Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    31. Listopad 2014. 22:17

Imam puno robice 50,56 ali neke su stvari manje od drugih a isti broj, zavisi od proizvođača. Nadam se da će bar nekaj nositi neko vrijeme.
    Imam lijepih toplih dekica tako da vjerujem da mi jorgan tj poplun ne treba za početak ali bih voljela imati vreću za spavanje.
    Dali je ikome od vas beba spavala u bebi jastuku? malo mi je to nepraktično ako beba spava na boku ali opet je lijepo bebač ušuškan...

tena123
    31. Listopad 2014. 22:57

ma ja ću isto koristit dekicu a pokrivač neću jer će se ložit vatra u sobi i bit će pre toplo, mislim da će spavat bez jastuka jer mi isto djeluje praktičnije.
    mene više zanima jeste što stavljale ispod madraca da se napravi ona blaga kosina koju svi toliko preporučuju, ja nemam pojma što bih stavila?

Leona4
    31. Listopad 2014. 23:07

Tena 123 hvala na iscrpnom objasnjenju, hm sta se tice te kosine za spavanje to neznam, mora li se to, prvi put cujem za to ali mozes ispod madraca uvalit neku dasku ili knjige eto to mi prvo palo na pamet, mozda netko zna bolje o tome 

TODAY is a new BEGINNING :)

• silvya
    31. Listopad 2014. 23:09

Ej! Mi smo u 30 tjednu. Termin nam je 8.1.ali ne znam da li cemo izdržati do tad jer smo na mirovanju jer sam se počela otvarati. Planiram roditi u Koprivnici jer onfje zivim. Ima koga da planita istu bolunivu ili bec ima iskustva s njom. Vidim ima dosta postova ali cu sve pročitati. Veliki pozdrav svima.

MalaMuca
    31. Listopad 2014. 23:49

Ja sam iz Koprivnice, termin mi je 9.12. isto budem tu rodila :)

Dea23
    01. Studeni 2014. 07:36

Treba se madrac nakositi, sjećam se da su i mojim nećacima tako  Stavili su ispod prednjih nogica kindača par knjiga da bi dobili kosinu, ako se zbljucka ili nešto da nije skroz na ravnom.
    Vreća za spavanje se i meni jako sviđa, a opet, kupila sam si lijepu dekicu i polončić i sad mi je glupo još na to davati novce. Svi mi kažu za tu vreću kao da je praktična da se beba ne pokrije po glavi, ali iskreno, koja je šansa? Dok je skroz mala ne bude ni mogla, a kad će biti veća pazit ću. Jer, kao većoj, sumnjam da bi joj se vreća i svidjela jer ne bi mogla lamatati svojim nogicama ;)

ewelyn
    01. Studeni 2014. 10:10

Za kosinu ispod madraca se može staviti i zarolani ručnik ili dekica, a isto tako i umjesto ovih posebnih trokutastih jastuka, pa se uštedi 150 kn. Čula sam da se tako mora nakositi madrac za bebe koje se široko povijaju da im ne bude glava niža od guze.

crnamala
    01. Studeni 2014. 10:26

Moram priznat da prvi put cujem za tu kosinu krevetica?  vrece za spavanje cak i ne rade male mislim da je 62/70 i najmanje srecom ja sam ih dobila pa ako bebi bude pasalo cini mi se zgodno. Donji dio je dosta sirok pa ima mista da moze micat nogicama kako pozeli. A po kuci ce u startu biti vjerojatno u paketini ( tako mi to zovemo u Dalmaciji) nesto kao starija verzija jastuka za bebe, u cemu ce mu biti toplo i sigurno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.