Ali cure, mame još malo pa je s nama, kada ga osjetim da se miče to mi je jedino bitno i jedva čekam da bude pored mene a sve ove tegobe... i kile i sve ostalo ma proći će to sve!
Mi smo ipak jače od svega, kako kaže pjesma žena, majka , kraljica!
Evo da se i ja uguram kod vas mada sam izgleda zadnja na popisu po terminu pa se nadam da me primate!20tt,Zadar!
Još uvijek vodimo s curicama i rođenih i koje se tek trebaju roditi,malo je dečkiju
Evo još jedne trudnice koja očekuje zimsku bebu. Termin je 3.2.
Gin je potvrdila da nosim curicu, imam dečka od 4 god.
Decki ce imati vise za birati hahaha. Al oko mene su samo deckici rodeni u zadnje vrijeme. Za sad samo jedna curica.. tako da se meni cini puno vise deckica nego curica.
Decki ce imati vise za birati hahaha. Al oko mene su samo deckici rodeni u zadnje vrijeme. Za sad samo jedna curica.. tako da se meni cini puno vise deckica nego curica.
Hihihh...vise za birati ;) dobra si ;)
Oko mene same curice se nose ;) evo ja decka i jos jedna je rodila sad u 10. mjesecu tak da se meni ipak cini da je vise curica ;)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
a kod mene u selu će Lotte biti 4 curica u nekih 5, 6 mjeseci :D nešto nas je krenulo kad su ženska djeca u pitanju a samo za 1 dečkića znam da se rodio i upravo se sjetih jednog koji će oko Božića se rodit :D
oko mene sve mali dečkići, moj bi trebao stići oko 29.12. Na Sv. Duh ću ići. :)
Evo ja nosim decka kao i 4 kolegice i sestricne oko mene i sve smo oko mj.dana razlike u terminu!bas se tako poklopilo!a ja imam curku doma od 4,5 i jako se veseli braci
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji