Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    29. Listopad 2014. 23:59

Ali cure, mame  još malo pa je s nama, kada ga osjetim da se miče to mi je jedino bitno i jedva čekam da bude pored mene  a sve ove tegobe... i kile i sve ostalo ma proći će to sve!

Mi smo ipak jače od svega, kako kaže pjesma žena, majka , kraljica!

Ana76
    30. Listopad 2014. 00:21

Evo da se i ja uguram kod vas mada sam izgleda zadnja na popisu po terminu pa se nadam da me primate!20tt,Zadar!

Nalah
    30. Listopad 2014. 08:51

Još uvijek vodimo s curicama i rođenih i koje se tek trebaju roditi,malo je dečkiju

Neni5
    30. Listopad 2014. 09:23

Evo još jedne trudnice koja očekuje zimsku bebu. Termin je 3.2.
    Gin je potvrdila da nosim curicu, imam dečka od 4 god.

ninika11
    30. Listopad 2014. 13:50

Decki ce imati vise za birati hahaha. Al oko mene su samo deckici rodeni u zadnje vrijeme. Za sad samo jedna curica.. tako da se meni cini puno vise deckica nego curica.

cloudy
    30. Listopad 2014. 13:58

a kod mene u selu će Lotte biti 4 curica u nekih 5, 6 mjeseci :D nešto nas je krenulo kad su ženska djeca u pitanju  a samo za 1 dečkića znam da se rodio i upravo se sjetih jednog koji će oko Božića se rodit :D

singama
    30. Listopad 2014. 15:54

oko mene sve mali dečkići, moj bi trebao stići oko 29.12. Na Sv. Duh ću ići. :)

Ana76
    30. Listopad 2014. 18:42

Evo ja nosim decka kao i 4  kolegice i sestricne oko mene i sve smo oko mj.dana razlike u terminu!bas se tako poklopilo!a ja imam curku doma od 4,5 i jako se veseli braci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.