Ja ne planiram korostiti taj jastuk...nekak si mislim da mi je zgodnije od početka naučit baratat s bebicom a i ti jastuci mi djeluju nekak nezgrapno...imamo više dekica pa ako bude hladnije budem ju umatala u njih :) a što se nakošavanja tiče...pitat ću u bolnici pa ako ćemo morati budmo nekal iskombinirali
Sad san se izludila s tim nakosavanjem ali cemo smislit nesto, sta se nosenja tice nisam je mislila u nista stavljat a i vrece za spavanje imamo pa zlu netrebalo ali mislim da nekako nece bit potrebe jer kad je mala nece se toliko vrtit da se otkriva.
ja sam je mislila iznit iz rodilista u paketini( jastuk) i u kosari pa me sad buni to s AS, jel se bas mora jer mi se nekako cini da ce joj bit malo mjesta unutra sa paketinom i svime
TODAY is a new BEGINNING :)
I mi smo bili na tečaju. Bilo je ok. Moja situacija je malo specifična sto se tiče doktora...promijenila ih već 3. Zadnje sam bila kod dr.Bojanica i mogu reci da je bio odličan. Objasnio mi sve na razumljivom rječniku i umirio me zbog dijagnoze.... Ovaj prije me pregledava i komentira " Sta ce uopće tebi ultrazvuk kad se beba može roditi gluha, slijepa ili s mrljom na licu" a kasnije komentira kako se rade pobačaji kod žena koje nisu rodile i kod onih koje su vise puta rodile i još mi kaze da sam se počela otvarati...mislim da vam ne moram govoriti svoje psihičko stanje nakpn toga.
Nama je prvo vrijeme bebac spavao u kosari jer je ona imala tu kosinu kao oni njihovi bolnicki krevetici za bebe, pa kad je malo porastao smo ga prebacili u kunicu.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji