Ja idući tjedan pakiram torbu, za sad samo skupljam sve potrebno kaj mi treba :D
Leona možda je mali spreman! 37 tjedan je donešena beba i sve je razvijeno i spremno! Ne boj se sve će biti kako i treba !
Torba je spakirana još par sitnica dok se opere i to je to! Čeka pored vrata..... Idući tjedan dječju robicu perem, ovaj tjedan sam prala mačke :D
Vidit cemo u utorak sta ce se dalje desavat, ugl. Torba mi je spremna, kolica stigla, robica jedan dio spreman, drugi ceka glacanje i jos fali komoda da to sve slozim, jos kupit i oprat posteljinu i namjestit krevetac, sve je nekako gotovo a s druge strane kad pogledam imam jos posla
TODAY is a new BEGINNING :)
joj ne mogu dočekat da sve pokupujem, i onda cu s takvim užitkom sve pakovati i spremat.... jedva cekaaaaaam
Tak nekak , prvo njih u veš mašinu onda sve drugo. Jučer sam umrla od smjeha jer sam prvi put uspjela usisivačem posaugati mačku. Bila sam full sretna Od trudničkog čišćenja nisu pošteđeni nitki kućni ljubimci!
Ja sam jučer bila na pregledu....32 tjedan a beba po procjeni oko 1900 g, kaze da bi mogla biti oko 4 kile a mene je isto malo strah toga.....Moja curica je na dan poroda uzv procijenjena na 3300 g a rodila se s 3800...tak da se bojim tih njihovih procjena koje fulaju nekad u plus a nekad u minus
Što se tiče spremanja robice....počinjem danas, stigla je pošiljka već od nekih 5 vreća bodića, platnenih pelena, gaza i ostalih potrepština....i više nemam gdje skladištit pa se moram baciti na pranje i spremanje u ormar
Inace krevet za moju vecu curku još nije ni osmišljen, a kamoli napravljen...a braco stiže začas, već vidim da će me neka frka uloviti na kraju
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kleaiva meni je najbolja stvar bila što sam kod privatnice otišla na uzv, njena procjena mi zvuči dobro a ovo u domu zdravlja s njihovom jadnom opremom s oproštenjem sranje. Jedino mi je ginekolog dobar doktor pa dobro procjenjuje i bez aparata ali neće nitko sa sigurnošću reći kolika je beba kažu zajebano za odrediti.
Mene je ulovila frka oko tog spremanja robice i svega ali čisto iz razloga što se jedva mičem.
Ne mogu se niti sagnuti a danas mi je grozan dan jedva hodam. Mali je jako nisko, imam osjećaj da se hoće okrenuti od bolova u donjem djelu trbuha i pritiska na mjehur se ne mogu kretati ni stajati.
Dobro da sam prošli tjedan neka veća pospremanja napravila, jedva u 5 dana, a robica jadna još neoprana...A treba sve srediti, naravno da me frka, sada si mislim da sam trebala ranije , no mislila sam da će mi mjeseca dana prije termina biti dosta vremena... nadam se da će sutra biti bolji dan
joj moja mala je isto skroz nisko, skace po mjehuru, udara ko rambo... a robica jos spakirana u kutiji i ceka pranje i peglanje....trenutno sam na kupovanju stvarcica za torbu za bolnicu, sad se umorim nakon 20 min stajanja, sve me pocne bolit, a do prije tjedan dana sam divljala koda nisam ni trudna! al malo po malo i rjesit cu ja sve to, peglat cu na sjedecki ako nece ic drugacije
16.12.2014 <3 Lena <3
peglanje na sjedečki je zakon, ja nemrem stajati i već dva tjedna peglam sjedečki :D super je, još ja imam barsku stolicu koju mogu namjestiti na visinu koja mi odgovara :D
Sortiraj odgovore
Najstariji