti i kasnije doktor da povećam unos tekućine, da to nije ništa zabrinjavajuće.
sad sam u 31 tj, a nije m rekao težinu nego samo koliko je veća nego treba biti, u biti sve joj je veće za tjedan dana samo nogice za 3 tjedna duže. naravno kod mog doktora se ne može saznat težina.
ja isto mislim da nije upala jer me ništa ne peče i ne boli, jednom sam je davno prije imala i bilo je neizdrživo bolno.
Drage moje da se i ja javim s pregleda, 37 tj smo, ja izgubila 1kg ali zato mala napreduje, sad ima 4200 (malo puno) moram ponovit Ogtt iako on nevjeruje da je to razlog, pl.voda, posteljica u redu, zatvorena, samo mala raste pa se u pon moram javit u rodiliste.
ima li neka mama sa slicnim iskustvom, hvala
TODAY is a new BEGINNING :)
Bok! ja sam ovdje nova....u 25 tjednu sam i planiram rodit u bolnici Bračak! Ima li tko iskustva s tom bolnicom!?
Tinaaa, dobrodošla! Ima par cura koju su rodile tamo, znam za Tinu, za ostale nisam sigurna..
Valjda sam sve faze trudničkih tegoba prošla, sada mi je ostala žgaravica i eto taj pritisak da se nemreš sagnuti kretati, stajati, sjediti.... eto od danas mi dragi čarape oblači jer ja sam još veća nego prošli tjedan ,jedva čizme navučem ili tenisice e to je pothvat !
Vidjela sam u Ikei plahte, dobre su ima i u Mulleru za tak 50 tak kuna.Odjeću za bolnicu sam si svu na placu kupila, uput mi je bila ljekarna i Dm tako da sam sve u jednom điru obavila. a na te sitnice sam potrošila više love nego na išta do sada, stvarno se skupi, pa krema, pa spavačica pa papuče,čarape pa popisu nikad kraja... I onda nakon par dana skužim da nemam pelene za bebu. jednokratne gaće za sebe a nemam ni izdajalicu a nemam više ni love...
Sortiraj odgovore
Najstariji