ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    28. Veljača 2025. 01:24

Bok cure, ja slucajno isla pogledati jel ima koga pa vidim da se Beba javila 🥰
    Nadam se da ste svi dobro, moja cura raste ko gljiva, proslavili prvi rodendan, jos ne hoda al je zivo srebro, danas je prvo ugrizla bracu pa mene jer smo ju ignorirali 🤦🏼‍♀️
    N je super, bas me sokira kolko je sazrio u ovih godinu dana, bas je postao pravi djecak, ima ti i tako jos cendranja al puno manje.
    Treba sad uzivati do puberteta 😂 
    Ja sam sad jos na porodiljnom, iskoristila sam pravo na 3 godine pa cu vidjeti kolko cu ostati doma, do 9.mjeseca sigurno.
    Nadam se da ce vas se jos javiti i sjetiti foruma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.