Evo cure da otvorimo novu temu, antonio mi je dala ideju. ovdje možemo pisati kad su nam termini, koja rodilišta, što bi sve ponijeli sa sobom i tako. evo pa da počnem ja: meni je termin 28.12. , planiram roditi u Petrovoj.
Drage moje želite li sve saznati o porodu i prvim mjesecima s bebom pročitajte moj blog imate link u potpisu
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Bok cure,
e bas nam je to falilo..ima jesenskih beba, ljetnih beba a zimske nigdje..hehe
meni je termin 10.12 i jos uvijek naznam gdje cu roditi
Hvala na dobrodošlici :) Meni je pregled za tjedan dana pa se nadam da ću znat spol.
Imam dosta frendica koje su rodile oko 12. mjesecu i kažu da je super jer su se taman do ljeta vratile u formu, a i bebe su vec dovoljno velike za kupanje u moru
Da deckic je..saznali smo prosli tjedan tj. U 15 tjednu lijepo je frajer rasirio noge i pokazao sve Ninika11 ti si 12tt ako se ne varam??
Da deckic je..saznali smo prosli tjedan tj. U 15 tjednu lijepo je frajer rasirio noge i pokazao sveNinika11 ti si 12tt ako se ne varam??
predivno.. onda meni možda vide na triple testu za tri tjedna iako iskreno meni nije to najvažnije ali voljela bi znati.. nekako imam osjećaj da je dečkić. i mm veli da mu prvo padne na pamet muško ime koje smo odabrali kad pomisli na bebu hehe
ja sam sutra 13+0 i idućii tjedan idem na pretrage neke u petrovu, ali sumnjam d a će mi viditi spol još. vele da je rano još...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji