Evo mi se vratili s godisnjeg s malo egzoticnije destinacije... sunce,pijesak, all inclusive... Uzivali smo svi. Malac je dobro podnio dulji let avionom. Mene malo ova moja situacija sa zdravljem pocetkom godine potakla da radim sve sto sam mislila da ima vremena... pa eto tu su bila i svakakva putovanja 😀
Zarice joj to željezo mi je nocna mora.. mi smo to na zlicici davali, no cesto je ispljunio i svasta. Kad smo krenuli s dohranom i kad je sve poceo jesti nismo vise morati to davati.
Moj je od jeseni u ranoj predskolskoj grupi, a ne u jaslicama i jedna teta ih takoder prati. Mozda ce sad se oni nekako u dvije grupe podijeliti no jedna teta ostaje. Nadam se da nece puno njih mijenjati jer sad vec ima bas drustvo. Inace je medu najmladima u grupi, svi iz njegove grupe gdje smo isli na rodendane slave 4 rodendan.
Evo, G upa u vrtić😊 Zato je lipo živit u manjem mistu👍 Srića pa je privatni vrtić otvorija novu grupu, inače ne bi upali s našim bodovima. Popodnevna grupa👍
Mikio, kako si?
Za ova daleka putovanja...respect. Noćas sam imala noćnu moru da putujem s dicom avionom. I čim smo sletili ja se vratila nazad sama jer sam zaboravila kišobran i deblju jaketu 😁🙈
Hej zenske...
Mikio kako je kod tebe? Nemoj izgubiti sve nade za vrtic, nikad se neznam. Iskreno se nadam da ce N ga dobiti.
Meni npr jos nisu javili termin za skinuti sa kože tvorevinu koju ima, a u međuvremenu se dogodilo to da se upalila koža oko toga i sve skupa puklo, prokrvarilo i to tako jako da sam mislila da nikad nece stat krvariti. Sva sreca dermatologica koja me vodi mi se javila cim sam joj mail poslala, jer u bolnici me nisu htjeli primit nego da se narucim na pregled za 12 mjesec 🤦. Al kako sam imala mail od svoj dr poslala joj i stvarno super zena, pomogla mi rijesila situaciju. Na kraju je najvjerojatnije to bio hemangiom nekakav, pa sad cekamo ako se opet pojavi da rade pdh.
Losa ooo kako dobro egzotične destinacije lajkam... Ne sumnjam da ste uzivali! Ako je let bio duzi od 3 sata jel bilo malcu dosadno? Mi za sad na letovima do 3 sata smo sasvim super, al me "muce" duzi tj oni najduzi od 12+ sati.
I potpuno te kuzim za to da te zdravlje potaknulo. Ja sam isto instant odlucila ispuniti si ogromnu zelju pa sad trazimo karte za 11 mjesec iako sam mislila mozda ipak ne ici sa M tako daleko, ali zivot je samo jedan.
Hani 🤣🤣🤣🤣 ovo za san tvoj...
Grizli, letjela sam sa malom od 3 godine 12 sati. S tim da ona dodatno ima neke poremecaje ponasanja kao adhd. Fakat se moze to. Malo crtici, slikovnice, ima raznih tih igara za avione, pa malo zaspu. A olakotna okolnost je kaj na tim letovima svi setkaju pa mos malo i u krug. Moze se to bez problema, pogotovo M.
mikio, poslala sam zahtjev u petak pa sad cekam poziv na razgovor. Ma joj, nemam uopce vise prednost sto mi mali ide u isti vrtic, a takodjer nema prednosti sto je drugo dijete. Tak da smo samo jos jedna obitelj sa dvoje zaposlenih ko i tisuce drugih. Kod nas primaju 45 jaslicara, al ja ih po 20 mogu nabrojat na jutarnjoj kavi u kvartuTak da nekak nisam mirna oko toga i nis ne ocekujem.
Kak si ti? Jel mirujes? Jel se otvaras jos i je stabilno?
Hani čestitke za vrtić 🤗🤗 A za san 🤣🤣
Loša super za odmor :) Odmori zaslužila si 🙂
Mikio kakvo pravilo 4+ godine?Šta su vam nešto novo uveli?
.
Što se tiče poplave ok je...osim vlage koja će se pojaviti jer je zid mokar bez obzira na isušivač xD,rupe u zidu i nekih sitnica nije velika šteta ali zbog svih kiša(kod nas svaki drugi dan neki pljusak i nevrijeme naleti) ne možemo to sanirati s naše strane jer mi ne vrijedi to sređivati dok ovi kraj nas ne riješe njihov problem. Riješavaju papirologiju pa će vjerojatno kroz naše dvorište kopati da spoje oborinske vode na kanalizaciju. To je jedino rješenje da nam se opet ovo ne ponovi tako da smo im dali dozvolu da postave cijevi kroz naše dvorište.
mikio bas sam sad pogledala i vidim da jos zbilja sitno brojis 🥰
Grizli meni se cini da lakse podnosi avione nego voznju autom. U avionu malo gleda ekran, pa jede, pa mu se svida kad stjuardesa nesto nosi i tako. Opcenito i ja lakse podnosim letove avionom nego duge voznje autom 🙈 Jos mi nekako prođe kad sama vozim no kad sam suvozac mi bas bude grozno.
Grizli, jesi sad onda mirna što se tiče tog madeža? Kako je muž? I on je morao rješavati neki zahvat?
Mikio, i kod nas četverogodišnjaci dobivaju puno bodova, a nema roditelja odgojitelje ovdje. Popodnevni sam stavila jer imamo najmanje bodova pa mi je bilo bitno da bilo gdje upadne. Baš zbog socijalizacije. A i palo bi nam teško rano dizanje i spremanje😆 pa sam si dala jednu godinu da se malo priviknem😁
Mikio 🥰 aaawic jos malo i stize bebica! 🤞 Da prođe sve ok do kraja i porod.
Mare auuuu... Bolje tako da stave cijev kroz dvoriste nego vas opet poplavi. Nadam se da ce uskoro riješiti da nemate rupu u zidu. 😬
M zbilja na tim kracim letovima do 3 sata je super. Ali sad planiramo dosta dugi let odnosno 2 leta bi bila jedan od 5h, drugi od 17h pa me malo muči taj duži. Iako je većina leta tokom nekog vremena kad bi ona trebala spavat... Znam da na dugim letovima mame su setale sa klincima, dobe igrače, hranu, gledjau crtice itd al opet mislim da i nama ce biti 😵💫 pa neznam sto nositi jos sa sobom.
Btw ako koja zna nekoga da jeftino prodaje ili bi samo iznajmio kolica GB Pocket tražim. Dobro bi nam dosla jer bi nam stala u torbu sa ostalim stvarima, a nase djete na putu kad je kolica obozava. Znaci inace nema sanse ni da ih pogleda, ali na putu posebno ako joj se spava najdraza stavr na svijetu. Sreca nasa pa ima 14 kg pa moze jos u kolica 🙈.
Sortiraj odgovore
Najstariji