ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Travanj 2025. 20:02

Damnarex zvuči jako zanimljivo tvoj novi posao, ti kao radiš uz odgajateljicu u skupini? Joj ti imas curku pa decka da. I kako se slažu? 
    Mikio hvala puno. Tako nešto sam i razmišljala od robice za početak, ali kao ljeto je pa ne bi baš ga preutoplila. Nama doduše klima radi 365 dana, jer ljeti bez hlađenja nema šanse preživjeti, ali nam je klima tako locirana da ne puše nikad po nama i uvijek na 26 ljeti da zapravo mislim  da ćemo se mi držati stana prvo vrijeme, poseb ako budu neke užasne vrućine. 

Joj ja mislim da ne bi mogla ostata doma 3 godine u komadu. Možda da Mikio šalješ molbe pa vidiš stanje uopce na tržištu rada, a i da dobiješ negdje posao uvijek možeš odbiti ako se ne budeš osjećala spremnom. Ja moram priznati da sam brdo više stvari stizala napraviti dok sam radila puno radno vrijeme, sad zbog trudnoće radim samo administraciju u firmi i neke tako laganije stvari, realno efektivno 3-4 h rada dnevno, većina toga od doma i ja ništa ne stiže, meni nije jasno kako. 🫣 
    Red fox testirala sam se da na listeriju, još čekam nalaze, neznamo koliko dugo treba da stignu, ali već je prošlo mi 8 dana od kad sam krv vadila za to, jos ništa ne javljaju 🤔. Iskreno kad mi je to rekla da bi bilo dobro, ja sam prvo se tebe sjetila i tvog iskustva 😟 i odmah joj rekla da me naruči. Cestitam za auto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.